Reclamă

Filme noi care apar în luna iulie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta vine cu o mulțime de titluri surprinzătoare pentru iubitorii de filme. Ți-am pregătit cinci dintre cele mai așteptate producții din lumea întreagă. Iată principalele filme noi care apar în luna iulie 2022. Uite cum te poți relaxa singură sau în compania celor dragi.

Publicat: 2 iulie 2022, 6:07

Cinefilii din întreaga lume au doar motive de bucurie. Luna acesta vine cu titluri noi și surprinzătoare. Filme care cuprind genuri diferite și care aduc pe marile ecrane povești de-a dreptul uimitoare. Fie că ești iubitoare de acțiune sau de povești de iubire, cu siguranță unul din aceste filme este potrivit pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna iulie 2022

Dacă ai terminat de vizionat cele mai bune filme ale lunii iunie îți propunem o nouă serie de producții care urmează să fie lansate. Acestea sunt cinci dintre cele mai așteptate filme ale lunii acesteia. Actori de renume se reunesc pe marile ecrane pentru a pune în scenă unele dintre cele mai fascinante povești. Pline de emoții, cu replici surprinzătoare, aceste filme promit să țină publicul aproape de ecrane. Pregătește-ți floricelele preferate și hai să vezi unul din cele mai bune filme ale lunii iulie 2022.

Vengeance

Regia: B.J. Novak
Cu:
Nathaniel Augustson, Isabella Amara, Grayson Berry

Vengeance este prima producție pe care ți-o propunem de pe lista de filme noi care apar în luna iulie 2022. Filmul marchează debutul regizoral al lui B. J. Novak. Producția a avut premieră mondială la Festivalul de Film Tribeca și este programat pentru lansare pe data de 29 iulie 2022 în cinematografele din întreaga lume.

Reclamă

Printre actorii care au filmat pentru această producție se numără Boyd Holbrook, Dove Cameron, Issa Rae, Ashton Kutcher și Isabella Amara.

Filmul este un thriller care spune povestea unui jurnalist care porneșe într-o călătorie din New York până în Texas pentru a investiga moartea unei tinere de care era îndrăgostit. Un film plin de suspans care te va ține cu sufletul la gură până la final.

Reclamă

Love Accidentally

Regia: Peter Sullivan
Cu:
Brenda Song, Aaron O’Connell, Denise Richards

Love Accidentally este un film care te va cuceri încă din primele minute. Filmul este regizat de Peter Sullivan cu scenariul scris de Robert Dean Klein. Printre actorii principali care s-au aflat pe platourile de filmare se numără Brenda Song, Denise Richards, Maxwell Caulfield și Aaron O’Connell. Producția este planificată pentru a fi lansată pe data de 15 iulie 2022.

Filmul urmărește povestea dintre Alexa și Jason, doi competitori care încearcă să obțină aceeași poziție într-o firmă de publicitate. Alexa este cea care îi trimite un mesaj lui Jason în mod accidental, iar în urma acestuia ajung să-și spună adevărul pe care l-au ascuns vreme de mult timp. O comedie savuroasă cu o poveste de dragoste profundă care te va lăsa fără cuvinte.

Thor: Love and Thunder

Regia: Taika Waititi
Cu:
Chris Hemsworth, Natalie Portman, Chris Pratt

O nouă producție marca Marvel Studios este pe cale să fie lansată. Filmul Thor: Love and Thunder are la bază personajul de benzi desenate Thor și este cel de-al 29-lea film din Universul Cinematic Marvel. Producția este regizată de Taika Waititi și aduce pe marile ecrane doi dintre actorii consacrați la Hollywood: Chris Hemsworth și Natalie Portman.

Producția va avea premiera pe data de 8 iulie 2022. Povestea se concentrează pe revenirea lui Thor pe marile ecrane. Povestea o aduce în atenție și pe fosta iubită a supereroului, Jane Foster. Un film care combină aventura, acțiunea, comedia și dragostea într-o poveste de succes. Se așteaptă ca producția să aibă un real succes printre iubitorii filmelor Marvel.

Don’t Make Me Go

Regia: Hannah Marks
Cu: John Cho, Mia Isaac, Josh Thomson

Pe lista de filme noi care apar în luna iulie 2022 se numără și producția Don’t Make Me Go. Producția este regizată de Hannah Marks cu scenariul scris de Vera Herbert. Este unul din cele mai emoționante filme pe care ți le-am pregătit. Printre actorii principali se regăsesc John Cho, Mia Isaac și Kaya Scodelario. Filmul va avea premiera internațională pe data de 13 iulie 2022.

Acesta urmărește povestea unui tată singur care are o singură fiică. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când acesta află că are o tumoare pe creier. Bărbatul decide să organizeze o excursie pentru a o găsi pe femeia care o abandonase pe adolescentă înainte ca aceasta să o adopte. Un film extrem de emoționant care te va atinge cu fiecare minut care trece.

Where the Crawdads Sing

Regia: Olivia Newman
Cu:
Daisy Edgar-Jones, Garret Dillahunt, Harris Dickinson

Where the Crawdads Sing este ultima producție pe care ți-o propunem de pe lista de filme noi care apar în luna iulie 2022. Producția are la bază romanul cu același nume scris de Delia Owens. Olivia Newman este cea care va regiza filmul după un scenariu adaptat de Lucy Alibar. Starurile filmului vor fi Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson și Michael Hyatt.

Producția este programată pentru a fi lansată pe data de 15 iulie 2022 la nivel internațional. Producția urmărește povestea unei tinere pe nume Kya, o tânără abandonată care s-a crescut singură, departe de civilizație, în Carolina de Nord.

Timp de ani de zile au existat zvonuri despre o fată rătăcită care bântuie prin Barkley Cove. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când tânăra Kya întâlnește un bărbat și decide să-și deschidă sufletul în fața acestuia. Un film plin de mister cu o poveste de dragoste care te va emoționa încă din primele momente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×