Reclamă

Cuplul care a făcut senzație în vacanță. Cine sunt îndrăgostiții care au dat frâu liber sentimentelor

Cuplul care a făcut senzație în vacanță ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi îndrăgostiți au dat frâu liber sentimentelor și nu au mai ținut cont de paparazzi care s-au aflat tot timpul pe urmele lor. Imaginile cu Phoebe Dynevor și logodnicul ei sunt virale în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iunie 2024, 6:11 / Actualizat: 11 iunie 2024, 10:51

Phoebe Dynevor a renunțat la inhibiții, dar și la sutien. Diva s-a distrat alături de Cameron Fuller, logodnicul său, într-o excursie romantică cu iahtul în St. Tropez. Actrița din Bridgenton a stat toplles pentru a obține bronzul perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuplul care a făcut senzație în vacanță

Phoebe Dynevor s-a relaxat alături de logodnicul ei, Cameron Fuller. Cei doi au decis să petreacă câteva zile pe un iaht de lux. Vacanța lor din St. Tropez nu a scăpat de camerele de fotografiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Phoebe Dynevor și Cameron Fuller în timp ce se țin în brațe pe un iaht
Phoebe Dynevor și Cameron Fuller s-au bucurat de o vacanță de vis / Profimedia Images

Vedeta din Bridgerton, în vârstă de 29 de ani, a stat topless în timp ce s-a bucurat de soarele mediteranean.

Reclamă

Phoebe, care a interpretat-o pe Daphne Bridgerton, a purtat o pereche de pantaloni scurți din blugi și un top de bikini cu model.

Cameron, în vârstă de 28 de ani, a ales și el o ținută lejeră cu un tricoul polo și o pereche de pantaloni scurți. Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional în timpul vacanței lor.

Gesturile tandre dintre Cameron și Phoebe nu au întârziat să apară. Cuplu, care s-a logodit în luna mai, a părut bine dispus.

Reclamă

Phoebe s-a simțit în largul ei și a decis să obțină bronzul perfect în timp ce partenerul său a dat-o cu cremă de protecție solară. Vacanța celor doi a avut loc după ce Sally Dynevor, mama divei, a confirmat faptul că fiica ei s-a logodit, scrie DailyMail.

Ce a spus Sally Dynevor despre logodna fiicei sale

Phoebe Dynevor a avut mai multe relații tumultoase în trecut. Vedeta din Bridgeton s-a întâlnit chiar și cu Pete Davidson, fostul iubit al lui Kim Kardashian. În cele din urmă Phoebe și-a găsit iubirea în brațele lui Cameron Fuller.

Sally Dynevor, mama actriței, a spus că și-a dat acordul cu privire la logodna celor doi. Vedeta, în vârstă de 60 de ani, a mai spus că este foarte fericită pentru fiica ei. De altfel, aceasta a declarat pentru presa internațională că abia așteaptă nunta celor doi.

„Fiica mea tocmai s-a logodit. Este superb, este un bărbat atât de drăguț. Sunt foarte fericită și încântată. Vestea aceasta mi-a bucurat întregul an”, a spus Sally într-un interviu recent.

Aceasta a declarat că nu se va implica n planurile de nuntă ale cuplului. Atenția lui Sally s-a îndreptat către ceea ce urmează după nuntă și speră ca nepoții să vină cât mai devreme. Actrița de televiziune este căsătorită cu scenaristul Tim Dynevr, cu care are doi copii.

Phoebe și Cameron au împărtășit chiar ei vestea logodnei pe conturile de social media. Cuplul pare foarte fericit împreună, iar apropiații celor doi se bucură pentru relația frumoasă pe care o au.

Phoebe și Cameron se întâlnesc deja de mai bine de un an. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată n luna martie a anului 2023. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×