Reclamă

Filme noi care apar în luna iulie 2021. Producții pe care trebuie să le vezi la cinematograf

Sunt multe filme noi care apar în luna iulie 2021, dar noi am făcut o selecție cu cele mai bune dintre ele. Ți-am pregătit o lstă de cinci filme pe care trebuie să le vezi alături de cei dragi la cinematograf. Pentru că anul trecut nu am putut să ne bucurăm de experința inedită a unei săli de cinema, vara aceasta este momentul oportun să profităm de acest lucru la maxim.

Publicat: 5 iulie 2021, 11:31

Filmele lunii iulie sunt pline de suspans, povești de iubire și multă comedie. Peliculele care urmează să fie rulate în cinematografele din întreaga lume promit să aducă publicului o experiență nouă și inedită. Așadar, cel mai bine este să te pregătești din timp și să alegi unul din cele cinci filme pentru a te bucura alături de prieteni de experiența cinematografică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna iulie 2021

Cum sălile de cinematograf s-au redeschis, este momentul oportun să te bucuri de unul din aceste filme alături de cei dragi.

Printre cele cinci filme noi care apar în luna iulie a anului 2021 ți-am pregătit câteva care să-ți aducă zâmbetul pe buze. Nimic nu se compară cu o comedie bună care să te facă să râzi mult timp după ce filmul s-a terminat.

Dacă totuși nu ești adepta comediilor, poți alege cu încredere un film de acțiune. Luna iulie vine cu multe pelicule extrem de bine realizate.

De la comedii savuroase, la lupte între forțele binelul și răului sau chiar la povești de dragoste desprinse din basme. Noi ți-am pregătit un top cu cele mai bune cinci filme care se vor lansa în luna iulie a anului 2021.

Reclamă

Long Story Short

Regia: Josh Lawson
Cu: Rafe Spall, Zahra Newman, Ronny Chieng

Primul din cele cinci filme noi care apar în luna iulie a anului 2021 este Long Story Short. Pelicula surprinde povestea lui Teddy, interpretat de Rafe Spall caare se trezește a doua zi după nunta lui și realizează că a trecut deja un an din viața sa. Privindu-și viitorul cum trece prin fața ochilor săi, Teddy își dă seama că lucurile nu mergeau atât de bine pe cât ar fi crezut pentru el.

Reclamă

De altfel, bărbatul trebuie să facă multe sacrificii dacă își dorește să-și recâștige dragostea vieții sale. O comedie romantică ce te va face să privești viața cu totul alți ochi. Premiera în Statele Unite a avut deja loc în data de 2 iulie, iar acum se așteaptă cu nerăbdare să apară și în cinematografele din România.

Black Widow

Regia: Cate Shortland
Cu: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour

Pentru femeile care iubesc filmele de actiune, unul dintre cele cinci filme noi care apar la cinematograf în luna iulie a anului 2021 este Black Widow. Producția este una dintre cele mai așteptate, iar fanii Marvel sunt nerăbdători să vadă cum va arăta. Filmul redă povestea uneia dintre cele mai puternice femei din echipa Răzbunătorilor.

De la copilăria tragică, până la ceea ce este astăzi, filmul surprinde fiecare aspect psihologic al personajului. Scarlett Johansson este actrița care se va întoarce pe marile ecarane în rolul Natashei Romanoff.  Povestea plină de suspans este așteptată de către fanii din întreaga lume și promite să ducă mai departe măreția supeeroilor din Universul Marvel.

Once I Was Engaged

Regia: Maclain Nelson
Cu: Paris Warner, Bart Johnson, Clare Niederpruem

Dacă ai văzut deja filmele care s-au lansat în luna iunie a anului acesta, atunci este momentul să treci la nivelul următor. Once I Was Engaged este una dintre peliculele lunii iulie care promite să aducă zâmbetul pe buzele spectatorilor. Comedia este adusă pe marile ecrane chiar de către creatorii peliculei Once I Was a Beehive! Din 2015 care a avut un real succes.

Filmul surprinde povestea lui Bree Carrington care se logodește în timp ce se afla în Hawaii. Lucurile iau o întorsătură neașteptată atunci când mama acesteia vrea să creeze pentru fiica sa nunta secolului. O comedie plină de suspans care te va ține cu sufletul la gură. Premiera filmului în Statele Unite ale Americii se așteaptă în data de 21 iulie.

The Comeback Trail

Regia: George Gallo
Cu: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones

O altă peliculă din cele cinci filme noi care apar în luna iulie 2021 și pe care trebuie să le vezi la cinematoggraf este The Comeback Trail. O comedie care te va face să râzi chiar și după ce filmul s-a terminat. Pelicula surprinde povestea unui porducător de film care pune la cale un pla ingenios pentru a-și recăpăta prestigiul, dar și pentru a plăti o datorie de milioane pe care o făcuse în urma unui împrumut pentru a realiza un film.

Pe tot parcursul scenelor pline de umor, producătorul realizează că filmul la care lucrează în prezent s-ar putea chiar să fie o nouă capodoperă care să-i aducă faima mult dorită. O poveste emoționantă și plină de umor care te va face să privești viața dintr-o perstectivă nouă. Filmul a avut deja premiera în Statele Unite, iar în România rulează deja în cinematografe.

First Date

Regia: Manuel Crosby
Cu: Tyson Brown, Jesse Janzen, Shelby Duclos

Chiar dacă la prima vedere pare un film pentru adolescenți, First Date are o poveste de-a dreptul fermecătoare. Deși este un thriller, filmul are pe alocuri câteva scene amuzante. Povestea îl surprinde pe Mike care o invită pe Kelsey, prietena sa din vecini, la o primă întâlnire.

Deși lucrurile par să se așeze bine între cei doi, povestea ia o întorsătură neașteptată atunci cînd Mike se vede urmărit de criminali și polițiști. O noapte plină de evenimente neașteptate, focuri de armă, jafuri și o iubire care nu a avut timp să se consume, pelicula face ca orice altă primă întâlnire să pară banală în comparație cu cea pe care aua vut-o personajele principale.

Premiera filmului a avut loc în data de 2 iulie în Statele Unite ale Americii, iar acum este așteptată pe marile ecrane din România.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×