Reclamă

Zonele corpului unde este recomandat să aplici parfumul

Unul dintre obiectivele în materie de frumusețe este să miroși cât mai bine. Parfumul tău preferat te va face irezistibilă dacă știi zonele corpului unde este recomandat să îl aplici.

Publicat: 25 ianuarie 2021, 17:54 / Actualizat: 19 februarie 2021, 18:55

Există câteva părți mai puțin cunoscute ale corpului de care probabil nu profiți atunci când folosești parfum. Dacă dorești ca mirosul de flori sau de citrice să te însoțească pe parcursul zilei, trebuie să te axezi pe toate punctele fierbinți, acele părți ale corpului care tind să se încălzească. Temperaturile crescute contribuie la răspândirea mirosului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zonele corpului unde este recomandat să aplici parfumul

Aplică întotdeauna parfumul înainte de a îmbrăca hainele și de a pune bijuteriile. Unele parfumuri vor lăsa pete permanente pe țesături, metale și perle.

În spatele genunchilor

Poate părea puțin ciudat, însă pulverizarea parfumului în zona genunchilor este o bună alternativă ca să miroși bine toată ziua. Mai exact, în spatele genunchilor. Atunci când te vei mișca, vei răspândi mirosul peste tot. Pentru mai multă eficiență, aplică parfumul după ce ai făcut duș și ai folosit loțiune de corp.

Reclamă

Între coapsele interioare

Deși este mai puțin recomandat să pui parfum în astfel de zone, coapsele interioare sunt o excepție. Temperatura ridicată va impulsiona mirosul, făcându-l să persiste întreaga zi.

Pe decolteu

Dacă alegi să îți lași decolteul la vedere, un strop de parfum în acea zonă va completa cu siguranță ținuta. Poate că nu va mirosi la fel de puternic ca atunci când este aplicat la nivelul încheieturilor, însă vei obține un parfum discret, imposibil de ignorat.

Reclamă

Pe abdomen

Este păcat să ții abdomenul bine lucrat doar pentru tine. Dar mai ales să nu îl parfumezi. Dacă îndrăznești să porți bluze prin care să îți etalezi abdomenul, pune niște parfum în același loc. Asta te va face irezistibilă.

Pe păr

Părul tău este un partener de încredere când vine vorba de seducție. Nu numai că îți pune în evidență trăsăturile feței atunci când este coafat crespunzător, dar reține și mirosul parfumului, care va face să se întoarcă după tine toate privirile. Dacă te gândești că interacțiunea dintre parfum și firele de păr îți va afecta podoaba capilară, aplică-l pe perie.

Pe spate

Expertul în parfumuri Chandler Burr spune că aplicarea parfumului pe spate asigură un echilibru perfect între timpul de persistență al mirosului și intensitatea aromei.

„Dacă este un parfum ușor, aplică-l de două ori. Mișcările naturale vor împrăștia parfumul mai subtil, nu va fi chiar în fața ta – sau a persoanelor cu care te întâlnești – toată ziua, astfel că nu o să te plictisești de propriul parfum la fel de repede și va părea mai mult o parte din tine”, spune Chandler Burr pentru Harper’s Bazaar.

Zonele în care nu este indicat să aplici parfum

Nu pulveriza în zona subrațului, în zona intimă, în jurul ochilor sau pe mâini. Pulverizarea parfumului în zona subrațului va irita pielea și va provoca senzația de mâncărime. Parfumul aplicat în zona intimă va usca pielea. De asemenea, pot apărea mâncărimi și iritații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×