Reclamă

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Alunițele pot dezvălui multe despre personalitatea, natura și destinul unei persoane. Ele au diferite dimensiuni, forme și culori și reprezintă o anumită situație sau soartă. Din perspectivă astrologică, alunițele sunt încărcate de simbolism. Află care este semnificația alunițelor în funcție de zona corpului în care se află.

Publicat: 19 februarie 2021, 10:15

Potrivit astrologiei chinezești, locul unei alunițe pe corp poate dezvălui multe despre personalitatea cuiva, dar și despre sănătate sau viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnificația variază, de asemenea, în funcție de sexul persoanei și de culoare. De exemplu, o aluniță roșie la o femeie este considerată un simbol al norocului, în timp ce o aluniță neagră poate indica norocul sau ghinionul în funcție de zona corpului în care se află. 

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Unele studii astrologice antice sugerează că prezența unei alunițe pe o anumită parte a corpului ar putea indica ceva despre personalitatea, averea sau viitorul tău.

Pe față

Dintre toate locurile în care poți găsi alunițe pe corpul tău, pe față se află cinci dintre cele mai norocoase. Dacă ai o aluniță pe frunte, sprâncene, pleoape sau în zona buzelor, te afli printre persoanele norocoase. 

Reclamă

Pe braț

O aluniță pe braț ar putea indica că trebuie să lucrezi foarte mult în tot ceea ce faci, dar că acest lucru nu îți asigură recunoașterea. Totodată, alunița pe braț este indiciul unei persoane precaute. 

Brațele sunt  una dintre cele mai expuse părți ale corpului. În general, pistruii sau chiar arsurile solare pe braț nu indică o afecțiune gravă. Cu toate acestea, o aluniță pe braț poate ridica mai multe semne de întrebare. În cazul femeilor, alunițele pe braț ar putea fi un semn al melanomului, potrivit Healthline, deși acest scenariu nu este foarte comun. 

Reclamă

Pe spate

Alunițele pe spate sunt un lucru foarte comun, dar ele pot avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe spate poate indica lipsa de noroc și faptul că nu vrei să depui mult efort la locul de muncă. 

Potrivit WebMD, deși un semn pe spate ar putea arăta ca o aluniță, ar putea fi o keratoză seboreică. Keratozele seboreice sunt inflamații brune sau negre care se găsesc de obicei pe piept și pe spate. 

Pe piept

Conform tradiției chinezești, o aluniță pe piept sau pe zona sânilor ar putea avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe piept sau pe sân poate transmite că ești ambițioasă, generoasă sau că ai copii minunați.

Spre deosebire de spate, este relativ ușor să verifici dacă ai alunițe pe piept sau în jurul sânilor. Folosind o oglindă, poți inspecta îndeaproape orice pată și poți determina dacă este sau nu o aluniță. O aluniță pe piept sau pe sân nu este motiv de îngrijorare. Pieptul este o zonă foarte comună pentru alunițe și, cu excepția cazului în care prezintă semne de melanom, nu trebuie să te îngrijorezi.

Pe gât 

O aluniță la baza gâtului poate indica uneori o viață scurtă și mult stres. Alunitele de pe gât sunt atipice sau canceroase, potrivit Healthline. Gâtul este o locație obișnuită pentru alunițele canceroase la bărbați.

Alunițele atipice seamănă mult cu melanomul, dar de obicei sunt inofensive. Alunițele atipice sunt mai frecvente la persoanele cu tonuri mai deschise ale pielii și tind să fie mai mari și mai inestetice decât alte alunițe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×