Reclamă

Familia Regală Britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey. Meghan Markle și Prințul Harry au adus mai multe acuzații grave la adresa personalului instituției monarhiei britanice și au recunoscut că relațiile din cadrul familiei s-au deteriorat. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:51 / Actualizat: 10 martie 2021, 17:24

Familia regală a Marii Britanii se confruntă cu o criză fără precedent. Prințul Harry și Meghan Markle au zguduit instituția cu acuzații grave la adresa personalului în interviul cu Oprah Winfrey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina, Prințul Charles și Prințul William au discutat de urgență despre cum să reacționeze la un șir de dezvăluiri uimitoare.

Cei din interiorul Palatului au descris o stare de „șoc personal intens și tristețe”, au spus surse pentru Daily Mail.

Dezvăluiri și acuzații grave

Interviul cuplului a provocat valuri de șoc în întreaga lume după dezvăluirile despre relația cu personalul instituției și cu familia.

Meghan Markle a susținut că a avut gânduri suicidale pe fondul lipsei de susținere și al izolării, declarând pentru Oprah că „pur și simplu nu mai vrea să fie în viață”. Cuplul a fost extrem de critic față de modul în care instituția i-a tratat, iar Meghan a dezvăluit o acuzație uluitoare de rasism din partea unei persoane din interiorul instituției. 

Reclamă

Harry a dezvăluit că relația cu tatăl său se degradează. Acesta a sugerat că că familia i-a înrerupt susținerea financiară și că Regina a fost sfătuită în mod greșit.

Meghan a susținut că membrii de rang înalt au planificat ca Archie să nu primească un titlu regal. 

Unul dintre puținii membri ai Familiei Regale căruia nu i s-au adus plângeri sau acuzații este chiar Regina. Harry și Meghan au descris-o ca fiind grijulie și amabilă de la început.

Reclamă

„Eu și bunica mea avem o relație foarte bună și ne înțelegem bine și o respect profund”, a spus Harry. Meghan a dezvăluit că a vorbit frecvent cu ea în ultimul an.

Meghan a adăugat că, în ciuda calvarului, este important să diferențiem Familia Regală de „oamenii care conduc instituția”.

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză

Palatul Buckingham, care nu a fost informat în prealabil despre interviu, s-a pregătit pentru ce e mai rău. Chiar și așa,  nimeni nu ar fi putut prezice impactul interviului. Doar în SUA discuția a fost urmărită de 17 milioane de oameni.

Daily Mail a fost informat că personalul a stat până la ora 3 dimineața pentru a urmări interviul în direct.

Se spune că secretarul privat al reginei, Sir Edward Young, și secretarul privat al lui Charles, Clive Alderton, au urmărit interviul de la Palatul Buckingham.

Asistenții au trebuit să pregătească briefing-uri pentru membrii familiei regale și au convenit că orice răspuns ar trebui să fie coordonat între Regină, Charles și William.

Au fost convocate întâlniri de criză cu înalți oficiali și înalți membri ai Familiei Regale, personal și la telefon, precum și prin apel video.

Regina, aflată la Windsor, a vorbit cu fiul ei Charles, care se află la Clarence House, casa sa din Londra, și cu nepotul William, care s-a întors în Anglia în vederea pregătirii întoarcerii copiilor la școală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×