Reclamă

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani. Actrița a fost surprinsă în compania unui grup de bărbați

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani. Actrița a fost surprinsă în compania unui grup de bărbați, iar imaginile sunt o confirmare a faptului că vârsta este doar un număr pentru ea.

Publicat: 14 ianuarie 2023, 7:24

Actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri în oraș. Ea a fost pozată în compania unui grup de bărbați, dar pare că s-a simțit foarte bine în preajma lor. A avut tot timpul zâmbetul pe buze și a discutat relaxată în preajma lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fran Drescher arată impecabil la 65 de ani

„Există întotdeauna lucruri la care poți lucra și îmbunătăți, în special în ceea ce privește sănătatea ta”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp. Ieșirea din Los Angeles și felul în care arată la 65 arată că obstacolele vieții nu sunt o piedică pentru ea, scrie DailyMail.

Fran a învățat să-și urmărească sistemul imunitar ținându-și sub control nivelul de stres.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Fran Descher, într-un costum roșu, cu imprimeu, cu geanta la subraț
Fran a învățat să-și urmărească sistemul imunitar ținându-și sub control nivelul de stres / Profimedia Images
Reclamă

„O etapă importantă din procesul de îmbătrânire constă în a învăța cum să-ți gestionezi stresul.”

„Este important să recunoaștem că stresul afectează multe lucruri legate de sănătate. Trebuie să fiu atent și să spun: Nu pot să mă stresez, sau mă voi îmbolnăvi”, a explicat ea.

Când simte că vine stresul, se dă mai mult înapoi.

Reclamă

„Când observ stresul, mă voi forța să mă întind și să mă decomprim. Sau, voi face o plimbare în aer liber și voi aprecia copacii”, a mai dezvăluit actrița într-un interviu din trecut.

Petrecerile sunt de domeniul trecutului pentru ea, deoarece face tot posibilul să rămână sănătoasă.

„A îmbătrâni bine, pentru mine, înseamnă a fi la o sănătate optimă”, a mai spus Fran. „Onorându-ți corpul. Întotdeauna spun asta, onorează-ți corpul. Ascultă asta. Nu nega sau respinge șoaptele sale foarte subtile. Este mai subtil, dar îți vorbește în mod constant și are propria sa conștiință. Și trebuie să te conectezi la asta.”

Fran mai spune că este nevoie de un anumit tip de disciplină pentru a-ți asculta corpul. De prea multe ori oamenii neagă ceea ce corpul lor încearcă să le spună.

„Toți merităm o viață lungă și sănătoasă”, a adăugat Drescher.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer în 2000

Acest lucru vine după ce a fost diagnosticată cu cancer uterin în anul 2000. La început a fost diagnosticată greșit. Dar doi ani mai târziu a aflat că are cancer. Acum știe că trebuie să aibă grijă de ea însăși.

„Sunt un pic nebună cu controlul. O să fac câteva controale la un medic și, dacă simt că nu este potrivit, găsesc pe altcineva”, a spus ea pentru Verywell Health.

„Este important să vă asumați responsabilitatea pentru propria sănătate. Este viața ta și nimănui nu-i va păsa de ea așa cum o faci tu. Deci, trebuie să faci ceea ce este bine pentru tine”.

În mai, ea a spus că patrupedul ei de serviciu o ajută cu PTSD. Vedeta „a reușit” să-și trăiască viața după ce ea și prietena ei au fost ținute și violate sub amenințarea armei la casa ei din Los Angeles, în 1985.

O altă vedetă care s-a confruntat cu abuzul sexual este Oprah Winfrey.

Potrivit PageSix, actrița a susținut la Asociația ONU Femei pentru Pace un discurs care promovează o luptă pentru a pune capăt violenței împotriva femeilor: „Sunt o supraviețuitoare care a reușit să-și continue viața în ciuda PTSD. Am învățat să trăiesc cu el și rareori sunt singură, fără câinele meu de serviciu”.

Ea a adăugat că, datorită câinelui ei, are „o viață plină, bogată în plăcere și cu un scop”.

Atacatorul ei a fost condamnat la 150 de ani de închisoare.

Fran a mai spus: „Toți, ca grup colectiv, trebuie să avem toleranță zero față de orice conduită greșită, de la cele mai minore fluiere ale bărbaților de pe stradă până la negarea educației. Cu cine să ne căsătorim sau să nu se căsătorească deloc, cu ce să se îmbrace, legiferarea unei femei, muncă, egalitate salarială, la abuz fizic, viol, trafic de persoane”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
2
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
4
Fată fericită care dansează pe un fundal alb îmbrăcată într-un tricou alb
Horoscop
3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Acești nativi știu cum să jongleze cu cele mai dificile momente ale vieții. Află care sunt cele 3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024 și vezi dacă te numeri printre ele....
5
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
PARTENERI
×