Reclamă

Demi Lovato a ieșit la plimbare alături de Jordan Lutes. Vedeta a fost surprinsă fără machiaj pe străzile din New Orleans

Demi Lovato a ieșit la plimbare alături de iubitul său, Jordan Lutes. Vedeta internațională a fost surprinsă pe străzile din New Orleans fără machiaj. Se pare că diva este adepta unui look natural atunci când se află în preajma partenerului său. Lovato și Jordan se pregătesc împreună pentru concertele pe care diva la va susține în cadrul celui mai recent turneu al său.

Publicat: 3 noiembrie 2022, 12:04

Demi Lovato a intrat din nou în atenția publicului. După ce și-a uimit fanii cu ultimile schimbări de look, vedeta a decis că este timpul să se afișeze cu o imagine naturală. Diva a fost pozată într-o ținută casual la brațele iubitului său. Lovato a încercat să se ferească de fotografii prezenți și să nu le acorde acestora atenție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Lovato a ieșit la plimbare alături de Jordan Lutes

Demi Lovato este mai fericită ca niciodată alături de partenerul său. Cântăreața se bucură de tot ajutorul și sprijinul pe care ar putea să-l primească din partea lui Jordan Lutes. Cuplul de îndrăgostiți a fost surprins de data aceasta în timpul unei plimbări relaxante.

Vezi mai multe imagini cu Demi Lovato în Galeria Foto!

Demi Lovato fotografiată de aproape în timp ce poartă ochelari de soare, dar nu este machiată
Vedeta internațională a fost surprinsă pe străzile din New Orleans fără machiaj / Profimedia Images

Lovato și Lutes s-au aflat pentru câteva zile în Lutes. Aceștia repetă ore întregi pentru a pune la punct ultimele detalii din cadrul spectacolelor pe care Lovato urmează să le susțină. Pentru plimbarea relaxantă cei doi au ales ținute casual.

Reclamă

Cântăreața a optat pentru o ținută all black la care a asortat și o pereche de soare. În ciuda faptului că vremea este destul de răcoroasă, Lovato a folosit ochelarii de soare pentru a se proteja de camerele de fotografiat ale celor prezenți. Imaginile au surprins-o pe vedetă fiind destul de obosită.

În ciuda acestui aspect, ea a încercat să se se bucure de timpul petrecut alături de partenerul său. Fanii au fost surprinși să o vadă pe vedetă fără machiaj.

Chipul său arată complet diferit atunci când renunță la produsele cosmetice. În ciuda acestor mici aspecte, Lovato pare că se simte foarte bine în preajma iubitului ei și nu este deranjată să se afișeze fără machiaj.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Demi Lovato și Jordan Lutes

Demi Lovato și Jordan Lutes trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Deși nu au o relație de lungă durată, cei doi par extrem de fericiți unul alături de celălalt.Cei doi s-au cunoscut după ce au colaborat împreună la cel de-al optulea album al vedetei.

Lovato a fost cea care l-a contactat pe Lutes pentru a o ajuta cu cel mai recent proiect muzical pe care îl desfășura. La doar o lună după ce s-au întâlnit, presa internațională vorbea deja despre o posibilă relație între ei.

Relația lor a început după ce Lovato a încheiat logodna pe care o avea cu Max Ehrich. Într-un interviu pe care l-a acordat în august 2022, Lovato a declarat că vrea să se concentreze mai mult asupra vieții sale personale.

Diva își dorește o familie și să acorde mai multă importanță aspectelor ce țin de viața personală. Aceasta încearcă să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională. Se pare că Lovato și-a găsit acum partenerul potrivit. Ea și Jordan se susțin reciproc atât pe plan personal, cât și profesional. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×