Reclamă

Emily Ratajkowski a purtat o eșarfă colorată pe cap. Vedeta s-a protejat de ploaie în New York

Emily Ratajkowski a purtat o eșarfă colorată pe cap. Vedeta a fost văzută cu acest accesoriu în timp ce încerca să se ferească de ploaia care cădea peste New York. Fotografii sunt mereu pe urmele ei și au grijă să o pozeze din toate unghiurile.

Publicat: 1 ianuarie 2023, 7:08

Supermodelul în vârstă de 31 de ani, care pare să nu se mai întâlnească cu comediantul Pete Davidson, a fost îmbrăcat într-o jachetă puf neagră și pantaloni din piele. Ratajkowski pare să se bucure de statutul de femeie singură după ce a cerut divorțul de Sebastian Bear-McCloud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a purtat o eșarfă colorată pe cap

Modelul ascuns ochii în spatele ochelarilor mari de culoare închisă. Ea a purtat și o poșetă din piele roșie în timp ce înfrunta zăpada și temperaturile scăzute.

Despre Emily s-a spus recent că are o relație cu comediantul Pete Davidson.

Cu toate acestea, ea a mai fost văzută și în compania altor bărbați după ce s-a aflat că divorțează de tatăl copilului său, scrie DailyMail.

Recent, Emily a fost văzută sărutându-se cu artistul Jack Greer după ce au petrecut o seară împreună. Ea a mers și la o cină cu DJ Orazio Rispo în urmă cu câteva săptămâni. Nu se știe care este statutul lui Emily în acest moment. O sursă a declarat pentru People că Emily și Pete „devin puternici și mai serioși” cu relația lor.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emily Ratajkowski, îmbrăcată în negru, cu o eșarfă colorată pe cap
Vedeta a fost văzută cu acest accesoriu în timp ce încerca să se ferească de ploaia care cădea peste New York / Profimedia Images

Sursa publicației menționate mai sus a explicat: „Ei au o dragoste comună pentru Coasta de Est. Au gusturi similare în ceea ce privește personalitatea și stilul. Și el o face cu adevărat să râdă”.

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu Emily după despărțirea de soțul ei

Luna trecută, Emily și Pete s-au bucurat împreună de o cină de Ziua Recunoștinței. Ei au avut alături prieteni și părea că formează cu adevărat un cuplu. Cei doi au mai fost văzuți împreună la un meci New York Knicks la sfârșitul lunii noiembrie. Emily a participat și la petrecerea organizată pentru ziua lui de naștere.

Cu toate acestea, la mijlocul lunii noiembrie, o persoană apropiată celor doi a afirmat pentru Us Weekly: „Pete și Emily vorbesc de câteva luni”.

Modelul a spus recent în podcastul său High Low că a apelat la terapie pentru a-și schimba „stilul de atașament” în relații. Emily a spus că s-a confruntat cu o despărțire grea de soțul ei, pe fondul zvonurilor că acesta i-a fost infidel.

De asemenea, modelul a recunoscut pe podcastul său că a descărcat recent o aplicație de dating.

Emily și Sebastian s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în luna februarie a anului 2018. Cei doi erau prieteni de mai mulți ani, dar s-au întâlnit în calitate de cuplu doar două săptămâni. Ei au devenit părinți în luna martie a anului 2021 și au anunțat vestea într-un video pentru Vogue.

Cu toate că au fost văzuți mereu împreună și părea că se ocupă în egală măsură de copilul lor, la începutul anului au apărut zvonuri despre ruptura dintre cei doi. Presa a speculat că Sebastian și-a înselat soția și că și-a dat seama de greșeală. Chiar și așa, Emily nu a vrut o împăcare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×