Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Alunițele pot dezvălui multe despre personalitatea, natura și destinul unei persoane. Ele au diferite dimensiuni, forme și culori și reprezintă o anumită situație sau soartă. Din perspectivă astrologică, alunițele sunt încărcate de simbolism. Află care este semnificația alunițelor în funcție de zona corpului în care se află.

19 februarie 2021 la 10:15
O femeie cu o aluniță pe bărbie este la dermatolog
Potrivit astrologiei chineze, locul unei alunițe pe corp poate dezvălui multe despre personalitatea cuiva, dar și despre sănătate sau viitor / Shutterstock

Potrivit astrologiei chinezești, locul unei alunițe pe corp poate dezvălui multe despre personalitatea cuiva, dar și despre sănătate sau viitor.

Semnificația variază, de asemenea, în funcție de sexul persoanei și de culoare. De exemplu, o aluniță roșie la o femeie este considerată un simbol al norocului, în timp ce o aluniță neagră poate indica norocul sau ghinionul în funcție de zona corpului în care se află. 

Semnificația alunițelor în funcție de zona corpului

Unele studii astrologice antice sugerează că prezența unei alunițe pe o anumită parte a corpului ar putea indica ceva despre personalitatea, averea sau viitorul tău.

Pe față

Dintre toate locurile în care poți găsi alunițe pe corpul tău, pe față se află cinci dintre cele mai norocoase. Dacă ai o aluniță pe frunte, sprâncene, pleoape sau în zona buzelor, te afli printre persoanele norocoase. 

Pe braț

O aluniță pe braț ar putea indica că trebuie să lucrezi foarte mult în tot ceea ce faci, dar că acest lucru nu îți asigură recunoașterea. Totodată, alunița pe braț este indiciul unei persoane precaute. 

Brațele sunt  una dintre cele mai expuse părți ale corpului. În general, pistruii sau chiar arsurile solare pe braț nu indică o afecțiune gravă. Cu toate acestea, o aluniță pe braț poate ridica mai multe semne de întrebare. În cazul femeilor, alunițele pe braț ar putea fi un semn al melanomului, potrivit Healthline, deși acest scenariu nu este foarte comun. 

Pe spate

Alunițele pe spate sunt un lucru foarte comun, dar ele pot avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe spate poate indica lipsa de noroc și faptul că nu vrei să depui mult efort la locul de muncă. 

Potrivit WebMD, deși un semn pe spate ar putea arăta ca o aluniță, ar putea fi o keratoză seboreică. Keratozele seboreice sunt inflamații brune sau negre care se găsesc de obicei pe piept și pe spate. 

Pe piept

Conform tradiției chinezești, o aluniță pe piept sau pe zona sânilor ar putea avea mai multe semnificații. Potrivit World of Feng Shui, o aluniță pe piept sau pe sân poate transmite că ești ambițioasă, generoasă sau că ai copii minunați.

Spre deosebire de spate, este relativ ușor să verifici dacă ai alunițe pe piept sau în jurul sânilor. Folosind o oglindă, poți inspecta îndeaproape orice pată și poți determina dacă este sau nu o aluniță. O aluniță pe piept sau pe sân nu este motiv de îngrijorare. Pieptul este o zonă foarte comună pentru alunițe și, cu excepția cazului în care prezintă semne de melanom, nu trebuie să te îngrijorezi.

Pe gât 

O aluniță la baza gâtului poate indica uneori o viață scurtă și mult stres. Alunitele de pe gât sunt atipice sau canceroase, potrivit Healthline. Gâtul este o locație obișnuită pentru alunițele canceroase la bărbați.

Alunițele atipice seamănă mult cu melanomul, dar de obicei sunt inofensive. Alunițele atipice sunt mai frecvente la persoanele cu tonuri mai deschise ale pielii și tind să fie mai mari și mai inestetice decât alte alunițe.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×