Reclamă

Drew Barrymore s-a fotografiat în costum de baie. Cum arată actrița după ce a slăbit nouă kilograme

Drew Barrymore și-a surprins complet fanii atunci când s-a fotografiat în costum de baie. Frumoasa actriță în vârstă de 46 de ani a realizat o fotografie care să-i pună în evidență noua formă fizică. Aceasta a strălucit complet în costumul de baie galben și le-a transmis fanilor sentimentul că vara încă nu s-a terminat.

Publicat: 24 august 2021, 7:11 / Actualizat: 24 august 2021, 13:42

Drew Barrymore a trecut printr-o transformare lungă, dar cu rezultate spectaculoase. Actrița a reușit să slăbească nouă de kilograme și pare că se simte mai bine ca niciodată. Frumoasa actriță le-a arătat fanilor săi cum își petrece timpul în ultima vreme și a postat o poză superbă și extrem de colorată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drew Barrymore s-a fotografiat în costum de baie

Drew Barrymore a pozat plină de culoare. În cea mai recentă imagine postată pe contul personal de Instagram, Drew s-a fotografiat în costum de baie. Actrița le-a arătat fanilor săi cum își petrece timpul, dar și cum mai arată silueta sa. În vârstă de 46 de ani, Drew a reușit să adopte un stil de viață sănătos și să slăbească nouă de kilograme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actrița pare mai fericită ca niciodată cu rezultatele pe care le-a obținut. Într-un costum de baie galben dintr-o singură piesă, Drew a fost extrem de zâmbitoare. Ținuta i-a fost accesorizată de o cască specială de înot extrem de colorată și înflorată. Se pare că vara se află în pline drepturi pentru frumoasa actriță.

Reclamă

Alături de imaginea superbă, Drew a adăugat și o descriere sugestivă. Vedeta lucrează în prezent la un nou sezon al show-ului de televiziune pe care îl găzduiește.

Drew Barrymore nu s-a temut să se afișeze și s-a fotografiat în costum de baie. Postarea sa a venit la scurt timp după ce și-a deschis sufletul cu privire la numărul de kilograme pe care a reușit să le slăbească.

Actrița a ținut să-i mulțumească antrenoarei sale, Marnie Alton, care a ajutat-o pe tot parcursul transformării sale. Conform mărturisirilor făcute de actriță, Marnie i-a fost alături și nu a lăsat-o să renunțe nicio clipă. Pe lângă relația profesională pe care cele două au dezvoltat-o, Marine i-a devenit actriței o foarte bună prietenă. 

Reclamă

Drew Barrymore nu este adepta operațiilor estetice

Drew Barrymore și-a surprins din nou fanii atunci când s-a fotografiat în costum de baie. Imaginea acesteia vine la scurt timp după ce actrița a povestit despre cum a reușit să slăbească nouă kilograme. Transformarea actriței a fost atent supravegheată de către antrenoarea sa, Marnie Alton.

Aceasta a ajutat-o pe actriță atât cu planul alimentar, cât și cu exercițiile fizice personalizate. La 46 de ani, Drew Barrymore pare mai strălucitoare ca niciodată. Vedeta a declarat în trecut faptul că nu și-a făcut nicio intervenție estetică la nivelul feței.

Drew Barrymore, fotografiată în timp ce râde, la un eveniment monden
Drew Barrymore a declarat recent că nu și-a făcut nicio intervenție estetică la nivelul feței / Profimedia Images

Actrița își dorește să schimbe mentalitatea oamenilor cu privire la procesul de îmbătrânire. Aceasta vrea să îmbrățișeze complet acest proces și să nu intervină în planurile pe care viața le are pentru ea. Drew Barrymore a fost întotdeauna împotriva acestui curent privind operațiile estetice.

Actrița știe că dacă ar apela la intervențiile chirurgicale ar putea dezvolta o dependență petru acestea, motiv pentru care le evită cu desăvârșire. Deși nu apelează la ajutorul specialiștilor, Drew Barrymore arată mai bine ca niciodată. Actrița a reușit să slăbească și se bucură din plin de fiecare moment din viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×