Reclamă

carne

Tofu într-un caston pe un fundal albastru
Sănătate
// 29 noiembrie 2021

Top 3 alimente care pot înlocui carnea

Un înlocuitor pentru carne sau o alternativă pentru alimente ce conțin carne trebuie să fie un aliment care să aibă gust, textură sau aspect similar cu carnea, dar care să nu aibă carne în compoziție. Iată un top 3 alimente care pot înlocui carnea.
Reclamă
Empanadas cu carne pe un suport alb, una secționată
Rețete
// 9 noiembrie 2021

Empanadas cu carne. Rețetă de plăcinte spaniole

Dacă te întrebi cu ce preparat delicios să-i mai surprinzi pe cei dragi, îți oferim rețeta de plăcinte spaniole, cunoscute în întreaga lume drept empanadas cu carne.
Chiftele din carne cu legume pe un platou alb, alături de roșii
Rețete
// 26 iulie 2021

Chiftele din carne cu legume. Rețeta bunicii

Din categoria rețetelor de preparate cu carne, vechi și mult adorate, vă oferim rețeta bunicii de chiftele din carne cu legume. Chiftelele pot fi savurate ca aperitiv, sau pot fi răsfățate în diverse sosuri de roșii, de brânzeturi, după preferințe.
Un bol ce conține ciorbă de miel cu legume
Rețete
// 30 aprilie 2021

Ciorbă de miel cu borș și leuștean

Fiecare familie are rețetele sale, iar leușteanul este una dintre verdețurile folosite pe teritoriul țării noastre cu precădere în ciorbele tradiționale. Cu ocazia Paștelui, îți recomandăm o rețetă de ciorbă de miel cu borș și leuștean, care să îți încânte papilele gustative.
Reclamă
Cotlete de miel, pe un platou de granit, alături de crenguță de rozmarin
Rețete
// 28 aprilie 2021

Cotlete de miel cu ierburi aromatice

Nicio masă de Paște nu este completă fără carnea de miel, ce este asociată acestei festivități încă din timpurile precreștine. Dacă vrei să ai parte de un meniu pascal tradițional, sau pur și simplu vrei să te bucuri de o masă delicioasă, îți recomandăm această rețetă de cotlete de miel cu ierburi aromatice.
Un bărbat, o femeie și o fetiță gătesc împreună
Rețete
// 19 februarie 2021

Trucuri în bucătărie pe care trebuie să le cunoști

Câteva trucuri simple pot adăuga savoare unui preparat fad sau pot simplifica procesul de gătit. Indiferent dacă ai sau nu experiență, întotdeauna poți să înveți ceva nou. Iată trucuri în bucătărie pe care trebuie să le cunoști!
×