Reclamă

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Alunițele pot dezvălui multe despre personalitatea, natura și destinul unei persoane. Ele au diferite dimensiuni, forme și culori și reprezintă o anumită situație sau soartă. Din perspectivă astrologică, alunițele sunt încărcate de simbolism. Află care este semnificația alunițelor în funcție de zona corpului în care se află.

Publicat: 19 februarie 2021, 10:15

Potrivit astrologiei chinezești, locul unei alunițe pe corp poate dezvălui multe despre personalitatea cuiva, dar și despre sănătate sau viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnificația variază, de asemenea, în funcție de sexul persoanei și de culoare. De exemplu, o aluniță roșie la o femeie este considerată un simbol al norocului, în timp ce o aluniță neagră poate indica norocul sau ghinionul în funcție de zona corpului în care se află. 

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Unele studii astrologice antice sugerează că prezența unei alunițe pe o anumită parte a corpului ar putea indica ceva despre personalitatea, averea sau viitorul tău.

Pe față

Dintre toate locurile în care poți găsi alunițe pe corpul tău, pe față se află cinci dintre cele mai norocoase. Dacă ai o aluniță pe frunte, sprâncene, pleoape sau în zona buzelor, te afli printre persoanele norocoase. 

Reclamă

Pe braț

O aluniță pe braț ar putea indica că trebuie să lucrezi foarte mult în tot ceea ce faci, dar că acest lucru nu îți asigură recunoașterea. Totodată, alunița pe braț este indiciul unei persoane precaute. 

Brațele sunt  una dintre cele mai expuse părți ale corpului. În general, pistruii sau chiar arsurile solare pe braț nu indică o afecțiune gravă. Cu toate acestea, o aluniță pe braț poate ridica mai multe semne de întrebare. În cazul femeilor, alunițele pe braț ar putea fi un semn al melanomului, potrivit Healthline, deși acest scenariu nu este foarte comun. 

Reclamă

Pe spate

Alunițele pe spate sunt un lucru foarte comun, dar ele pot avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe spate poate indica lipsa de noroc și faptul că nu vrei să depui mult efort la locul de muncă. 

Potrivit WebMD, deși un semn pe spate ar putea arăta ca o aluniță, ar putea fi o keratoză seboreică. Keratozele seboreice sunt inflamații brune sau negre care se găsesc de obicei pe piept și pe spate. 

Pe piept

Conform tradiției chinezești, o aluniță pe piept sau pe zona sânilor ar putea avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe piept sau pe sân poate transmite că ești ambițioasă, generoasă sau că ai copii minunați.

Spre deosebire de spate, este relativ ușor să verifici dacă ai alunițe pe piept sau în jurul sânilor. Folosind o oglindă, poți inspecta îndeaproape orice pată și poți determina dacă este sau nu o aluniță. O aluniță pe piept sau pe sân nu este motiv de îngrijorare. Pieptul este o zonă foarte comună pentru alunițe și, cu excepția cazului în care prezintă semne de melanom, nu trebuie să te îngrijorezi.

Pe gât 

O aluniță la baza gâtului poate indica uneori o viață scurtă și mult stres. Alunitele de pe gât sunt atipice sau canceroase, potrivit Healthline. Gâtul este o locație obișnuită pentru alunițele canceroase la bărbați.

Alunițele atipice seamănă mult cu melanomul, dar de obicei sunt inofensive. Alunițele atipice sunt mai frecvente la persoanele cu tonuri mai deschise ale pielii și tind să fie mai mari și mai inestetice decât alte alunițe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×