Reclamă

Demi Moore este o bunică sexy. Cum s-a pozat vedeta alături de nepoata sa, Louetta

Demi Moore este o bunică sexy. Vedeta s-a pozat alături de nepoata sa, Louetta. Diva a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale cu o postare specială. Fanii s-au bucurat să vadă imaginea rară, dar și o relație extraordinară pe care Moore o are cu familia sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iulie 2024, 7:54

Demi Moore se distrează în timpul vacanței sale. Diva a petrecut momente de neuitat cu fiicele sale, dar și cu nepoțica ei. Actrița a sărbătorit cea de-a 33-a aniversare a fiicei sale, Scout. Presa scrie că evenimentul a avut loc la casa familiei de pe malul lacului din Idaho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore este o bunică sexy

Scout Willis este una dintre cele trei fiice pe care Demi le are cu fostul ei soț, Bruce Willis. Vedeta și actorul din Die Hard au fost căsătoriți între 1987 și 2000.

Fostul cuplu le împarte și pe Rumer și Tallulah. Demi s-a fotografiat împreună cu cele trei fiice ale sale, dar și cu nepoțica ei. Vedeta a vrut să împărtășească momentele frumoase cu admiratorii ei din online.

Demi a împărtășit mai întâi un videoclip emoționant. Imaginile au fost postate în secțiunea de story și au dispărut după 24 de ore de pe contul divei.

Reclamă

În imagini, Demi apare într-un costum de baie alb în timp ce o ține pe nepoțica sa de mânuțe. Louetta, în vârstă de un an, este fiica lui Rumer Willis și a partenerului acesteia, Derek Richard Thomas.

Alături de imagini, Demi a postat și un mesaj emoționant pentru urmăritorii săi.

„Nici un loc în care aș prefera să fiu decât lângă tine”, a spus Demi în mediul online. Vedeta este o bunică mândră și nu ratează nicio ocazie pentru a arăta acest lucru în mediul online.

Reclamă

Rumer Willis a dezvăluit cum i-a ales numele fiicei sale

Rumer Willis și Derek Richard Thomas au devenit părinți în luna aprilie a anului 2023. Micuța Louetta are deja un an și este obișnuită cu stilul de viață agitat al părinților ei.

Rumer a moștenit talentul tatălui ei și se află deseori pe platourile de filmare. Actrița, în vârstă de 35 de ani, spune că Louetta nu este numele inițial pe care ea și Derek l-au ales pentru cea mică.

„Ne gândeam la numele Loretta și a fost o greșeală de tipar. Eu și tatăl ei ne dădeam mesaje și el a omis litera R atunci când mi-a scris. Așa a ieșit Louetta. Mi-a plăcut foarte mult. Am simțit că este unul dintre acele momente în care Universul are o intervenție divină și ne-am dat seama destul de devreme în timpul sarcinii că vrem să păstrăm acest nume”, a spus vedeta într-un interviu din trecut.

Diva spune că și-a dorit un nume unic și versatil pentru fiica sa. Fiica lui Demi Moore a postat deseori imagini din timpul sarcinii și nu s-a ferit să ascundă nimic de fanii ei din online.

Demi a fost o mamă implicată și i-a stat alături fiicei sale în momentele dificile. Vedeta este acum o bunică împlinită și se bucură de momentele frumoase pe care le petrece cu familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×