Reclamă

Reguli pentru purtarea bijuteriilor: de ce trebuie să ții cont

Bijuteriile sunt accesoriile de care doamnele și domnișoarele nu se pot despărți. Femeile sunt mari iubitoare de accesorii, iar mai nou și bărbații au devenit pasionați de ele.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 17:40 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:15

Există însă reguli de care trebuie să ții cont atunci când accesorizezi o ținută cu bijuterii, iar aici trebuie să ai în vedere mai multe detalii precum ținuta, locul în care mergi, dar și perioada zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reguli de care trebuie să ții cont în cazul accesoriilor

Nu ezita ca din când în când să mai verifici care sunt trendurile și în materie de bijuterii. De cele mai multe ori, acestea se schimbă și ele, se mai schimbă și modelele. Indicat este să arunci din când în când o privire pe ce dictează marile brand-uri care se ocupă cu crearea de accesorii.

Reclamă

Accesoriile pe care le alegi cresc șansele ca look-ul tău să fie extrem de apreciat, dar și să fii în tendințe, dacă asta îți dorești cu adevărat. Atunci când spunem că trebuie să urmăriți trendurile, ne referim de exemplu la tehnica mix&match. Acesta constă în purtarea mai multor accesorii dragi. Se pot combina cu lejeritate coliere de diferite lungimi, lănțișoare suprapuse.

Reguli pentru purtarea bijuteriilor pe timp de zi

Deși moda se schimbă, iar trendurile vin și pleacă, regulile pentru purtarea bijuteriilor sunt simple și ușor de respectat și au rezistat în timp. Printre bijuteriile pe care le poți purta zilnic se numără verigeta, ceasul și cerceii sau un lanț primit în dar de la cineva drag, dar nimic care să sară prea tare în evidență.

Reguli pentru purtarea bijuteriilor la birou

Aici este momentul când trebuie să optezi pentru bijuterii deloc zgomotoase sau care atrag prea tare atenția. În principiu, este bine să porți accesorii care nu îi lezează pe cei din jur sub nicio formă. Este perfect în regulă dacă ai un inel, niște cercei adaptați ținutei, un ceas și maximum un lănțișor. Aici principiul less is more este cel care primează. Nu trebuie să atragi atenția asupra ta pentru că la birou accentul se pune pe munca ta, ea este cea care trebuie să te reprezinte.

Reguli pentru purtarea bijuteriilor la un eveniment

Reclamă

La un eveniment ai ocazia perfectă să arăți cât de elegantă și feminină poți fi. Dacă ai o ținută elegantă, optează pentru un machiaj simplu și o pereche de cercei care să-ți contureze fața. În această situație poți purta perle, diamante, cristale, dar încearcă să nu asortezi prea mult totul.

Reguli pentru purtarea bijuteriilor la o petrecere

Aici ai voie să porți aproape orice. Ai o pereche de cercei mari, sclipicioși? Aceasta este ocazia perfectă să-i porți. Dar nu uita un lucru extrem de important: nu lăsa bijuteriile să-ți umbrească personalitatea.

În ceea ce privește asortarea bijuteriilor, acum vechile reguli sunt depășite. Poți avea într-o singură ținută bijuterii din metale diferite, le poți combina cum dorești tu, dar ai grijă să se potrivească stilului tău.

Marile brand-uri spun că bijuteriile trebuie să te bucure și să te facă să simți dragostea cu adevărat. Specialiștii spun că bijuteriile strălucesc cu adevărat atunci când provoacă bucurie celui care le poartă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×