Reclamă

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani. Actrița a fost surprinsă în compania unui grup de bărbați

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani. Actrița a fost surprinsă în compania unui grup de bărbați, iar imaginile sunt o confirmare a faptului că vârsta este doar un număr pentru ea.

Publicat: 14 ianuarie 2023, 7:24

Actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri în oraș. Ea a fost pozată în compania unui grup de bărbați, dar pare că s-a simțit foarte bine în preajma lor. A avut tot timpul zâmbetul pe buze și a discutat relaxată în preajma lor.

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani

„Există întotdeauna lucruri la care poți lucra și îmbunătăți, în special în ceea ce privește sănătatea ta”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp. Ieșirea din Los Angeles și felul în care arată la 65 arată că obstacolele vieții nu sunt o piedică pentru ea, scrie DailyMail.

Fran a învățat să-și urmărească sistemul imunitar ținându-și sub control nivelul de stres.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Fran Descher, într-un costum roșu, cu imprimeu, cu geanta la subraț
Fran a învățat să-și urmărească sistemul imunitar ținându-și sub control nivelul de stres / Profimedia Images
Reclamă

„O etapă importantă din procesul de îmbătrânire constă în a învăța cum să-ți gestionezi stresul.”

„Este important să recunoaștem că stresul afectează multe lucruri legate de sănătate. Trebuie să fiu atent și să spun: Nu pot să mă stresez, sau mă voi îmbolnăvi”, a explicat ea.

Când simte că vine stresul, se dă mai mult înapoi.

Reclamă

„Când observ stresul, mă voi forța să mă întind și să mă decomprim. Sau, voi face o plimbare în aer liber și voi aprecia copacii”, a mai dezvăluit actrița într-un interviu din trecut.

Petrecerile sunt de domeniul trecutului pentru ea, deoarece face tot posibilul să rămână sănătoasă.

„A îmbătrâni bine, pentru mine, înseamnă a fi la o sănătate optimă”, a mai spus Fran. „Onorându-ți corpul. Întotdeauna spun asta, onorează-ți corpul. Ascultă asta. Nu nega sau respinge șoaptele sale foarte subtile. Este mai subtil, dar îți vorbește în mod constant și are propria sa conștiință. Și trebuie să te conectezi la asta.”

Fran mai spune că este nevoie de un anumit tip de disciplină pentru a-ți asculta corpul. De prea multe ori oamenii neagă ceea ce corpul lor încearcă să le spună.

„Toți merităm o viață lungă și sănătoasă”, a adăugat Drescher.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer în 2000

Acest lucru vine după ce a fost diagnosticată cu cancer uterin în anul 2000. La început a fost diagnosticată greșit. Dar doi ani mai târziu a aflat că are cancer. Acum știe că trebuie să aibă grijă de ea însăși.

„Sunt un pic nebună cu controlul. O să fac câteva controale la un medic și, dacă simt că nu este potrivit, găsesc pe altcineva”, a spus ea pentru Verywell Health.

„Este important să vă asumați responsabilitatea pentru propria sănătate. Este viața ta și nimănui nu-i va păsa de ea așa cum o faci tu. Deci, trebuie să faci ceea ce este bine pentru tine”.

În mai, ea a spus că patrupedul ei de serviciu o ajută cu PTSD. Vedeta „a reușit” să-și trăiască viața după ce ea și prietena ei au fost ținute și violate sub amenințarea armei la casa ei din Los Angeles, în 1985.

O altă vedetă care s-a confruntat cu abuzul sexual este Oprah Winfrey.

Potrivit PageSix, actrița a susținut la Asociația ONU Femei pentru Pace un discurs care promovează o luptă pentru a pune capăt violenței împotriva femeilor: „Sunt o supraviețuitoare care a reușit să-și continue viața în ciuda PTSD. Am învățat să trăiesc cu el și rareori sunt singură, fără câinele meu de serviciu”.

Ea a adăugat că, datorită câinelui ei, are „o viață plină, bogată în plăcere și cu un scop”.

Atacatorul ei a fost condamnat la 150 de ani de închisoare.

Fran a mai spus: „Toți, ca grup colectiv, trebuie să avem toleranță zero față de orice conduită greșită, de la cele mai minore fluiere ale bărbaților de pe stradă până la negarea educației. Cu cine să ne căsătorim sau să nu se căsătorească deloc, cu ce să se îmbrace, legiferarea unei femei, muncă, egalitate salarială, la abuz fizic, viol, trafic de persoane”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×