Reclamă

A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar

Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când a încercat să se urce în mașina personală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 iulie 2024, 3:16

Rita Ora a schimbat patru look-uri într-o singură zi, însă una dintre ținute a ajuns să o pună pe divă într-o postură nefavorabilă. Cântăreața a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Roma, iar imaginile au ajuns să facă rapid înconjurul lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a ieșit la plimbare într-o rochie din piele neagră. Diva și-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate.

Plină de încredere, Rita a pășit pe străzile pavate ale Romei. Ținuta sa fără bretele a avut mai multe detalii sexy cu fermoar în partea de jos.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rita Ora surprinsă într-o ținută neagră din piele
Rita Ora a ales să poarte o ținută riscantă / Profimedia Images
Reclamă

Decupajul discret, chiar în zona coapselor, a pus-o pe divă în stare de alertă în momentul în care a vrut să se urce în mașină.

Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare și cu o șapcă maro. Vedeta a purtat și câteva lanțuri din aur, dar și o geant elegantă peste umră.

În cursul zilei, ea a îmbrăcat un costum tip salopeta cu pantaloni aurii și un top alb. Rita și stilistul său au lucrat împreună pentru ținutele pe care le-a purtat pe parcursul acestor zile, scrie publicația DailyMail.

Reclamă

Cântăreața s-a bucurat de escapada ei în Roma și s-a lăsat fotografiată. La începutul lunii iulie, Rita a dezvăluit mai multe detalii despre nunta ei secretă cu Taika Waititi.

Cântăreața a spus că și-a dorit să țină nunta departe de ochii publicului deoarece cea mai mare parte a vieții sale este deja expusă.

„A fost totul spontan. Am rezervat un hotel și am făcut o mică petrecere”, a spus vedeta în timpul unui interviu. Rita și Taika s-au căsătorit în august 2022, dar nu au confirmat acest lucru până la prima aniversare de anul trecut.

Rita Ora spune că este fericită alături de soțul ei

Rita Ora și Taika Waitit trăiesc o fruoasă poveste de iubire, dar preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Cântăreața a declarat că s-a căsătorit într-o ceremonie improvizată la casa lor din Los Angeles. Diva spune că totul a fost spontan și nu a vrut să atragă foarte mult atenția.

Ulterior, ea și Taika au decis să închirieze un hotel și să țină o petrecere pentru prietenii apropiați. Rita a împărtășit câteva fotografii de la marele eveniment în videoclipul piesei You & I, menționează PageSix.

Filmările au inclus și momentul în care Taika și-a văzut viitoarea soție pentru prima dată. Cei doi au radiat de fericire în timp ce s-au apropiat unul de celălalt și au împărtășit primul sărut în calitate de soț și soție. Vogue a distribuit, de asemenea, câteva imagini din ziua cea mare.

Taika a spus într-un interviu din trecut vă Rita a fost cea care l-a cerut în căsătorie. Directorul de film a spus că au fost aproximativ opt persoane la ceremonia lor.

Sora Ritei, Elena, a fost domnișoara de onoare, în timp ce cel mai bun prieten al lui Taika, actorul Jemanie Clement, a zburat din Noua Zeelandă pentru ceremonie.

Noile detalii vin după ce cântăreața a început să-și promoveze viitorul film în care apare, Descendants: Rise Of The Red. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×