Reclamă

Familia Regală Britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey. Meghan Markle și Prințul Harry au adus mai multe acuzații grave la adresa personalului instituției monarhiei britanice și au recunoscut că relațiile din cadrul familiei s-au deteriorat. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:51 / Actualizat: 10 martie 2021, 17:24

Familia regală a Marii Britanii se confruntă cu o criză fără precedent. Prințul Harry și Meghan Markle au zguduit instituția cu acuzații grave la adresa personalului în interviul cu Oprah Winfrey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina, Prințul Charles și Prințul William au discutat de urgență despre cum să reacționeze la un șir de dezvăluiri uimitoare.

Cei din interiorul Palatului au descris o stare de „șoc personal intens și tristețe”, au spus surse pentru Daily Mail.

Dezvăluiri și acuzații grave

Interviul cuplului a provocat valuri de șoc în întreaga lume după dezvăluirile despre relația cu personalul instituției și cu familia.

Meghan Markle a susținut că a avut gânduri suicidale pe fondul lipsei de susținere și al izolării, declarând pentru Oprah că „pur și simplu nu mai vrea să fie în viață”. Cuplul a fost extrem de critic față de modul în care instituția i-a tratat, iar Meghan a dezvăluit o acuzație uluitoare de rasism din partea unei persoane din interiorul instituției. 

Reclamă

Harry a dezvăluit că relația cu tatăl său se degradează. Acesta a sugerat că că familia i-a înrerupt susținerea financiară și că Regina a fost sfătuită în mod greșit.

Meghan a susținut că membrii de rang înalt au planificat ca Archie să nu primească un titlu regal. 

Unul dintre puținii membri ai Familiei Regale căruia nu i s-au adus plângeri sau acuzații este chiar Regina. Harry și Meghan au descris-o ca fiind grijulie și amabilă de la început.

Reclamă

„Eu și bunica mea avem o relație foarte bună și ne înțelegem bine și o respect profund”, a spus Harry. Meghan a dezvăluit că a vorbit frecvent cu ea în ultimul an.

Meghan a adăugat că, în ciuda calvarului, este important să diferențiem Familia Regală de „oamenii care conduc instituția”.

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză

Palatul Buckingham, care nu a fost informat în prealabil despre interviu, s-a pregătit pentru ce e mai rău. Chiar și așa,  nimeni nu ar fi putut prezice impactul interviului. Doar în SUA discuția a fost urmărită de 17 milioane de oameni.

Daily Mail a fost informat că personalul a stat până la ora 3 dimineața pentru a urmări interviul în direct.

Se spune că secretarul privat al reginei, Sir Edward Young, și secretarul privat al lui Charles, Clive Alderton, au urmărit interviul de la Palatul Buckingham.

Asistenții au trebuit să pregătească briefing-uri pentru membrii familiei regale și au convenit că orice răspuns ar trebui să fie coordonat între Regină, Charles și William.

Au fost convocate întâlniri de criză cu înalți oficiali și înalți membri ai Familiei Regale, personal și la telefon, precum și prin apel video.

Regina, aflată la Windsor, a vorbit cu fiul ei Charles, care se află la Clarence House, casa sa din Londra, și cu nepotul William, care s-a întors în Anglia în vederea pregătirii întoarcerii copiilor la școală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×