Reclamă

De ce a purtat Prințesa Diana un colier ca bentiță la un eveniment. Hair stilistul ei a dezvăluit secretul

Hair stilistul Prințesei Diana a dezvăluit secretele de stil ale fostei soții a Regelui Charles. Deși a decedat la o vârstă fragedă, stilul Prințesei Inimilor încă este prezent, iar alegerile sale în materie de modă au fost și sunt un etalon. Acum s-a aflat de ce a purtat Prințesa Diana un colier ca bentiță.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2024, 7:27 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:05

Prințesa Diana rămâne renumită pentru simțul ei emblematic al stilului, care uneori însemna să devii inventiv din mers. Această spontaneitate a făcut parte din farmecul ei și mereu o să fie așa în inima celor care au admirat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a purtat Prințesa Diana un colier ca bentiță la un eveniment

Regreta Prințesă de Wales a făcut furori când a purtat un colier cu smarald și diamante ca bentiță în Australia. Ea era împreună cu Prințul Charles de atunci, în 1985, iar fostul ei hair stilist Richard Dalton a spus de ce a apelat la acest secret de stil.

„A avut arsuri solare pe gât, așa că am spus să facem o bentiță din colier”, și-a amintit Dalton la panelul de stiling Prințesa Diana la Fotografiska New York pe 21 mai.

„I-am cerut lui Evelyn, asistenta ei, 15 cm de elastic pentru chiloți, genul folosit de bunici”, a adăugat el râzând despre modul în care a transformat accesoriul colierul într-un accesoriu pentru cap. În 2022, Kate Middleton a scos chokerul din seiful regal și l-a purtat la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot din Boston.

Diana și hair stilistul ei au pornit împreună pe același drum

Reclamă

Dalton a cunoscut-o prima dată pe Prințesa Diana când avea 17 ani. El a continuat să-i coafeze părul timp de mai bine de un deceniu, inclusiv în turnee regale în întreaga lume.

„Coafura mea preferată a fost în Thailanda”, a spus el la Fotografiska, amintindu-și de apariția din 1988. „Ea a purtat o rochie mov cu roz și am spus: „De ce să nu o accesorizăm cu orhidee?”. Mai apoi, echipa sa lua flori din hotel pentru coafura prințesei.

Dalton urmează să publice o nouă carte intitulată It’s All About the Hair – My Decade with Diana, împreună cu fondatorul Muzeului Princess Diana, Renae Plant, și a citat impactul surprinzător al Dianei.

Reclamă

„Am decis că orice organizație caritabilă reprezenta ea, uneori părul îi eclipsa pe nedrept din ceea ce făcea”, și-a amintit Dalton. „În Arabia Saudită, ea a vrut să fie scurt. Îl tăiam în fiecare zi aproximativ un sfert de cm”, a spus el. „După opt săptămâni, nimeni nu a observat că s-a tuns!”

Elizabeth Emanuel, designer-ul Prințesei Inimilor, despre ținutele create pentru ea

Choker-ul pe care Prințesa Diana l-a purtat în mod memorabil pe cap la cina de gală din Melbourne a fost combinat cu o rochie turcoaz cu un singur umăr. Ținuta a fost creată de către designerul ei de rochii Elizabeth Emanuel, care a vorbit și el la panelul Styling Princess Diana.

În timpul conversației, moderată de Erin Hill, editorul senior de la PEOPLE Royals, Emanuel a spus că misiunea vieții sale a fost ziua nunții Dianei din 1981.

Prințesa Diana, îmbrăcată în rochie de mireasă, alături de Prințul Charles în anul 1981
Prințesa Diana și Prințul Charles s-au căsătorit în anul 1981 / Profimedia Images

„Scopul a fost de a face o rochie de prințesă de poveste”, a spus Emanuel. Ea a creat celebra rochie de bal voluminoasă cu trenă imensă împreună cu fostul ei soț David. Cei doi au creat împreună și o rochie secretă, de rezervă, despre care mireasa nu a știut niciodată.

„Noi eram studenți, ne plăcea drama. Aveam frâu liber, nimeni nu ne spunea ce să facem și cred că asta a fost distracția. De aceea rochia era atât de specială”, a explicat Emanuel. „Era o inocență în privința ei și a noastră”.

Diana a lucrat cu familia Emanuel atât înainte, cât și după ziua nunții ei. Împreună au scos în evidență stilul Prințesei Inimilor. Nicio apariție a mamei Prinților William și Harry nu a fost trecută cu vederea.

„Fără feedback de la palat, nimic. Niciun protocol”, a spus Elizabeth despre libertatea creativă pe care o aveau în îmbrăcarea Prințesei. „Nu cred că se așteptau la o asemenea reacție, cred că au subestimat efectul Dianei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×