Reclamă

Cumpenele vieții, în funcție de data nașterii. Cum îți calculezi norocul

Numerologia este extrem de importantă în astrologie, de aceea cumpenele vieții în funcție de data nașterii sunt strâns legate de această practică. Este necesar să aflăm cum calculăm aceste perioade ale vieții pentru a nu ne trezi într-o situație din care nu mai găsim prea ușor ieșirea. Oricine își poate afla acum norocul în viață, asta dacă pașii îndrumați de către astre sunt urmați întocmai.

Publicat: 16 iunie 2022, 9:47

Cumpenele pot fi mărturii vii ale traseelor pe care le-am urmat de-a lungul timpului, asta pentru că nicio întâmplare nu poate rămâne fără răspuns. Indiferent dacă te consideri o persoană bună la suflet sau nu, la un moment dat pot exista anumite răspunsuri oferite la fiecare întrebarea pe care ți-ai pus-o în decursul mai multor ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumpenele vieții în funcție de data nașterii

Numerologii au inventat un sistem de calcul pe care oricine îl poate accesa pentru a-și calcula cumpenele vieții. Acestea reprezintă perioadele mai dificile prin care suntem obligați să trecem mai devreme sau mai târziu în viață, arată Yourtango.com. Cumpenele vieții în funcție de data nașterii ne aduc mai multe variante ale sufletului, asta pentru a cunoaște cu adevărat meritul nostru pe acest pământ.

Pentru a-ți calcula cumpene, este necesar să-ți notezi pe o foaie de hâine data nașterii. Trebuie de asemeena să aduni fiecare cifră prezentă acolo. Dacă rezultatul va fi unul între 10 și 16, acest lucru semnifică faptul că vei avea parte de cumpene o dată la 7/8 ani. De asemenea, dacă rezultatul se clasifică între 17 și 33, cumpenele vor exista o dată la 14/15 ani. Cât despre rezultatele mai mari de 34, acestea clasifică aceste cumpene o dată la 19/20 de ani.

Cumpenele vieții între 10 și 16

Pentru persoanele ar cărora rezultat se află între 10 și 16, acestea trebuie să știe faptul că de-a lungul vieții le va fi extrem de dificil să își aleagă o meserie. Familia și cei dragi vor fi mereu ca un ghid. Te vor îndruma către locuri de muncă în care nu te vei regăsi de cele mai multe ori. Este posibil ca până la o vârstă înaintată să privești acest lucru ca pe o povară. De asemenea poate fi un lucru pe care îl ai de cărat în spate până la final, spune Astrology.com. Cât despre dragoste, astrele spun altfel. Aceasta va lipsi cu desăvârșire între 20 și 35 de ani. La capitolul sănătate vor exista probleme după vârsta de 49 de ani.

Reclamă

Află tot ce vrei să știi despre planeta Mercur în astrologie. Totul despre semnificația și influența ei.

Cumpenele vieții între 17 și 33

Pentru cei care fac parte din cea de-a doua categorie, cumpenele vieții în funcție de data nașterii nu aduc un răspuns prea pozitiv. Vor exista probleme pe care multe paliere în jurul vârstelor cuprinse între 28, 42, 45 și 60 de ani. Vor exista situații dificile în cuplu sau la locul de muncă. Aceste persoane se vor găsi de cele mai multe ori înfruntând lupte grele pe cont propriu. De asemenea, le va fi mult mai greu să își aleagă partenerul de cuplu.

Reclamă

Cumpenele vieții mai mari de 34

Cei cărora le-a reieșit un rezultat mai mare de 34, trebuie să știe că aceste cumpene își vor face apariția în jurul vârstei de 20 de ani. Chiar la începutul vieții, acestea le vor da bătăi de cap celor mai mulți dintre oameni. De această etapă vor fi legate toate întâmplările viitoare și vor exista mai multe situații fără ieșire. Persoanele încadrate în această categorie vor mai avea de trecut perioade dificile astfel: în jurul vârstelor de 38, 40 și 57 de ani. Vor apela la o reconversie profesională sau pur și simplu își vor căuta un alt loc de muncă pentru mai mulți bani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×