Reclamă

Ducii de Sussex vor prezenta „Vax Live”, în timp ce Regina Elisabeta revine la atribuțiile regale

Ducii de Sussex vor prezenta „Vax Live”, un concert de strângere de fonduri prin care vor cere mai multe vaccinări. Acesta va fi difuzat pe 8 mai, au anunțat organizatorii evenimentului. În acest timp Regina Elisabeta a II-a a revenit la îndatoririle regale după înmormântarea soțului ei, Prințul Philip.

Publicat: 29 aprilie 2021, 8:00

Președintele Joe Biden, prima doamnă Jill Biden și vicepreședintele Kamala Harris vor fi prezenți de asemenea la Vax Live: The Concert To Reunite The World. Pe lista artiștilor se află Jennifer Lopez, Eddie Vedder, J Balvin și HER.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Organizată de Global Citizen, o organizație internațională de advocacy, campania îndeamnă investitorii să „doneze bani pentru doze de vaccin”, iar guvernele G7 să împartă vaccinurile și în țările sărace.

Ducii de Sussex vor prezenta „Vax Live”

Un alt scop al evenimentului este să îndemne companiile farmaceutice „inclusiv Moderna să pună la dispoziție vaccinuri la prețuri non-profit”. Ducii de Sussex vor prezenta „Vax Live” și speră să obțină ceea ce își doresc.

Concertul se va înregistra pe data de 2 mai la Los Angeles. Acesta va fi transmis pe YouTube împreună cu rețelele de televiziune americane ABC și CBS pe 8 mai. Evenimentul va fi difuzat la nivel internațional pe Globo din Brazilia, Caracol din Columbia, SABC în Africa de Sud și MultiChoice în Africa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry și Meghan Markle, în timp ce salutau fanii la nunta lor de la Castelul Windso
Ducele de Sussex a fost fotografiat recent în timp ce se plimba cu bicicleta în preajma locuinței sale / Getty Images

La eveniment vor apărea și Președintele francez Emmanuel Macron și prim-ministrul canadian Justin Trudeau.

În ultimul an, lumea noastră a trecut prin dureri, pierderi și lupte. Acum trebuie să ne vindecăm și să ne vindecăm împreună. Nu putem lăsa pe nimeni în urmă. Vom beneficia cu toții, vom fi cu toții mai în siguranță atunci când toată lumea are acces egal la vaccin. Trebuie să urmărim o distribuție echitabilă a vaccinurilor și, în acest sens, să restabilim credința în umanitatea noastră comună. Această misiune este cea mai importantă.

– Ducii de Sussex

Reclamă

După înmormântarea bunicului său, Prințul Harry s-a întors în SUA. Acum au apărut informații că acesta a fost dezamăgit de primirea de care a avut parte în Marea Britanie.

Ducii de Sussex vor prezenta „Vax Live”, iar Regina Elisabeta revine la atribuțiile regale

Zilele trecute, Regina Elisabeta a II-a a ținut primele sale întâlniri video de la înmormântarea soțului ei, Prințul Philip. Ea a continuat cu îndatoririle regale și a acceptat formal acreditările noilor Ambasadori din Coasta de Fildeș și Letonia.

Regina, care a încheiat săptămâna trecută o perioada de 2 săptămâni de doliu a purtat o rochie florală și perle pentru eveniment. Deși regulile impuse de autorități o distanțează fizic de anumiți membrii ai familiei, Regina vrea să-și ducă la îndeplinire atribuțiile publice cu orice preț.

Chiar cu o săptămână înainte de înmormântare, Regina a participat la pensionarea lordului său Chamberlain. Acesta a organizat toate evenimentele ceremoniale pentru Palat și i-a salutat înlocuitorul. Niciun eveniment nu a fost fotografiat.

Regina și-a sărbătorit ziua de naștere săptămâna trecută. Ea s-a folosit de această ocazie pentru a-și exprima recunoștința pentru toți cei care i-au oferit omagii lui Philip, soțul ei de 73 de ani. Deși a specificat că Familia Regală trece printr-o „perioadă de mare tristețe”, ea a adus numai cuvinte de laudă la adresa Prințului Philip.

Experții regali dau vina pe Prințul Harry

Un expert regal l-a criticat pe Prințul Harry pentru că nu a pregătit-o pe Meghan Markle pentru viața regală. Acesta a spus că Ducele de Sussex „nu este cel mai isteț tip”. Megxit-ul din Familia Regală Britanică este în mare parte vina Prințului Harry pentru că nu și-a pregătit în mod corespunzător soția, pe Meghan Markle, pentru viață cu îndatoriri regale, spune un expert regal.

„Este o combinație a culpei lui Harry și Meghan. Cel mai vinovat este Harry pentru faptul că nu i-a explicat-o în mod corespunzător”, a declarat Robert Jobson, autorul Prince Philip’s Century, pentru Page Six.

Nu este cel mai isteț tip, dar poate că nu a vrut să-i explice. Este o muncă grea să fii membru al Familiei Regale. Oamenii cred că nu este, dar este. Nu e plin de farmec așa cum se crede și poate că nu i-a plăcut deloc asta.

– Robert Jobson

Acesta o învinovățește și pe Meghan Markle pentru eșecul integrării în Familia Regală Britanică. Acesta spune că dacă dădea dovadă de mai multă curiozitate poate lucrurile nu stăteau chiar așa.

„Depinde de tine să-ți faci propriile teme dacă vrei să te căsătorești cu un membru al unei familii de prestigiu”, a mai spus el.

Jobson îi mai acuză pe Ducii de Sussex că nu au înțeles ordinea lor în Familia Regală. El mai spus că cei doi au fost orbiți de invidie când Kate și William erau considerați cuplul numărul unu. Acesta afirmă că nu au înțeles cum stau lucrurile și s-au gândit să facă bani din expunerea Familie Regale, dar că acest lucru nu este acceptabil. Acum, Ducii de Sussex vor prezenta „Vax Live” și sunt mai implicați ca niciodată în evenimente caritabile.

Ducii de Sussex s-au mutat în Statele Unite ale Americii

Ducii de Sussex locuiesc acum în Santa Barbara, California. Ei au semnat un acord cu Spotify pentru 25 de milioane de dolari pentru a produce podcast-uri. De asemenea au încheiat un acord de mai mulți ani cu Netflix. Serviciul de streaming îi va recompensa financiar pentru producerea de documentare, lungmetraje și spectacole.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în ianuarie 2020 că au luat decizia de a se retrage din Familia Regală și că intenționează să-și împartă timpul între Marea Britanie și America de Nord. Ei au mai spus atunci că își doresc să devină independenți din punct de vedere financiar.

În februarie 2021, Palatul Buckingham a confirmat că Ducii de Sussex vor renunța la patronajele lor regale și nu vor mai fi recunoscuți ca membrii ai Familiei Regale Britanice. Ducii de Sussex vor prezenta „Vax Live”, iar acesta e primul eveniment la care participă după detașarea lor de atribuțiile regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×