Reclamă

Gropițele lui Venus sunt semn de frumusețe. Ce spun despre personalitatea unei femei

Te-ai uitat vreodată la spatele tău și ai observat două gropițe deasupra feselor: Acestea sunt cunoscute sub denumirea de gropițele lui Venus și sunt considerate un semn de frumusețe. Gropițele au fost numite după Venus, zeița frumuseții în mitologia romană.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 septembrie 2023, 6:36 / Actualizat: 29 septembrie 2023, 9:21

Se spune că gropițele facilitează buna circulație a sângelui în zona pelvisului. Multe persoane consideră această zonă ca fiind „cea mai sexy parte” a unei femei. Gropițele pot fi moștenite genetic, însă nu doar așa te poți bucura de ele.

Gropițele lui Venus sunt semn de frumusețe

Gropițele din spate sunt adâncituri fizice ale articulației de pe partea inferioară a spatelui, unde pelvisul și coloana vertebrală se întâlnesc. Acesta sunt create de ligamentul scurt care unește spina iliacă posterioară superioară de pielea ta.

Un studiu carea a analizat „atractivitatea gropițelor lui Venu” în America și Turcia a constata că bărbații preferau aceste gropițe la femei, scrie Cosmopolitan.com.

Din punct de vedere medical, gropițele sunt considerate inofensive. Totuși, gropițele din spate nu trebuie confundate cu „gropița sacră”, care se prezintă ca o gropiță mică la baza coloanei vertebrale. Atunci când este prezentă la bebeluși, în unele cazuri rare dacă este mult prea adâncă, acest lucru ar putea indica probleme cu partea inferioară a măduvei spinării, spun specialiștii.

Majoritatea femeilor se nasc cu gropițele acestea. Gropițele pot fi prezente și la bărbați. La bărbați poartă numele de gropițele lui Apollo.

Reclamă

Unele studii susțin că gropițele pot fi moștenite genetic. Gropițele nu pot apărea dacă faci anumite exerciții fizice, spun specialiștii.

Descoperă mai multe și despre semnificația gropițelor din obraji. Vezi ce pot spune despre o persoană.

Gropițele pot deveni mai proeminente la persoanele supraponderale care au pierdut în greutate. În general, se crede că aproximativ 20 – 30 % din populația lumii are gropițe, ceea ce le face mai puțin comune. Femeile care au gropițele lui Venus sunt considerate ca fiind mult mai atractive și mai sexy.

Reclamă

Ce spun despre personalitatea unei femei

Femeile care au gropițele lui Venus sunt considerate a fi de-a dreptul speciale. Aceste femei sunt puternice și determinate să reușească în tot ceea ce își propun.

Se spune că femeile care au gropițele lui Venus sunt foarte atente la detalii, adoră să se afle în centrul atenției, dar în același timp pot fi misterioase și greu de cucerit. Aceste femei au standarde extrem de înalte și cu greu pot fi interesate de un bărbat, scrie YourTango.com.

Dacă vrei să ajungi la inima unei astfel de femei trebuie să îi dovedești că ești dispus să îi fi alături în orice situație. O astfel de femeie are nevoie de un partener pe care se poate aza și alături de care să construiască vița la care visează.

Femeile cu gropițele lui Venus au o fire artistică. Se spune că acestea găsesc echilibrul perfect între rațiune și sentimente.

Ele sunt femeile care iau decizii hotărâte, fără să se teamă pentru viitorul lor. Calculează cu atenție fiecare mișcare, dar în același timp au grijă să-și asculte inima atunci când este nevoie.

Gropițele lui Venus sunt rare, motiv pentru care ele nu se găsesc pe spatele multor femei. Deși nu există dovezi clare, cele mai multe studii susțin că bărbații găsesc gropițele ca fiind extrem de atractive.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×