Familia Regală Britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey. Meghan Markle și Prințul Harry au adus mai multe acuzații grave la adresa personalului instituției monarhiei britanice și au recunoscut că relațiile din cadrul familiei s-au deteriorat. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:51 / Actualizat: 10 March 2021, 17:24

Familia regală a Marii Britanii se confruntă cu o criză fără precedent. Prințul Harry și Meghan Markle au zguduit instituția cu acuzații grave la adresa personalului în interviul cu Oprah Winfrey.

Regina, Prințul Charles și Prințul William au discutat de urgență despre cum să reacționeze la un șir de dezvăluiri uimitoare.

Cei din interiorul Palatului au descris o stare de „șoc personal intens și tristețe”, au spus surse pentru Daily Mail.

Dezvăluiri și acuzații grave

Interviul cuplului a provocat valuri de șoc în întreaga lume după dezvăluirile despre relația cu personalul instituției și cu familia.

Meghan Markle a susținut că a avut gânduri suicidale pe fondul lipsei de susținere și al izolării, declarând pentru Oprah că „pur și simplu nu mai vrea să fie în viață”. Cuplul a fost extrem de critic față de modul în care instituția i-a tratat, iar Meghan a dezvăluit o acuzație uluitoare de rasism din partea unei persoane din interiorul instituției. 

Harry a dezvăluit că relația cu tatăl său se degradează. Acesta a sugerat că că familia i-a înrerupt susținerea financiară și că Regina a fost sfătuită în mod greșit.

Meghan a susținut că membrii de rang înalt au planificat ca Archie să nu primească un titlu regal. 

Unul dintre puținii membri ai Familiei Regale căruia nu i s-au adus plângeri sau acuzații este chiar Regina. Harry și Meghan au descris-o ca fiind grijulie și amabilă de la început.

„Eu și bunica mea avem o relație foarte bună și ne înțelegem bine și o respect profund”, a spus Harry. Meghan a dezvăluit că a vorbit frecvent cu ea în ultimul an.

Meghan a adăugat că, în ciuda calvarului, este important să diferențiem Familia Regală de „oamenii care conduc instituția”.

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză

Palatul Buckingham, care nu a fost informat în prealabil despre interviu, s-a pregătit pentru ce e mai rău. Chiar și așa,  nimeni nu ar fi putut prezice impactul interviului. Doar în SUA discuția a fost urmărită de 17 milioane de oameni.

Daily Mail a fost informat că personalul a stat până la ora 3 dimineața pentru a urmări interviul în direct.

Se spune că secretarul privat al reginei, Sir Edward Young, și secretarul privat al lui Charles, Clive Alderton, au urmărit interviul de la Palatul Buckingham.

Asistenții au trebuit să pregătească briefing-uri pentru membrii familiei regale și au convenit că orice răspuns ar trebui să fie coordonat între Regină, Charles și William.

Au fost convocate întâlniri de criză cu înalți oficiali și înalți membri ai Familiei Regale, personal și la telefon, precum și prin apel video.

Regina, aflată la Windsor, a vorbit cu fiul ei Charles, care se află la Clarence House, casa sa din Londra, și cu nepotul William, care s-a întors în Anglia în vederea pregătirii întoarcerii copiilor la școală.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ducii de Cambridge în timp ce iau parte la Earthshot Prize
Divertisment
Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge la evenimentul Earthshot Prize. Ce spun experții despre Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William au atras atenția tuturor la prima gală a evenimentului Earthshot Prize. Acesta a fost organizat la Alexandra Palace din Londra, iar pe lista de invitați s-au regăsit nume precum...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și aripi cu pene negre în timp ce înfățișează una din cele mai toxice zodii
Horoscop
Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice
Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate,...
3
Kate Middleton în anul 2020, în timpul unui eveniment oficial din Londra. În natură, cu verdeață pe fundal, e îmbrăcată în uniformă de cercetaș, cu o cămașă albastră, vestă neagră și eșarfă la gât cu roșu
Divertisment
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe care le preferă Kate Middleton se numără multe preparate sănătoase, vegetariene, ce o ajută să își mențină silueta de...
4
Rebel Willson cu părul prins într-un coc și o rochie cu paiete neagrăîn timp ce pozează pe covorul roșu la Festivalul de Film de la New York din 2021
Divertisment
Rebel Wilson și-a expus silueta. Cum a fost fotografiată actrița în Beverly Hills
Rebel Wilson a atras atenția tuturor atunci când și-a expus silueta pe străzile din Beverly Hills. Actrița în vârstă de 41 de ani a trecut printr-un proces de transformare corporală în ultimii doi ani....
5
Angelina Jolie, pe covorul roșu, la premiera Eternals, fotografie portret
Divertisment
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu
Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu cinci dintre copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu într-o ținută spectaculoasă, iar copiii săi au furat lumina reflectoarelor. Cea care a atras atenția tuturor...
PARTENERI
×