Reclamă

Gropițele lui Venus sunt semn de frumusețe. Ce spun despre personalitatea unei femei

Te-ai uitat vreodată la spatele tău și ai observat două gropițe deasupra feselor: Acestea sunt cunoscute sub denumirea de gropițele lui Venus și sunt considerate un semn de frumusețe. Gropițele au fost numite după Venus, zeița frumuseții în mitologia romană.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 septembrie 2023, 6:36 / Actualizat: 29 septembrie 2023, 9:21

Se spune că gropițele facilitează buna circulație a sângelui în zona pelvisului. Multe persoane consideră această zonă ca fiind „cea mai sexy parte” a unei femei. Gropițele pot fi moștenite genetic, însă nu doar așa te poți bucura de ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gropițele lui Venus sunt semn de frumusețe

Gropițele din spate sunt adâncituri fizice ale articulației de pe partea inferioară a spatelui, unde pelvisul și coloana vertebrală se întâlnesc. Acesta sunt create de ligamentul scurt care unește spina iliacă posterioară superioară de pielea ta.

Un studiu carea a analizat „atractivitatea gropițelor lui Venu” în America și Turcia a constata că bărbații preferau aceste gropițe la femei, scrie Cosmopolitan.com.

Din punct de vedere medical, gropițele sunt considerate inofensive. Totuși, gropițele din spate nu trebuie confundate cu „gropița sacră”, care se prezintă ca o gropiță mică la baza coloanei vertebrale. Atunci când este prezentă la bebeluși, în unele cazuri rare dacă este mult prea adâncă, acest lucru ar putea indica probleme cu partea inferioară a măduvei spinării, spun specialiștii.

Majoritatea femeilor se nasc cu gropițele acestea. Gropițele pot fi prezente și la bărbați. La bărbați poartă numele de gropițele lui Apollo.

Reclamă

Unele studii susțin că gropițele pot fi moștenite genetic. Gropițele nu pot apărea dacă faci anumite exerciții fizice, spun specialiștii.

Descoperă mai multe și despre semnificația gropițelor din obraji. Vezi ce pot spune despre o persoană.

Gropițele pot deveni mai proeminente la persoanele supraponderale care au pierdut în greutate. În general, se crede că aproximativ 20 – 30 % din populația lumii are gropițe, ceea ce le face mai puțin comune. Femeile care au gropițele lui Venus sunt considerate ca fiind mult mai atractive și mai sexy.

Reclamă

Ce spun despre personalitatea unei femei

Femeile care au gropițele lui Venus sunt considerate a fi de-a dreptul speciale. Aceste femei sunt puternice și determinate să reușească în tot ceea ce își propun.

Se spune că femeile care au gropițele lui Venus sunt foarte atente la detalii, adoră să se afle în centrul atenției, dar în același timp pot fi misterioase și greu de cucerit. Aceste femei au standarde extrem de înalte și cu greu pot fi interesate de un bărbat, scrie YourTango.com.

Dacă vrei să ajungi la inima unei astfel de femei trebuie să îi dovedești că ești dispus să îi fi alături în orice situație. O astfel de femeie are nevoie de un partener pe care se poate aza și alături de care să construiască vița la care visează.

Femeile cu gropițele lui Venus au o fire artistică. Se spune că acestea găsesc echilibrul perfect între rațiune și sentimente.

Ele sunt femeile care iau decizii hotărâte, fără să se teamă pentru viitorul lor. Calculează cu atenție fiecare mișcare, dar în același timp au grijă să-și asculte inima atunci când este nevoie.

Gropițele lui Venus sunt rare, motiv pentru care ele nu se găsesc pe spatele multor femei. Deși nu există dovezi clare, cele mai multe studii susțin că bărbații găsesc gropițele ca fiind extrem de atractive.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×