Reclamă

Cum să alegi parfumul perfect care să te reprezinte. 3 sfaturi utile

Te-ai întrebat vreodată cum poți să alegi parfumul perfect care să te reprezinte? Parfumul este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din viața unei femei. Acesta trebuie să te reprezinte și să fie purtat în funcție de evenimentul la care iei parte. Cu toate acestea, de multe ori devine problematic să alegi un parfum dacă nu cunoști elementele de bază despre componența acestuia.

Publicat: 31 august 2021, 7:54

Atunci când alegi un parfum trbuie să ții cont de mai multe criterii extrem de importante. Notele care alcătuiesc parfumul îi vor seta mirosul final. Concentrația este un alt element foarte important, care de multe ori ajunge să determine și prețul produsului pe care urmează să-l achiziționezi.

Cum să alegi parfumul perfect care să te reprezinte

Să alegi un parfum poate deveni o adevărată provocare uneori. Cu atât de multe opțiuni este greu să te decizi la una cară să ți se potrivească și să te reprezinte în totalitate. Parfumul este un accesoriu foarte important, iar prețul acestuia poate să difere în funcție de notele din care este alcătuit, dar și de concentrație. Dacă îți dorești să alegi un produs care să te reprezinte cel mai bine, atunci te invităm să descoperi cum poți să alegi parfumul perfect pentru tine.

Ai grijă la notele folosite în parfum

Este foarte important să înveți cum să alegi parfumul perfect pentru tine. Mirosul acestuia trebuie să fie pe placul tău și să te reprezinte în totalitate. Pentru a face cea mai bună alegere trebuie să ții cont de notele folosite în componența parfumului.

Fiecare parfum conține note diferite care, per total vor da mirosul final al acestuia. Aceste note se împart de regulă în trei componente principale care se unesc pentru a oferi un miros specific. Unele parfumuri sunt considerate ca fiind florale și conține note diferite precum cele de trandafir.

Reclamă
Reclamă

Alte parfumuri pot conține note de fructe precum citricile. În timp ce parfumurile exotice conțin note mai pregnante, precum cele de scorțișoară. Atunci când îți alegi parfumul este bine să ții cont de preferințele tale și să alegi parfumul cu notele potrivite pentru tine.

Fii atentă la concetrația parfumului

Concetrația parfumului determină de foarte multe ori și prețul acestuia De regulă parfumurile vin în mai multe concentrații. Parfumul cu cea mai mare concentrație este cunoscut de către toată lumea drept parfum. Pe de altă parte, există și apa de parfum și apa de toaletă.

Conform surselor, apa de parfum va avea o concetrație mai mică și o rezistență de până la șase ore. Pe de altă parte, apa de toaletă are un preț mai scăzut și o rezistență mai mică.

Concentrația dintr-o apă de toaletă este foarte mică, prin urmare, acesta ar putea rezista până la trei ore. Indiferent de ce note alegi, este foarte important să ții cont de concentrația parfumului pe care urmează să îl folosești.

Folosește mostrele de parfum

Dacă nu ai înțeles cum să-ți alegi parfumul perfect pentru tipul tău de personalitate, atunci poți oricând să apelezi cu încredere la mostre. Mostrele de parfum sunt un mod ușor și mai puțin costisitor de a testa care este parfumul perfect pentru tine.

Fiecare persoană este diferită, iar din acest motiv un parfum poate să miroasă în două moduri complet diferite pe pielea cuiva. Aplică parfumul pe zonele în care îți pulsează sângele, în acest fel vei testa cu ușurință rezistența, dar și concentrația acestuia.

Mindy Yang, expertă în prepararea parfumurilor a explicat publicului cât de important este să aplicăm parfumul pe piele înainte de a-l cumpăra. Aceasta le recomandă clienților să aștepte între 15 și 30 de minute de la aplicarea parfumului.

Notele unui parfum nu sunt eliberate imediat după aplicare, prin urmare este foarte important să aplicăm parfumul și să-l purtăm o vreme înainte de a decide dacă ni se potrivește sau nu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×