Reclamă

Destinații de vis pentru vacanța de Crăciun. Cele mai frumoase locuri pe care să le vezi iarna aceasta

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar noi ți-am pregătit o listă cu destinații de vis pentru vacanța de Crăciun. Dacă nu ți-ai făcut încă planuri, atunci poți alege un loc din Europa pe care să-l vizitezi singură sau alături de cei dragi.

Publicat: 19 decembrie 2022, 6:00
Panoramă cu orașul Edinburgh luminat de Crăciun, fiind una dintre principalele destinații de vis pentru vacanța de Crăciun
Sărbătorile de iarnă se apropie, iar noi ți-am pregătit o listă cu destinații de vis pentru vacanța de Crăciun / Shutterstock

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase perioade din an. Cele mai multe orașe sunt deja frumos împodobite de sărbătoare, iar luminițele așteaptă să fie admirate de cei curioși. Dacă ai în plan să pleci din țară în această perioadă, descoperă mai jos care sunt cele mai frumoase locuri pe care ar trebui să le vezi iarna aceasta.

Destinații de vis pentru vacanța de Crăciun

Vacanța de Crăciun ar trebui să fie petrecută alături de cei dragi. De multe ori suntem ocupați cu pregătirile pentru iarnă și uităm să ne bucurăm de timpul liber. Anul acesta îți propunem să te distrezi într-una din destinațiile de vis pe care le poți vizita cu un buget redus.

Ai nevoie doar de voie bună și de puțin timp pentru a organiza zilele pe care le vei petrece admirând unele dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Budapesta

Budapesta este una dintre destinațiile de vis de iarna aceasta. Dacă nu ai văzut încă târgul de Crăciun ar trebui să treci acest acest loc minunat pe lista ta.

Reclamă

Budapesta rămâne un oraș accesibil pentru mulți români. Locația este destul de aproape iar atracțiile turistice sunt nenumărate, în special în această perioadă.

Luminițele sunt aprinse, iar orașul așteaptă turiștii din toate colțurile lumii pentru a vizita acest loc minunat.

Reclamă

Viena

Viena este a doua destinație de vis pe care ți-o propunem. Orașul este împodobit în fiecare an de poveste, iar atmosfera este una magică. Unul dintre cele mai cunoscute târguri de Crăciun din Viena este ”Vienna Magic of Advent”, conform publicației Forbes.

O mulțime de parcuri și piețe sunt decorate și așteaptă să fie vizitate. Dacă ai în plan să mergi în Viena în perioada vacanței de crăciun, nu uita să treci pe listă și o vizită la palatul Schonbrunn.

Praga

Târgul de Crăciun din Praga a fost închis în anul 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Anul acesta lucrurile stau diferit. Praga s-a îmbrăcat din nou de sărbătoare și este gata pentru a fi vizitată. Este o destinație accesibilă pentru cei mai mulți români.

Totodată, distanța față de oraș nu este una foarte mare, deci te poți bucura de o vacanță minunată, care să nu-ți lase gustul amar al drumului lung.

Centrul istoric al orașului se transformă în fiecare an într-o lume de poveste. Dacă nu te-ai decis pentru una dintre principalele destinații de vis pentru vacanța de Crăciun, atunci Praga ar trebui să se afle pe lista ta. Te invităm să descoperi și cele mai frumoase castele din Europa. Ar putea fi o idee inedită pentru vacanța de Crăciun.

Dusseldorf

Vacanța de iarnă ar putea fi petrecută și în Germania. Dusseldorf este unul dintre cele mai frumoase orașe de vizitat în această perioadă magică a anului.

În timpul sezonului festiv, orașul este împodobit pentru sărbătoare. Te poți bucura chiar și de Târgul de Crăciun, dacă alegi să mergi înaintea Crăciunului în acest oraș minunat. Anual primește mii de turiști, iar cifrele sunt în continuă creștere.

Edinburgh

Edinburgh rămâne unul dintre cele mai frumoase orașe, în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Acesta este decorat de poveste și se bucură de un număr impresionant de turiști în fiecare an.

Aici este locul unde o să găsești cele mai frumoase cadouri și suveniruri pe care să le cumperi pentru cei dragi. Te poți bucura de plimbări cu caleașca, ciocolată caldă la târgul de Crăciun sau locuri fantastice unde să surprinzi cele mai frumoase portrete.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×