Reclamă

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani. Actrița a fost surprinsă în compania unui grup de bărbați

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani. Actrița a fost surprinsă în compania unui grup de bărbați, iar imaginile sunt o confirmare a faptului că vârsta este doar un număr pentru ea.

Publicat: 14 ianuarie 2023, 7:24

Actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri în oraș. Ea a fost pozată în compania unui grup de bărbați, dar pare că s-a simțit foarte bine în preajma lor. A avut tot timpul zâmbetul pe buze și a discutat relaxată în preajma lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani

„Există întotdeauna lucruri la care poți lucra și îmbunătăți, în special în ceea ce privește sănătatea ta”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp. Ieșirea din Los Angeles și felul în care arată la 65 arată că obstacolele vieții nu sunt o piedică pentru ea, scrie DailyMail.

Fran a învățat să-și urmărească sistemul imunitar ținându-și sub control nivelul de stres.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Fran Descher, într-un costum roșu, cu imprimeu, cu geanta la subraț
Fran a învățat să-și urmărească sistemul imunitar ținându-și sub control nivelul de stres / Profimedia Images
Reclamă

„O etapă importantă din procesul de îmbătrânire constă în a învăța cum să-ți gestionezi stresul.”

„Este important să recunoaștem că stresul afectează multe lucruri legate de sănătate. Trebuie să fiu atent și să spun: Nu pot să mă stresez, sau mă voi îmbolnăvi”, a explicat ea.

Când simte că vine stresul, se dă mai mult înapoi.

Reclamă

„Când observ stresul, mă voi forța să mă întind și să mă decomprim. Sau, voi face o plimbare în aer liber și voi aprecia copacii”, a mai dezvăluit actrița într-un interviu din trecut.

Petrecerile sunt de domeniul trecutului pentru ea, deoarece face tot posibilul să rămână sănătoasă.

„A îmbătrâni bine, pentru mine, înseamnă a fi la o sănătate optimă”, a mai spus Fran. „Onorându-ți corpul. Întotdeauna spun asta, onorează-ți corpul. Ascultă asta. Nu nega sau respinge șoaptele sale foarte subtile. Este mai subtil, dar îți vorbește în mod constant și are propria sa conștiință. Și trebuie să te conectezi la asta.”

Fran mai spune că este nevoie de un anumit tip de disciplină pentru a-ți asculta corpul. De prea multe ori oamenii neagă ceea ce corpul lor încearcă să le spună.

„Toți merităm o viață lungă și sănătoasă”, a adăugat Drescher.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer în 2000

Acest lucru vine după ce a fost diagnosticată cu cancer uterin în anul 2000. La început a fost diagnosticată greșit. Dar doi ani mai târziu a aflat că are cancer. Acum știe că trebuie să aibă grijă de ea însăși.

„Sunt un pic nebună cu controlul. O să fac câteva controale la un medic și, dacă simt că nu este potrivit, găsesc pe altcineva”, a spus ea pentru Verywell Health.

„Este important să vă asumați responsabilitatea pentru propria sănătate. Este viața ta și nimănui nu-i va păsa de ea așa cum o faci tu. Deci, trebuie să faci ceea ce este bine pentru tine”.

În mai, ea a spus că patrupedul ei de serviciu o ajută cu PTSD. Vedeta „a reușit” să-și trăiască viața după ce ea și prietena ei au fost ținute și violate sub amenințarea armei la casa ei din Los Angeles, în 1985.

O altă vedetă care s-a confruntat cu abuzul sexual este Oprah Winfrey.

Potrivit PageSix, actrița a susținut la Asociația ONU Femei pentru Pace un discurs care promovează o luptă pentru a pune capăt violenței împotriva femeilor: „Sunt o supraviețuitoare care a reușit să-și continue viața în ciuda PTSD. Am învățat să trăiesc cu el și rareori sunt singură, fără câinele meu de serviciu”.

Ea a adăugat că, datorită câinelui ei, are „o viață plină, bogată în plăcere și cu un scop”.

Atacatorul ei a fost condamnat la 150 de ani de închisoare.

Fran a mai spus: „Toți, ca grup colectiv, trebuie să avem toleranță zero față de orice conduită greșită, de la cele mai minore fluiere ale bărbaților de pe stradă până la negarea educației. Cu cine să ne căsătorim sau să nu se căsătorească deloc, cu ce să se îmbrace, legiferarea unei femei, muncă, egalitate salarială, la abuz fizic, viol, trafic de persoane”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×