Reclamă

Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani

Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță de vis în Mexic.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2024, 6:13

La șapte ani după ce a divorțat de Gwen Stefani, Gavin Rossdale a pus fanii pe jar atunci când s-a afișat alături de noua sa iubită. Cântărețul, în vârstă de 58 de ani, se întâlnește cu o blondă focoasă, în vârstă de 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără

Noua iubită a artistului are 35 de ani și se numește Xhoana X. Xhoana X este și ea artistă și nu este străină de lumea muzicii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gavin Rossdale și Xhoana X în timp ce se țin în brațe
Gavin și-a oficializat relația la începutul acestei primăveri / Profimedia Images

Blondina și noul ei iubit s-au bucurat de o vacanță romantică în Cabo San Lucas, Mexic. Cei doi au petrecut momente de neuitat.

Reclamă

Cântăreața albaneză, al cărui nume este prescurtarea lui Xoana Cheneti, seamănă foarte bine cu Gwen Stefani, în vârstă de 54 de ani. Gavin și Stefani au divorțat în august 2016. Xhoana și-a lăsat părul lung și blond în bătaia vântului.

Aceasta are o nuanță asemănătoare cu cea pe care o are și Gwen Stefani. Diva a dus imaginea și mai departe și a purtat un ruj roșu aprins.

Tânăra are ochi doar pentru muzicianul britanic. Aceasta l-a îmbrățișat constant și s-a furișat în spatele său de mai multe ori pentru a obține câteva săruturi.

Reclamă

Diva și-a lăsat le vedere silueta umuitoare într-un bikini negru cu șnur. Înainte de a sări în apă, Xhoana s-a asigura că iubitul ei primește o îmbrățișare tandră. Cântăreața și-a accesorizat ulterior ținuta și cu o pereche de căști, scrie DailyMail.

Aceasta s-a bucurat de timpul pe care l-a petrecut pe plajă alături de iubitul ei. Gavin a păstrat un aspect simplu și a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți și cu un tricou negru cu tăieturi ample în lateral.

Cei trei copii ai lui Gavin nu au fost văzuți în vacanță alături de acesta. Gavin și Stefani au împreun trei copii: Kingston, 17 ani, Zuma, 15 ani și Apollo, 10 ani.

Gavin este, de asemenea, tatăl lui Daisy, în vârstă de 35 de ani, din relația anterioară cu Pearl Lowe. Gavin și-a oficializat relația cu Xoana în luna martie a acestui an.

Ce a spus Gavin despre divorțul de Gwen Stefani

Gavin și-a oficializat relația la începutul acestei primăveri. Acesta a postat câteva imagini cu noua sa iubit în mediul online.

Xhoana a spus și ea în trecut că are o relație foarte bună cu noul său partener. Solistul nu a vorbit public după divorțul din 2016 de Gwen Stefani.

Gavin și Gwen au încheiat o căsnicie de 13 ani. Într-un interviu recent a povestit despre divorțul său și cum a trecut peste separarea de fosta soție. Gwen a fost văzută și ea recent în public și este complet transformată.

„N-am crezut niciodată că vor divorța vreodată, așa că este o rușine în viața mea. Mă simt rău pentru copiii mei. Aș fi vrut să fi putut găsi o modalitate de nu avea acest eveniment în viața lor. Nu a fost distractiv pentru mine să vin dintr-o casă spartă. Poate fi destul de greu pentru copii. Principalul lucru este că nu voiam să-mi dezamăgesc copiii”, a spus Gavin pentru PageSix.

Gavin și Gwen au început să se întâlnească la sfârșitul anului 1990 și s-au căsătorit în 2002. După venirea pe lume a celor trei copii și a celor 13 ani de căsniciei, cuplul a anunțat că a ales să meargă pe drumuri separate.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×