Reclamă

Filme noi care apar în luna mai 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna mai aduce câteva premiere mult așteptate în cinematografe. Fanii filmelor de dragoste și de acțiune au doar motive de bucurie. Am selectat pentru tine cinci dintre cele mai așteptate producții ale acestei luni. Descoperă în cele ce urmează cele cinci filme noi care apar în luna mai 2023.

Publicat: 1 mai 2023, 6:15
Actrița Halle Bailey într-o scenă din filmul The Little Mermaid
Am selectat pentru tine cinci dintre cele mai așteptate producții ale acestei luni. Descoperă în cele ce urmează cele cinci filme noi care apar în luna mai 2023 / Profimedia Images

Dacă vrei să te relaxezi, atunci un film la cinema poate fi o idee minunată. Nimic nu se compară cu câteva ore trăite la intensitate maximă alături de actorii favoriți. Am ales pentru tine câteva producții care te vor ține cu sufletul la gură până la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna mai 2023

Luna mai aduce cu sine câteva premier interesante. Dacă nu ai apucat să termini filmele lunii aprilie, atunci te invităm să le descoperi pe site-ul nostru. În ceea ce privește producțiile lunii mai 2023, te așteaptă câteva surprize importante. Am ales filme de acțiune, comedie, dragoste și fantasy. Sigur una dintre aceste producții va fi pe placul tău.

Love Again 

Ce ai spune dacă ai afla că un mesaj trimis la întâmplare te poate aduce aproape de dragostea vieții tale. Love Again este o comedie romantică ce te va face să visezi cu ochi deschiși la povești de dragoste nemuritoare.

Reclamă

Mira Ray se confruntă cu pierderea logodnicului său. Aceasta trimite o serie de texte romantice pe vechiul său număr de telefon mobil, fără să știe că acesta a fost redistribuit unei alte persoane. Rob Burns. Jurnalistul devine captivat de textele trimise de Mira, motiv pentru care pleacă în căutarea acesteia pentru a-i cuceri inima.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Marvel se întoarce pe marile ecrane cu o producție mult așteptată. Luna aceasta apare cel de-al treilea film din seria Gardienii Galaxiei. Filmul este așteptat de fanii Universului Marvel.

Reclamă

Peter Quill este pregătit să-și ducă echipa în noi aventuri. O misiune care te va ține cu sufletul la gură până în ultimele momente. Site-ul IMDb se așteaptă ca producția să aibă încasări record și să depășească filmele anterioare din seria Gardienii Galaxiei.

Knights of the Zodiac 

Filmul este bazat pe seria internațională de anime, Knights of the Zodiac și aduce pentru prima dată saga Saint Seiya pe marele ecran. Seiya este un adolescent încăpățânat care își petrece timpul luptând pentru bani, dar și pentru a-și căuta sora răpită.

În timpul unei lupte aprige atinge puteri mistice pe care nu știa că le are, iar Seiya se trezește împins într-o lume aflată la război. Un film de acțiune care te va ține cu sufletul a gură pe tot parcursul acestuia.

What’s Love Got To Do With It?

Cum mai găsești dragoste adevărată în zilele noastre: Pentru regizoarea de documentare Zoe, misiunea aceasta apare complet imposibilă. Zoe începe să-și filmele călătoria plină de speranță spre Londra acolo unde sper să schimbe ceva la viața sa.

O comedie plină de momente romantice care te va face să te gândești la dragostea adolescentină de altădată.

The Little Mermaid

Unul dintre cele mai îndrăgite desene animate din universul Disney revine pe marile ecrane, de data aceasta sub formă de film. Animația Mica Sirenă a fost adaptată și urmează să ruleze luna aceasta și în România.

O poveste nemuritoare despre dragostea adevărată și despre sacrificiile făcute pentru a fi alături de persoana iubită. O călătorie plină de suișuri și coborâșuri ale unei sirene care își dorește să devină ființă umană. Aventura lui Ariel va putea fi urmărită în cinematografele din România începând cu data de 26 mai 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×