Reclamă

Filme romantice de Crăciun. 4 idei perfecte pentru această perioadă

Sărbătorile de iarnă se apropie rapid, iar noi ți-am pregătit o listă cu filme romantice de Crăciun pe care trebuie să le vezi alături de cei dragi. Pregătește-ți floricelele preferate și alege unul din cele patru filme care îți vor oferi rapid o stare de bine.

Publicat: 18 decembrie 2021, 6:57 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 10:18

Iarna aceasta nu trebuie să ratezi un film romantic cu tematică de Crăciun. Am ales pentru tine unele dintre cele mai îndrăgite producții cu povești care continuă să impresioneze la mult timp după ce au fost lansate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme romantice de Crăciun

Dacă ai terminat lista cu filmele lunii noiembrie, atunci te invităm să descoperi cele patru filme romantice de Crăciun. Am ales pentru tine comedii romantice care să-ți facă serile mai plăcute. Fie că alegi să le vizionezi singură sau alături de cineva special, aceste filme te vor face să-ți schimbi complet percepția asupra vieții. Povești care pun accent pe lucrurile mărunte care aduc bucuria nemărginită în suflet. Alege un film și relaxează-te în timp ce în casa ta se așterne atmosfera sărbătorilor de iarnă. 

Love Actually

Regia: Richard Curtis
Cu: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Laura Linney

Producția Love Actually trebuie să se afle pe lista ta cu filme romantice de Crăciun anul acesta. Lansat în 2003, acesta a rămas o poveste de dragoste emblematică pentru sărbătorile de iarnă. Comedia romantică ce te va purta pe meleagurile sărbătorilor de iarnă.

Reclamă

Filmul reunește nouă povești interconectate care se învârt în jurul unui singur sentiment comun, dragostea. Printre personajele principale se număr David interpretat de Hugh Grant, Sarah, interpretată de Laura Linney și Harry, interpretată de Alan Rickman. O poveste plină de emoție care te va face să te îndrăgostești de ea de la primele minute.

Citește și: Mesaje de „La mulți ani”. Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Reclamă

You’ve Got Mail

Regia: Nora Ephron
Cu: Tom Hanks, Meg Ryan, Greg Kinnear

Pe lista cu filme romantice de Crăciun se află și producția regizată de Nora Ephron. Povestea de dragoste care se înfiripă între proprietara unei librării care poartă conversații prin mail cu un bărbat misterios care ajunge să-i fie dușman. Rolurile principale sunt interpretate de nume celebre de la Hollywood precum Tom Hanks și Meg Ryan. Filmul este o reinterpretare a peliculei Magazinul de după colț din 1940.

Meg Ryan care o interpretează pe Kathleen Kelly este într-o relație de lungă durată cu Frank Navasky. Cu toate acestea, relația dintre cei doi pare că nu mai e la fel de frumoasă ca la început. Aceasta ajunge să se îndrăgostească de Joe Fox, un bărbat care deține Fox Books și care îi va face lui Kathleen concurență directă. Librăria sa este amenințată de concurența ui Joe, iar Kathleen este forțată să o închidă. Cu sentimente puternice de repulsie față de Joe, dar cu o dragoste nemărginită pentru bărbatul misterios căruia îi trimite e-mailuri, Kathleen ajunge să afle că cel de care era îndrăgostită era de fapt Joe Fox. O poveste romantică ce îți va umple serile cu bucurie.

The Holiday

Regia: Nancy Meyers
Cu: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jack Black

The Holiday trebuie să se afle pe lista ta cu filme romantice de Crăciun. Producția este regizată de Nancy Meyers și aduce în lumină o frumoasă poveste de dragoste. Povestea începe cu Iris Simpkins, interpretată de Kate Winslet, care este îndrăgostită de fostul ei partener, Jasper Bloom, în ciuda faptului că acesta a înșelat-o.

Totodată, Amanda Woods, interpretată de Cameron Diaz, se desparte în aceeași perioadă de iubitul său Etha, după ce acesta recunoaște că a înșelat-o. Cele două ajung în legătură una cu cealaltă și decid să facă schimb de vieți o perioadă pentru a-și pune la punct problemele. Amanda ajunge să-l întâlnească pe Graham de care se va îndrăgosti rapid, iar Iris îl va întâlni pe Arthur Abbott, un vecin din copilăria Amandei. Două povești de iubire urmărite în paralele presărate cu multe momente romantice și pline de amuzament.

Last Christmas

Regia: Paul Feig
Cu: Emilia Clarke, Maxim Baldry, Madison Ingoldsby

Comedia romantică Last Christmas a fost lansată în 2019 și a reușit să strângă rapid admiratori din întreaga lume. Katarina Andrich este o tânără care visează să devină cântăreață, în timp ce lucrează ca entertainer la un magazin de Crăciun. În timp ce se află la muncă în costumul său de elf, aceasta îl observă pe Tom Webstar cu care se împrietenește rapid.

Kate ajunge să petreacă tot mai mult timp cu Tom  care face muncă voluntară și lucrează deseori la un adăpost pentru nevoiași. Tom dispare deseori din viața lui Kate, însă aceasta ajunge să se implice în activități asemănătoare și descoperă bucuria de a-i ajuta pe ceilalți. Povestea are un final așteptat, presărat cu multe momente emoționante care te vor face să realizezi cât de importante sunt bucuriile mărunte din viața de zi cu zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×