Reclamă

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Alunițele pot dezvălui multe despre personalitatea, natura și destinul unei persoane. Ele au diferite dimensiuni, forme și culori și reprezintă o anumită situație sau soartă. Din perspectivă astrologică, alunițele sunt încărcate de simbolism. Află care este semnificația alunițelor în funcție de zona corpului în care se află.

Publicat: 19 februarie 2021, 10:15

Potrivit astrologiei chinezești, locul unei alunițe pe corp poate dezvălui multe despre personalitatea cuiva, dar și despre sănătate sau viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnificația variază, de asemenea, în funcție de sexul persoanei și de culoare. De exemplu, o aluniță roșie la o femeie este considerată un simbol al norocului, în timp ce o aluniță neagră poate indica norocul sau ghinionul în funcție de zona corpului în care se află. 

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Unele studii astrologice antice sugerează că prezența unei alunițe pe o anumită parte a corpului ar putea indica ceva despre personalitatea, averea sau viitorul tău.

Pe față

Dintre toate locurile în care poți găsi alunițe pe corpul tău, pe față se află cinci dintre cele mai norocoase. Dacă ai o aluniță pe frunte, sprâncene, pleoape sau în zona buzelor, te afli printre persoanele norocoase. 

Reclamă

Pe braț

O aluniță pe braț ar putea indica că trebuie să lucrezi foarte mult în tot ceea ce faci, dar că acest lucru nu îți asigură recunoașterea. Totodată, alunița pe braț este indiciul unei persoane precaute. 

Brațele sunt  una dintre cele mai expuse părți ale corpului. În general, pistruii sau chiar arsurile solare pe braț nu indică o afecțiune gravă. Cu toate acestea, o aluniță pe braț poate ridica mai multe semne de întrebare. În cazul femeilor, alunițele pe braț ar putea fi un semn al melanomului, potrivit Healthline, deși acest scenariu nu este foarte comun. 

Reclamă

Pe spate

Alunițele pe spate sunt un lucru foarte comun, dar ele pot avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe spate poate indica lipsa de noroc și faptul că nu vrei să depui mult efort la locul de muncă. 

Potrivit WebMD, deși un semn pe spate ar putea arăta ca o aluniță, ar putea fi o keratoză seboreică. Keratozele seboreice sunt inflamații brune sau negre care se găsesc de obicei pe piept și pe spate. 

Pe piept

Conform tradiției chinezești, o aluniță pe piept sau pe zona sânilor ar putea avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe piept sau pe sân poate transmite că ești ambițioasă, generoasă sau că ai copii minunați.

Spre deosebire de spate, este relativ ușor să verifici dacă ai alunițe pe piept sau în jurul sânilor. Folosind o oglindă, poți inspecta îndeaproape orice pată și poți determina dacă este sau nu o aluniță. O aluniță pe piept sau pe sân nu este motiv de îngrijorare. Pieptul este o zonă foarte comună pentru alunițe și, cu excepția cazului în care prezintă semne de melanom, nu trebuie să te îngrijorezi.

Pe gât 

O aluniță la baza gâtului poate indica uneori o viață scurtă și mult stres. Alunitele de pe gât sunt atipice sau canceroase, potrivit Healthline. Gâtul este o locație obișnuită pentru alunițele canceroase la bărbați.

Alunițele atipice seamănă mult cu melanomul, dar de obicei sunt inofensive. Alunițele atipice sunt mai frecvente la persoanele cu tonuri mai deschise ale pielii și tind să fie mai mari și mai inestetice decât alte alunițe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×