Reclamă

David Banda a îmbrăcat o rochie elegantă. Fiul Madonnei a atras atenția tuturor cu ținuta sa: „Încrederea este totul”

David Banda a îmbrăcat o rochie elegantă. Fiul Madonnei a atras atenția tuturor cu ținuta sa. „Este atât de eliberator”, a scris el, în timp ce se plimba prin casă într-o rochie albă, din mătase. Madonna este cunoscută pentru stilul de viață extravagant pe care îl duce și, se pare că le-a transmis și copiilor ei aceste principii de viață.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:30

Câștigătoare de șapte ori a premiului Grammy, în vârstă de 62 de ani, Madonna și-a ascultat fiul, David, în timp ce publica pe Instagram un videoclip în care apărea îmbrăcat într-o rochie albă, de mătase: "Încrederea este totul" a scris mândră vedeta la descrierea materialului video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Banda a îmbrăcat o rochie elegantă

Cu siguranță, încrederea de care a dat dovadă David a atras atenția tuturor. Acesta a emanat stăpânire și multă încredere de sine în timp ce se plimba prin casă în rochie. Ținuta a fost și ea complimentată, aceasta fiind croită simplu, dar cu litere pictate manual drept imprimeu. Tânărul a purtat ținuta asemenea unui model care pozează pentru Vogue sau defilează pe marile podiumuri de modă. La rochie, David a asortat și o pereche de ochelari de soare dreptunghiulari, negri, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Acesta a primit o mulțime de mesaje frumoase în secțiunea de comentarii, inclusiv de la prietenii mamei sale. Printre cei care i-au scris s-a numărat și Debi Mazar, care chiar l-a comparat pe tânăr cu Naomi Campbell.

Reclamă

Madonna a vorbit în trecut despre legătura pe care o are cu David, băiatul pe care l-a adoptat din Malawi în octombrie 2006. Aceasta a spus că determinarea și concentrarea sunt cele mai mari calități ale sale. „Sunt destul de sigură că mi-a luat-o”, a continuat ea.

Ce spune Madonna despre David

El este cel cu care am cele mai multe lucruri în comun. Simt că îmi va călca pe urme. Are mai mult din ADN-ul meu decât oricare dintre copiii mei de până acum. Să vedem ce se întâmplă.

– Madonna

Reclamă

Vedeta și-a amintit de mai multe ori ce s-a întâmplat când l-a adus acasă pe David. Acesta a declarat pentru publicația People, în anul 2017: „Fiecare instituție media a scris că l-am răpit. În mintea mea mă gândeam că trebuie să așteptați și să nu mai judecați. Încerc doar să salvez viața cuiva. De ce sunteți toți puși pe mine? Am făcut totul întocmai legii.”

Madonna este, de asemenea, mama lui Lourdes Leon, în vârstă de 24 de ani, pe care o are din relația cu fostul său partener, Carlos Leon. Mai are un fiu, Rocco Ritchie, în vârstă de 20 de ani, cu fostul soț, Guy Ritchie, în vârstă de 52 de ani, dar și pe gemenii Stella și Estere din Malawi. Lourdes este mereu în atenția presei cu comportamentul sau personalitatea sa. Aceasta activează de ceva timp în industria modei și chiar a luat parte la un proiect pe care mama sa l-a derulat în lumea fashion. Madonna este cea care s-a ocupat mereu ca copiii săi să primească cea mai bună educație.

În prezent, artista formează un cuplu cu Ahlamalik Williams, de doar 26 de ani. Acesta este de profesie dansator și de multe ori a intrat în atenția presei datorită ipostazelor tandre în care a fost surprins alături de diva muzicii internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×