Reclamă

Familia Regală Britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey. Meghan Markle și Prințul Harry au adus mai multe acuzații grave la adresa personalului instituției monarhiei britanice și au recunoscut că relațiile din cadrul familiei s-au deteriorat. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:51 / Actualizat: 10 martie 2021, 17:24

Familia regală a Marii Britanii se confruntă cu o criză fără precedent. Prințul Harry și Meghan Markle au zguduit instituția cu acuzații grave la adresa personalului în interviul cu Oprah Winfrey.

Regina, Prințul Charles și Prințul William au discutat de urgență despre cum să reacționeze la un șir de dezvăluiri uimitoare.

Cei din interiorul Palatului au descris o stare de „șoc personal intens și tristețe”, au spus surse pentru Daily Mail.

Dezvăluiri și acuzații grave

Interviul cuplului a provocat valuri de șoc în întreaga lume după dezvăluirile despre relația cu personalul instituției și cu familia.

Meghan Markle a susținut că a avut gânduri suicidale pe fondul lipsei de susținere și al izolării, declarând pentru Oprah că „pur și simplu nu mai vrea să fie în viață”. Cuplul a fost extrem de critic față de modul în care instituția i-a tratat, iar Meghan a dezvăluit o acuzație uluitoare de rasism din partea unei persoane din interiorul instituției. 

Reclamă

Harry a dezvăluit că relația cu tatăl său se degradează. Acesta a sugerat că că familia i-a înrerupt susținerea financiară și că Regina a fost sfătuită în mod greșit.

Meghan a susținut că membrii de rang înalt au planificat ca Archie să nu primească un titlu regal. 

Unul dintre puținii membri ai Familiei Regale căruia nu i s-au adus plângeri sau acuzații este chiar Regina. Harry și Meghan au descris-o ca fiind grijulie și amabilă de la început.

Reclamă

„Eu și bunica mea avem o relație foarte bună și ne înțelegem bine și o respect profund”, a spus Harry. Meghan a dezvăluit că a vorbit frecvent cu ea în ultimul an.

Meghan a adăugat că, în ciuda calvarului, este important să diferențiem Familia Regală de „oamenii care conduc instituția”.

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză

Palatul Buckingham, care nu a fost informat în prealabil despre interviu, s-a pregătit pentru ce e mai rău. Chiar și așa,  nimeni nu ar fi putut prezice impactul interviului. Doar în SUA discuția a fost urmărită de 17 milioane de oameni.

Daily Mail a fost informat că personalul a stat până la ora 3 dimineața pentru a urmări interviul în direct.

Se spune că secretarul privat al reginei, Sir Edward Young, și secretarul privat al lui Charles, Clive Alderton, au urmărit interviul de la Palatul Buckingham.

Asistenții au trebuit să pregătească briefing-uri pentru membrii familiei regale și au convenit că orice răspuns ar trebui să fie coordonat între Regină, Charles și William.

Au fost convocate întâlniri de criză cu înalți oficiali și înalți membri ai Familiei Regale, personal și la telefon, precum și prin apel video.

Regina, aflată la Windsor, a vorbit cu fiul ei Charles, care se află la Clarence House, casa sa din Londra, și cu nepotul William, care s-a întors în Anglia în vederea pregătirii întoarcerii copiilor la școală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×