Reclamă

Familia Regală Britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey. Meghan Markle și Prințul Harry au adus mai multe acuzații grave la adresa personalului instituției monarhiei britanice și au recunoscut că relațiile din cadrul familiei s-au deteriorat. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:51 / Actualizat: 10 martie 2021, 17:24

Familia regală a Marii Britanii se confruntă cu o criză fără precedent. Prințul Harry și Meghan Markle au zguduit instituția cu acuzații grave la adresa personalului în interviul cu Oprah Winfrey.

Regina, Prințul Charles și Prințul William au discutat de urgență despre cum să reacționeze la un șir de dezvăluiri uimitoare.

Cei din interiorul Palatului au descris o stare de „șoc personal intens și tristețe”, au spus surse pentru Daily Mail.

Dezvăluiri și acuzații grave

Interviul cuplului a provocat valuri de șoc în întreaga lume după dezvăluirile despre relația cu personalul instituției și cu familia.

Meghan Markle a susținut că a avut gânduri suicidale pe fondul lipsei de susținere și al izolării, declarând pentru Oprah că „pur și simplu nu mai vrea să fie în viață”. Cuplul a fost extrem de critic față de modul în care instituția i-a tratat, iar Meghan a dezvăluit o acuzație uluitoare de rasism din partea unei persoane din interiorul instituției. 

Reclamă

Harry a dezvăluit că relația cu tatăl său se degradează. Acesta a sugerat că că familia i-a înrerupt susținerea financiară și că Regina a fost sfătuită în mod greșit.

Meghan a susținut că membrii de rang înalt au planificat ca Archie să nu primească un titlu regal. 

Unul dintre puținii membri ai Familiei Regale căruia nu i s-au adus plângeri sau acuzații este chiar Regina. Harry și Meghan au descris-o ca fiind grijulie și amabilă de la început.

Reclamă

„Eu și bunica mea avem o relație foarte bună și ne înțelegem bine și o respect profund”, a spus Harry. Meghan a dezvăluit că a vorbit frecvent cu ea în ultimul an.

Meghan a adăugat că, în ciuda calvarului, este important să diferențiem Familia Regală de „oamenii care conduc instituția”.

Familia Regală britanică se află într-o situație de criză

Palatul Buckingham, care nu a fost informat în prealabil despre interviu, s-a pregătit pentru ce e mai rău. Chiar și așa,  nimeni nu ar fi putut prezice impactul interviului. Doar în SUA discuția a fost urmărită de 17 milioane de oameni.

Daily Mail a fost informat că personalul a stat până la ora 3 dimineața pentru a urmări interviul în direct.

Se spune că secretarul privat al reginei, Sir Edward Young, și secretarul privat al lui Charles, Clive Alderton, au urmărit interviul de la Palatul Buckingham.

Asistenții au trebuit să pregătească briefing-uri pentru membrii familiei regale și au convenit că orice răspuns ar trebui să fie coordonat între Regină, Charles și William.

Au fost convocate întâlniri de criză cu înalți oficiali și înalți membri ai Familiei Regale, personal și la telefon, precum și prin apel video.

Regina, aflată la Windsor, a vorbit cu fiul ei Charles, care se află la Clarence House, casa sa din Londra, și cu nepotul William, care s-a întors în Anglia în vederea pregătirii întoarcerii copiilor la școală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
2
Două fete frumoase poartă rochii lungi și se îmbrățișează în pădure
Horoscop
Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai 2022. Pentru unii nativi se schimbă totul
Cel de-al doilea eveniment astrologic major al săptămânii are loc pe 20 mai 2022, atunci când soarele intră în zodia Gemeni. Fiecare zodie în parte va fi afectată, într-o mai mică sau mai mare...
3
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
4
Porție de ciorbă de salată verde cu franjuri de ouă în bol roșu cu lingură de lemn
Rețete
Ciorbă de salată verde cu franjuri de ouă
Dacă ai copilărit la bunici într-o localitate rurală, atunci sigur îți amintești gustul ciorbelor din verdețuri de primăvară. Și cum pe tarabele piețelor găsești astfel de verdețuri din abundență, îți oferim o rețetă de...
5
Selena Gomez, în costum roz, la o conferință de presă despre Only Murders in the Building
Divertisment
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Vedeta a ieșit să ia prânzul cu Sofia Carson
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Artista a fost pozată în ținuta lejeră în timp ce petrecea amiaza în compania prietenei sale Sofia Carson. Vremea frumoasă și dorința de...
PARTENERI
×