Reclamă

Cum să alegi parfumul perfect care să te reprezinte. 3 sfaturi utile

Te-ai întrebat vreodată cum poți să alegi parfumul perfect care să te reprezinte? Parfumul este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din viața unei femei. Acesta trebuie să te reprezinte și să fie purtat în funcție de evenimentul la care iei parte. Cu toate acestea, de multe ori devine problematic să alegi un parfum dacă nu cunoști elementele de bază despre componența acestuia.

Publicat: 31 august 2021, 7:54

Atunci când alegi un parfum trbuie să ții cont de mai multe criterii extrem de importante. Notele care alcătuiesc parfumul îi vor seta mirosul final. Concentrația este un alt element foarte important, care de multe ori ajunge să determine și prețul produsului pe care urmează să-l achiziționezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să alegi parfumul perfect care să te reprezinte

Să alegi un parfum poate deveni o adevărată provocare uneori. Cu atât de multe opțiuni este greu să te decizi la una cară să ți se potrivească și să te reprezinte în totalitate. Parfumul este un accesoriu foarte important, iar prețul acestuia poate să difere în funcție de notele din care este alcătuit, dar și de concentrație. Dacă îți dorești să alegi un produs care să te reprezinte cel mai bine, atunci te invităm să descoperi cum poți să alegi parfumul perfect pentru tine.

Ai grijă la notele folosite în parfum

Este foarte important să înveți cum să alegi parfumul perfect pentru tine. Mirosul acestuia trebuie să fie pe placul tău și să te reprezinte în totalitate. Pentru a face cea mai bună alegere trebuie să ții cont de notele folosite în componența parfumului.

Fiecare parfum conține note diferite care, per total vor da mirosul final al acestuia. Aceste note se împart de regulă în trei componente principale care se unesc pentru a oferi un miros specific. Unele parfumuri sunt considerate ca fiind florale și conține note diferite precum cele de trandafir.

Reclamă

Alte parfumuri pot conține note de fructe precum citricile. În timp ce parfumurile exotice conțin note mai pregnante, precum cele de scorțișoară. Atunci când îți alegi parfumul este bine să ții cont de preferințele tale și să alegi parfumul cu notele potrivite pentru tine.

Fii atentă la concetrația parfumului

Concetrația parfumului determină de foarte multe ori și prețul acestuia De regulă parfumurile vin în mai multe concentrații. Parfumul cu cea mai mare concentrație este cunoscut de către toată lumea drept parfum. Pe de altă parte, există și apa de parfum și apa de toaletă.

Reclamă

Conform surselor, apa de parfum va avea o concetrație mai mică și o rezistență de până la șase ore. Pe de altă parte, apa de toaletă are un preț mai scăzut și o rezistență mai mică.

Concentrația dintr-o apă de toaletă este foarte mică, prin urmare, acesta ar putea rezista până la trei ore. Indiferent de ce note alegi, este foarte important să ții cont de concentrația parfumului pe care urmează să îl folosești.

Folosește mostrele de parfum

Dacă nu ai înțeles cum să-ți alegi parfumul perfect pentru tipul tău de personalitate, atunci poți oricând să apelezi cu încredere la mostre. Mostrele de parfum sunt un mod ușor și mai puțin costisitor de a testa care este parfumul perfect pentru tine.

Fiecare persoană este diferită, iar din acest motiv un parfum poate să miroasă în două moduri complet diferite pe pielea cuiva. Aplică parfumul pe zonele în care îți pulsează sângele, în acest fel vei testa cu ușurință rezistența, dar și concentrația acestuia.

Mindy Yang, expertă în prepararea parfumurilor a explicat publicului cât de important este să aplicăm parfumul pe piele înainte de a-l cumpăra. Aceasta le recomandă clienților să aștepte între 15 și 30 de minute de la aplicarea parfumului.

Notele unui parfum nu sunt eliberate imediat după aplicare, prin urmare este foarte important să aplicăm parfumul și să-l purtăm o vreme înainte de a decide dacă ni se potrivește sau nu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×