Reclamă

Fazele lunii în iulie 2023. Luna Plină pe 3 iulie în zodia Capricorn aduce promisiuni pentru nativi

Fazele lunii în iulie 2023 aduc energie, putere de muncă, dar și încredere. Cunoscută și sub numele de Luna Cerbului, luna plină din iulie se numără printre super lunile anului 2023 și apare pe data de 3 iulie. Se va simți astfel o schimbare ce va dura trei zile înainte și după acest eveniment astral. Este unul dintre cele mai bune momente din punct de vedere energetic.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 30 iunie 2023, 7:46

În această lună trebuie urmărită viața și moștenirea pe care o avem și este necesară abordarea unei idei pentru a evidenția ceea ce mai avem ascuns. Luna Plină în Capricorn amplifică ceea ce știam că deținem deja în noi, mai precis pasiune, dorințe aprige de exprimare și un foc nestăvilit. Fiecare va simți nevoia unui imbold pentru a se exprima. Se vor căuta pasiuni, călătorii și tot ceea ce are legătură cu descoperirea de sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fazele lunii în iulie 2023

Se anunță o vară plină de evenimente. Cu Lună Plină în Capricorn vom întâlni dorința de a ne bucura mai mult de ceea ce deținem.

Nu mai căutăm lucruri pe care le obținem cu dificultate și le pierdem ușor. Conexiunile personale sunt acum la un alt nivel. Se vor căuta stimuli externi pentru orice activitate nouă care aduce energie în grupurile de prieteni sau chiar în familie.

De asemenea, dorințele care au fost reprimate pentru o lungă perioadă de timp vor ieși acum la iveală. Vor exista persoane care vor simți mult mai acut sentimentele de iubire, tristețe sau chiar ură. Se vor construi multe relații și vor exista multe parteneriate într-un viitor nu prea îndepărtat. Influența Lunii Pline în Capricorn se va resimți timp de cinci zile de la finalizarea evenimentului. Va avea o influență asupra vieții personale, dar și asupra sănătății.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Reclamă

Calendarul complet al fazelor lunii pentru luna iulie 2023

Luna Plină în Capricorn marchează ziua de 3 iulie, dar vor fi afectate și zilele de 4 și 5 iulie. Se va pune accentul acum pe dragoste și pasiune. Pe 9 iulie avem ultimul pătrar cu Luna în Pești.

Va influența emoțiile, atât negative cât și pozitive și va stârni dorințe ascunse, spune Yourtango.com. Pe 17 iulie va avea loc Luna Nouă în Gemeni, cea care dă impuls planurilor importante de viitor. Va fi susținută acum orice călătorie importante, munca în echipă sau schimbarea de plan.

Reclamă

Pe 24 iulie avem Ultimul Pătrar și Luna în zodia Balanță. Aici intervine echilibrul și comunicarea, atât verbală cât și non verbală.

Astfel planurile de cuplu vor fi revizuite și se va căuta stabilitatea în relații. Se caută oameni de încredere cărora să le fie destăinuite fapte mărețe. Fiecare are nevoie acum de un umăr pe care să se sprijine.

Luna Plină din iulie pică pe data de 3, în zodia Capricorn

Acest eveniment astral atrage după sine multe responsabilități. Este cazul acum să ne asumăm ideile și să le trimitem în lume în cea mai pură formă a lor.

Este o șansă unică de a ne consolida relațiile, dar și a ne dezvolta într-un ritm alert. Este de preferat ca îndrumările pe care le primim acum de la cei din jur să fie trecute printr-un filtru și să fie interpretate într-un mod corect, arată Astrology.com.

Fazele lunii sunt reprezentate în diferite forme în funcție de poziția astrului pe cer în acel moment. Se verifică poziția Pământului în raport cu Soarele. Perioada în care fazele lunii se repetă primește denumirea de Lună Sinodică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×