Reclamă

Fetița blondă din imagine este acum una dintre cele mai fotografiate vedete. Ori de câte ori apare în public stârnește controverse în jurul ei

Fetița blondă din imagine este acum una dintre cele mai fotografiate vedete. Mama ei este o artistă care a câștigat de șapte ori un premiu Grammy, e creatoare de tendințe cu o personalitate excentrică. Fiica sa nu s-a îndepărtat de traiectoria ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 octombrie 2024, 7:10

Madonna, căci ea este mama lui Lourdes, fetița blondă din imagine, a făcut o impresie incontestabilă asupra culturii pop. De asemenea, ea este și definiția pentru o mamă cu șase copii, despre care se spune că au o educație impecabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fetița blondă din imagine este acum una dintre cele mai fotografiate vedete

În timp ce Madonna continuă să bată recorduri, primul ei copil, Lourdes Leon, a crescut și își face furori. Fiica vedetei poate fi văzută pe prima pagină a publicațiilor internaționale pentru a depăși granițele culturale oriunde merge.

Lourdes Leon a început să se implice în modă în 2010, lucrând alături de celebra ei mamă, când au lansat marca de produse de înfrumusețare și îmbrăcăminte Macy’s Material Girl. Cu toate acestea, abia în 2018 și-a făcut debutul pe podium la Săptămâna modei din New York pentru Gypsy Sport, conform Vogue.

De asemenea, Lourdes a participat la Met Gala, la Săptămâna Modei de la Paris și la multe alte evenimente mari din lumea modei.

În 2021, Leon a participat într-o campanie Marc Jacobs și a fost pr coperta Vogue și Versace. Ea a apărut chiar și în proiecte ale celebrei Rihanna. Cu cariera de model și muzica, Leon se pregătește cu siguranță să urmeze pașii mamei sale.

Reclamă

Cu toate acestea, sunt puțini tineri care aleg să-și facă singuri un nume, indepedendent de cariera părinților ei. Lourdes este unul dintre ei. Ea vrea să lase o amprentă în lume ca „Lourdes Leon”, nu ca „fiica Madonnei”.

Cu toate acestea, cele două sunt destul de asemănătoare. Madonna și-a început cariera muzicală la 25 de ani, iar Leon pare să-i calce pe urme, dar asta nu înseamnă că nu o poate face în felul ei.

Cum a fost copilăria lui Lourdes Leon și ce a învățat de la mama ei

Reclamă

Lourdes a dezvăluit mai multe despre copilăria alături de celebra ei mamă în numărul din octombrie 2021 al Revistei Interview. Leon înțelege că provine dintr-un mediu extrem de privilegiat, dar a considerat că este important să-și găsească independența față de mama ei după absolvirea liceului.

„Nu primim nicio indemnizație în familia mea”, a spus ea intervievatorului Debi Mezar, prietena apropiată a Madonnei. „Cred că mama i-a văzut pe toți acești copii de oameni celebri și a spus: „Copiii mei nu vor fi așa.”

Hotărâtă să se descurce singură, Leon a reușit să-și plătească școlarizarea și apartamentul folosind bani de la linia de îmbrăcăminte Material Girl pe care ea și Madonna au fondat-o. A urmat cursurile Universității din Michigan, School of Music Theatre & Dance, aceeași școală pe care a urmat-o și Madonna.

Modelul și-a numit mama o femeie „focusată pe control”, motiv pentru care se ferește să accepte ajutor financiar de la părinții ei.

„Simt că dacă părinții tăi plătesc pentru lucruri, atunci le oferă o pârghie asupra ta”, a spus ea pentru Interview, optând pentru autonomie și bucurându-se de libertate.

Lourdes vrea să-și impună stilul în lumea modei

Campania lui Leon cu Marc Jacobs a inspirat-o să urmeze coregrafie și modeling. Ea crede că modelingul este o decizie financiară grozavă. Lourdes a declarat pentru Interview că vrea să aducă stilul ei specific în toate proiectele ei.

„În ceea ce privește muzică, pot să cânt”, a spus ea atunci, „nu-mi pasă de asta. Poate că este prea aproape de casă”.

Cu toate acestea, nici muzica nu a lăsat-o indiferentă. Ea a lansat single-ul de debut numit Lock&Key în august 2022. Numele ei de scenă e Lolahol și a lansat un videoclip muzical extrem de provocator regizat de Eartheater.

Lourdes a mai recunoscut însă că nu a înțeles pe deplin cât de responsabilă a fost și continuă să fie mama ei. Totuși, pe măsură ce a crescut, ea și-a dat seama ce înseamnă să fii femeie puternică.

„Sunt din ce în ce mai capabilă să recunosc cât de influentă și uimitoare este această femeie. Acum văd și cât de responsabilă e pentru alte femei.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×