Reclamă

Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă

Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.

Publicat: 29 ianuarie 2022, 7:36

Nu există nicio modalitate de a câștiga efectiv câțiva centimetri la înălțime peste noapte. Nu ne rămâne decât să apelăm la creativitate. Iar acum este vorba despre creativitatea în modă, care oferă o mulțime de variante, din fericire.

Haine care avantajează minionele

Se pare că, dacă nu ești binecuvântată în mod natural cu picioare lungi, secretul pentru a arăta mai înaltă se află în garderoba ta. Sfaturile în materie de modă sunt mai ușor de oferit decât de urmat. Vezi mai jos câteva idei de haine care avantajează minionele.

Un alt sfat practic pe care ți-l oferim este despre cum să scoți petele de deodorant de pe haine.

Caută haine cu croi drept

Caută piese croite drept, care să creeze o senzație de coloană spune Audree Kate de la stylecaster.com. Astfel de haine vor da seanzația de linii drepte în sus și în josul corpului tău. Te vor face să pari mai înaltă. Îmbrăcămintea de tip coloană este un sfat pentru oamenii de diferite înălțimi. În plus, este super versatilă. Probabil că ai o grămadă de lucruri în dulap chiar acum care se încadrează în această categorie și nici măcar nu știai că te vor avantaja.

Reclamă

Poartă haine cu dungi verticale

Dungile verticale fac aproape același lucru ca și îmbrăcămintea de tip coloană. Dau senzația că ești super înaltă, chiar dacă nu ești. Dungile în general nu sunt preferatele multor femei. Dacă e nevoie să le porți și ești o femeie minionă, atunci ai grijă să fie verticale.

Alege jeanși cu talie înaltă

Reclamă

Blugii cu talie înaltă sunt uimitori din mai multe motive. Aceștia au capacitatea de a face pe oricine să pară mai înaltă. Te strâng în talie, care este de obicei cea mai mică zonă a corpului și dau și senzația că trupul tău pur și simplu s-a lungit peste noapte.

Nu este nimic mai bun decât o pereche de blugi cu talie înaltă, spun specialiștii. Chiar dacă ai deja 12 perechi, acest sfat nu trebuie să te oprească să-ți cumperi o altă pereche.

Alege haine într-o singură nuanță

O ținută monocromatică creează un aspect coeziv, care lasă ochii celor din jur să te măsoare din cap până în picioare, practic este din nou vroba despre logica coloanei. Rezultatul imediat, picioare mai lungi într-o clipită.

Un alt avantaj este că ținutele monocromatice sunt atât de iubite în acest moment și nu ai cum să dai greș cu ele indiferent de eveniment.

Optează pentru încălțări înalte sau scurte

Potrivit specialistului Audree Kate, este esențial să fii atentă la locul în care cizmele tale îți „taie” piciorul. Orice încălțăminte care îți taie jumătatea gambei îți taie piciorul, spune ea. Așa că este mai bine să optezi pentru încălțăminte până la glezne. Cizmele peste genunchi sunt, de asemenea, o alegere potrivită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×