Reclamă

Filme noi care apar în luna iunie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Sezonul cald aduce și câteva premiere în materie de producții cinematografice. Am pregătit pentru tine o listă cu filme noi care apar în luna iunie 2023. Indiferent de genul pe care îl preferi, am ales o producție care va fi potrivită și pentru tine.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 6:15

Vara aceasta începe sezonul filmelor de acțiune și a celor de comedie. Zilele de vară pot fi mult mai relaxante atunci când alegi să mergi la cinema și să te bucuri de un film nou. Luna aceasta aduce pe marile ecrane unele dintre cele mai așteptate producții ale anului 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna iunie 2023

Dacă ai terminat deja lista cu filmele lunii mai, atunci te invităm să te bucuri de producțiile lunii iunie. Se apropie un sezon plin de producții cinematografice de succes.

Am ales pentru tine filme de comedie, acțiune, dramă și animație.

Cei mici se pot bucura alături de întreaga familie privind filmul Elemental.

Descoperă în cele ce urmează filmele noi care apar în luna iunie 2023 și vezi ce producție este cu adevărat potrivită pentru tine.

Reclamă

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Una dintre cele mai iubite francize se întoarce pe marile ecrane. În anii 1980, cele trei filme Indiana Jones – Raiders of the Lost Ark, Temple of Doom și The Last Crusade – au fost adevărate capodopere cinematografice, apreciate de critici și de oamenii din lumea întreagă.

Noul film de franciză de întoarce fără LaBeouf sau Steven Spielberg și George Lucas în spatele camerei de filmat. Premiera va avea loc pe data de 30 iunie 2023.

Reclamă

Harrison Ford preia din nou frâiele acțiunii  și este ajutat de o distribuție impresionantă, cu Phoebe Waller-Bridge din Fleabag în rolul fiicei lui Indy, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas și mulți alții.

Filmul a debutat recent la Festivalul de Film de la Cannes. Vezi aici aparițiile vedetelor de pe covorul roșu de la Cannes 2023.

Asteroid City

La aproape 30 de ani după ce a făcut primul său film Wes Anderson și-a creat un loc unic în lumea filmelor moderne. Vara aceasta poți vedea pe marile ecrane Asteroid City, un film care promită să te țină în suspans pe tot parcursul său. Premiera filmului va avea loc pe data de 16 iunie 2023.

Acțiunea vizează un grup de străini care ajung cu toții într-un oraș nou unde observă un OZN. Distribuția este impresionantă, iar pe marile ecrane pot fi văzuți Steve Carell, Tom Hanks și Scarlett Johansson.

The Flash

Dacă îți plac filmele de acțiune, atunci acesta este cel potrivit pentru tine. The Flesh este unul dintre cele mai așteptate filme ale verii. Filmul se lansează pe 16 iunie în Statele Unite ale Americii.

Andy Muschietti este cel care a regizat filmul și este pregătit să aducă pe marile ecrane o adevărată capodoperă, scriu publicațiile internaționale. Pentru pasionații de filme cu supereroi, aceasta este alegerea ideală pentru luna iunie 2023. Universul DC aduce pe marile ecrane unul dintre cei mai apreciați eroi.

Strays

Strays este un film de comedie american regizat și produs de Josh Greenbaum.Totul începe când un Border Terrier pe nume Reggie este abandonat pe străzi de către proprietarul său, Doug.

Reggie ajunge să facă echipă cu alți câini de pe stradă, inclusiv cu un Boston Terrier pe nume Bug, un ciobănesc australian pe nume Meggie și un câine danez de terapie pe nume Hunter, totul pentru a s răzbuna pe stăpânul egoist. Fimul este programat pentru data de 9 iunie 2023, însă sursele internaționale susțin că există posibiliattea ca premiera să fie amânată.companie.

Elemental

Nu putem începe luna copilului fără o animație. Am inclus pe lista de filme noi care apar în luna iunie 2023 și o animație. Premiera în România va avea loc pe data de 16 iunie 2023.

Elemental este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Povestea are loc într-un oraș în care locuitorii focului, apei, pământului și aerului trăiesc împreună. O tânără înflăcărată și un băiat care îi este complet opus se întâlnesc într-un moment important și urmează să descopere cât de multe lucruri au în comun. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×