Reclamă

Fiica Mădălinei Ghenea a început școala. Micuța Charlotte o depășește în frumusețe pe celebra sa mamă

Mădălina Ghenea este o mamă dedicată, care are grijă ca fiica sa să primească tot ce e mai bun și mai frumos. De când a venit pe lume, toate alegerile mamei sale au fost în funcție de prioritățile micuței. Timpul a trecut și fiica Mădălinei Ghenea a început școala.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 septembrie 2023, 12:09

Micuța Charlotte o depășește în frumusețe pe celebra sa mamă, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care actrița le-a publicat pe contul de Instagram. Chiar dacă actrița a vrut să nu ofere prea multe imagini fanilor cu chipul fetiței sale, noua etapă din viața micuței de 6 ani nu aveam cum să nu fie publicată în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Mădălinei Ghenea a început școala

Emoțiile sunt mari pentru fiecare părinte în parte atunci când copilul trece într-o nouă etapă a vieții sale. Chiar dacă sunt persoane celebre și vedetele au aceleași sentimente, iar Mădălina Ghenea este extrem de mândră de micuța sa.

Acest lucru l-a exprimat și în mesajul pe care l-a scris în descrierea postării de pe Instagram cu Charlotte.

Mesajul Mădălinei Ghenea pentru fiica sa, Charlotte

„Prima zi de scoala! Eu, bunica și bunicul suntem acolo pentru primii tăi pași în acest nou capitol. Acum câțiva ani am scris asta pentru tine. Îți vor spune că nu ai valoare dar nu crede, cum poate înțelege valoarea cineva care e orb la frumusețe? Îți vor spune că nu ești destul de frumoasă, dar nu-i asculta, corpul tău este frumos așa cum este, cu toate minunatele sale defecte, modelat de tot ceea ce ai trecut. Tu care ai văzut și făcut lucruri pe care ei nu le stiu, atât de orbiți de ignoranță, ridici capul, fii mereu mandră, pentru că este trofeul tău.

Reclamă

Ți se va spune că ești prea sensibilă, ceea ce nu este cazul persoanelor fragile. Există spațiu în cercul lor și te vor face să te simți rău. Te vor face să te simți nepotrivită, te vor face să petreci nopți amare scăldate în lacrimi, când ei sunt cei slabi. Oameni buni care poartă măști, dar în interiorul lor știi, adesea vidul domnește. Îți vor spune că vorbești puțin, dar tu nu vrei ca ei. Preferi să asculți în tăcere, observă cine și ce este în jurul tău. Alege-ți cuvintele cu grijă, pentru că valoarea lor este ceea ce le pot face oamenilor, știi bine.

Îți vor spune că visele tale nu vor putea deveni niciodată realitate. Că sunt doar fantezii stupide, că mai devreme sau mai târziu va trebui să accepți realitatea dură a lucrurilor. Nu-i asculta, visează, luptă pentru obiectivele tale. Crede din nou că fără vise există viață este un preparat fără gust, fără vise zâmbetele valorează jumătate. Te vor jignit, te vor critica, chiar și oamenii pe care i-ai considerat prieteni vor vorbi de rău despre tine. Tu nu-i asculta, rămâi pură așa cum ești, visătoare, cu capul în nori. Cu toate defectele tale minunate care te fac unică, atât de diferită.

Reclamă

Mădălina Ghenea este o mămică mândră și o femeie împlinită

Chiar dacă are un program încărcat și multe proiecte de dus la bun sfârșit, Mădălina Ghenea are mereu timp pentru ca fiica sa să simtă dragostea. Iubirea și mândria nesfârșită pe care o mamă le are pentru copilul ei sunt factorii principali în relația lor.

Mădălina Ghene a devenit mamă în anul 2017. Tatăl micuței Charlotte este un om de afaceri din România. Actrița și bărbatul au decis să pornească pe drumuri diferite la scurt timp după ce au devenit părinți.

De atunci, actrița locuiește în Italia cu fiica sa unde are grijă ca micuța să aibă totul. În prezent, Mădălina Ghenea este într-o relație cu Grigor Dimitrov, tenismen.

După ce actrița l-a susținut din tribune la mai multe competiții, recent bărbatul i-a fost alături la Festivalul de Film de la Veneția. Acolo Grigor a fost un adevărat gentleman. Și-a ținut mereu partenera în brațe și a avut grijă să se simtă mereu iubită și protejată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×