Reclamă

Greșeli vestimentare pe care foarte multe femei le fac. Află cum să le eviți

De câte ori te-ai uitat la fotografiile din trecut și te-ai îngrozit de alegerile vestimentare pe care le-ai făcut. Avatanje și dezavantaje vin la pachet cu acest mic exercițiu. Vezi cât de mult ai evolut stilistic, dar te vei supăra să vezi ce greșeli vestimentare ai făcut.

Publicat: 30 octombrie 2021, 6:15

Sigur că ai făcut și tu de-a lungul timpului mai multe greșeli vestimentare pe care acum știi cum să le eviți. E destul de simplu acum să cauți un blog de modă și te vei inspira de acolo cu cele mai frumoase ținute, în funcție de preferințe, desigur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greșeli vestimentare frecvente, de evitat

Cu siguranță și ție îți place atunci când ieși din casă și ești admirată de cei din jur pentru ținuta pe care ai ales-o. Fiecare femeie este mândră de felul în care arată atunci când se aranjează mai mult. Prinde și mai multă încredere atunci când primește aprecieri de la persoanele din jur.

Cea mai mare greșeală vestimentară a femeilor

Una dintre cele mai mari greșeli vestimentare ale femeilor, dacă nu cea mai mare este faptul că nu merg mai des la croitor pentru a-și modifica hainele în funcție de constituția fizică sau preferințe. De cele mai multe ori, articolele de îmbrăcăminte din magazinele de mass-market au nevoie de mici modificări atunci când le cumperi.

Indiferent că este vorba despre scurtarea unei perechi de blugi sau ajustarea unei mâneci, mersul la croitor te poate ajuta ca hainele să te avantajeze mai mult. Felul în care hainele se potrivesc pe tine contează foarte mult atunci când vine vorba despre aspectul fizic general.

Reclamă

Un alt detaliu de care trebuie să ții cont este cât de bine te simți în hainele respective. De exemplu, mâneca unui sacou nu trebuie să te incomodeze în mișcări, iar blugii au nevoie de un tiv frumos ca să nu-i răsucești de prea multe ori.

Scutarea sau strâmtarea unui articol vestimentar face de cele mai multe ori diferența.

Alte greșeli vestimentare frecvente

Reclamă

Dezvăluie prea mult. Nu este nimic în neregulă cu sex-appeal-ul, dar atunci când porți astfel de haine trebuie să te asiguri că o faci cu bun gust. Atunci când dezvălui prea mult din părțile esențiale ale corpului, se poate transforma rapid într-un look dezamăgitor. O rochie sau o fustă prea scurtă ori prea strâmtă nu reprezintă mereu o alegere fericită.

Nu evoluează. Deși moda are tendința de a reveni, iar trend-urile se repetă, o greșeală pe care femeile o fac frecvent se referă la faptul că nu își dezvoltă simțurile. Nu te lăsa prinsă într-o anumită etapă a modei pentru tot restul vieții. Îți poți păstra stilul, dar îl poți oricând reîmprospăta dându-i o notă modernă. Nu te limita singură.

Încerci prea mult. Atunci când ajungi să porți toate tendințele sezonului în același timp nu faci decât să te faci remarcată într-un mod negativ. Hainele trebuie să fie alese în funcție de personalitate și caracter. De exemplu, atunci când porți prea multe bijuterii poate însemna că vrei să atragi atenția asupra ta sau poți transforma ținuta într-un eșec fiind prea mult. Pentru a evita astfel de lucruri, alege ce ți se potrivește din tendințe.

Lenjeria de corp greșită. Multe femei ajung să neglijeze lenjeria de corp pentru că este ceva ascuns, ceva ce nu văd cei din jur. Cu toate acestea, lenjeria intimă este cea care trebuie să facă diferența. Asigură-te că are mereu cea mai bună calitate și evită să folosești perechea cea mai strâmtă atunci când porți ceva mulat, de exemplu. De asemenea, este neatractiv dacă folosești o rochie transparentă care lasă la iveală ceea ce porți pe dedesubt.

Cel mai simplu mod de a evita greșelile vestimentare

Vrei să eviți greșelile vestimentare? Trăim vremuri care nu au prea multe reguli în modă, așa că este foarte simplu să faci acest lucru. Alege mereu ținute care să te reprezinte, în care să te simți bine.

Poartă exact ceea ce îți place. Stilul personal este un experiment; nu știi niciodată ce ți se pare uimitor până nu ajungi în dressing. Fă-ți timp să te joci cu formele și culorile pentru a găsi ceea ce arată grozav pe corpul tău unic. Purtarea hainelor care se potrivesc corect este deosebit de importantă în cazul articolelor clasice precum denim și blazere.

Un alt lucru important este să echilibrezi proporțiile. Poartă numai haine care sunt potrivite formei corpului tău. De exemplu, încearcă să vezi dacă un pulover supradimensionat se potrivește cu o fustă creion. S-ar putea să fii suprinsă plăcut!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×