Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Alunițele pot dezvălui multe despre personalitatea, natura și destinul unei persoane. Ele au diferite dimensiuni, forme și culori și reprezintă o anumită situație sau soartă. Din perspectivă astrologică, alunițele sunt încărcate de simbolism. Află care este semnificația alunițelor în funcție de zona corpului în care se află.

19 februarie 2021 la 10:15
O femeie cu o aluniță pe bărbie este la dermatolog
Potrivit astrologiei chineze, locul unei alunițe pe corp poate dezvălui multe despre personalitatea cuiva, dar și despre sănătate sau viitor / Shutterstock

Potrivit astrologiei chinezești, locul unei alunițe pe corp poate dezvălui multe despre personalitatea cuiva, dar și despre sănătate sau viitor.

Semnificația variază, de asemenea, în funcție de sexul persoanei și de culoare. De exemplu, o aluniță roșie la o femeie este considerată un simbol al norocului, în timp ce o aluniță neagră poate indica norocul sau ghinionul în funcție de zona corpului în care se află. 

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Unele studii astrologice antice sugerează că prezența unei alunițe pe o anumită parte a corpului ar putea indica ceva despre personalitatea, averea sau viitorul tău.

Pe față

Dintre toate locurile în care poți găsi alunițe pe corpul tău, pe față se află cinci dintre cele mai norocoase. Dacă ai o aluniță pe frunte, sprâncene, pleoape sau în zona buzelor, te afli printre persoanele norocoase. 

Pe braț

O aluniță pe braț ar putea indica că trebuie să lucrezi foarte mult în tot ceea ce faci, dar că acest lucru nu îți asigură recunoașterea. Totodată, alunița pe braț este indiciul unei persoane precaute. 

Brațele sunt  una dintre cele mai expuse părți ale corpului. În general, pistruii sau chiar arsurile solare pe braț nu indică o afecțiune gravă. Cu toate acestea, o aluniță pe braț poate ridica mai multe semne de întrebare. În cazul femeilor, alunițele pe braț ar putea fi un semn al melanomului, potrivit Healthline, deși acest scenariu nu este foarte comun. 

Pe spate

Alunițele pe spate sunt un lucru foarte comun, dar ele pot avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe spate poate indica lipsa de noroc și faptul că nu vrei să depui mult efort la locul de muncă. 

Potrivit WebMD, deși un semn pe spate ar putea arăta ca o aluniță, ar putea fi o keratoză seboreică. Keratozele seboreice sunt inflamații brune sau negre care se găsesc de obicei pe piept și pe spate. 

Pe piept

Conform tradiției chinezești, o aluniță pe piept sau pe zona sânilor ar putea avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe piept sau pe sân poate transmite că ești ambițioasă, generoasă sau că ai copii minunați.

Spre deosebire de spate, este relativ ușor să verifici dacă ai alunițe pe piept sau în jurul sânilor. Folosind o oglindă, poți inspecta îndeaproape orice pată și poți determina dacă este sau nu o aluniță. O aluniță pe piept sau pe sân nu este motiv de îngrijorare. Pieptul este o zonă foarte comună pentru alunițe și, cu excepția cazului în care prezintă semne de melanom, nu trebuie să te îngrijorezi.

Pe gât 

O aluniță la baza gâtului poate indica uneori o viață scurtă și mult stres. Alunitele de pe gât sunt atipice sau canceroase, potrivit Healthline. Gâtul este o locație obișnuită pentru alunițele canceroase la bărbați.

Alunițele atipice seamănă mult cu melanomul, dar de obicei sunt inofensive. Alunițele atipice sunt mai frecvente la persoanele cu tonuri mai deschise ale pielii și tind să fie mai mari și mai inestetice decât alte alunițe.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
5
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
PARTENERI
×