carne

Un bol ce conține ciorbă de miel cu legume
Rețete
// 30 aprilie 2021

Ciorbă de miel cu borș și leuștean

Fiecare familie are rețetele sale, iar leușteanul este una dintre verdețurile folosite pe teritoriul țării noastre cu precădere în ciorbele tradiționale. Cu ocazia Paștelui, îți recomandăm o rețetă de ciorbă de miel cu borș și leuștean, care să îți încânte papilele gustative.
Cotlete de miel, pe un platou de granit, alături de crenguță de rozmarin
Rețete
// 28 aprilie 2021

Cotlete de miel cu ierburi aromatice

Nicio masă de Paște nu este completă fără carnea de miel, ce este asociată acestei festivități încă din timpurile precreștine. Dacă vrei să ai parte de un meniu pascal tradițional, sau pur și simplu vrei să te bucuri de o masă delicioasă, îți recomandăm această rețetă de cotlete de miel cu ierburi aromatice.
Un bărbat, o femeie și o fetiță gătesc împreună
Rețete
// 19 februarie 2021

Trucuri în bucătărie pe care trebuie să le cunoști

Câteva trucuri simple pot adăuga savoare unui preparat fad sau pot simplifica procesul de gătit. Indiferent dacă ai sau nu experiență, întotdeauna poți să înveți ceva nou. Iată trucuri în bucătărie pe care trebuie să le cunoști!
×