Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023 vine cu surprize pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Vor exista noi povești de iubire, despărțiri, dar și fluturi în stomac pe tot parcursul perioadei. Povești ca în filme, dar și provocări ce îi vor pune la încercare. Se anunță o lună cu multe puncte de suspans, iar astrele nu vor ezita să ofere o mână de ajutor ori de câte ori va fi nevoie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 30 martie 2023, 9:39

Deși vor apărea probleme în plan personal, răsturnări de situație care le vor da viața peste cap nativilor, cei mai mulți dintre aceștia vor cunoaștea modalitatea eficientă de a gestiona situațiile tensionate. Vor fi și nativi care vor asculta de vocea rațiunii, atunci când aceasta îi va ghida în drumul lor. Va fi o perioadă plină de aventuri, dar și relații serioase. Depinde foarte mult de personalitatea fiecăruia și ceea ce scop urmărește fiecare persoană să atingă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023

O perioadă plină de provocări pe plan sentimental, atât în relația de cuplu cât și în cea familială. Cuplurile vor avea de lucrat pentru a-și rezolva conflicte mai vechi. Ideile care au stat nerostite până acum ajung să se transforme în discuții aprinse care nu mai pot fi evitate. Fiecare situație va putea fi abordată într-un stil propriu, cu mult calm și răbdare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de un context mai puțin favorabil în plan amoros. Pe tot parcursul perioadei, astrele recomandă precauție, mai ales în deciziile care au legătură cu relația de cuplu. Deși este dificil să păstrezi armonia atunci când simți că există probleme, trebuie să știi că orice se poate rezolva prin comunicare. Ceea ce te deranjează este stilul de atașament al partenerului. Află dacă poți ajunge la un numitor comun.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur, sectorul iubirii va fi extraordinar de bine văzut în prima parte a lunii. Vor fi puse la cale planuri serioase. Poți aștepta chiar și o cerere în căsătorie. După data de 15 aprilie pot interveni probleme serioase. Constrângerile din partea celui drag te vor face să-ți pui la îndoială sentimentele, arată Yourtango.com. Nu te lăsa dusă de val.

Conflictele pot fi generate chiar și în cele mai simple situații. Este nevoie de multă răbdare pentru a ajunge la un numitor comun. Vezi cum te îndrumă astrele și mergi pe această potecă până la final.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În ceea ce-i privește pe nativii Gemeni, planeta Marte le-ar putea tulbura apele. Viața ta amoroasă va fi pusă la grea încercare în prima jumătate a lunii. Conflictele alături de persoana iubită pot apărea pe diverse teme, unele dintre acestea aparent foarte banale. Iubirea va fi pusă la loc de cinste în cea de-a doua jumătate a lunii.

Astrele te sfătuiesc să iei deciziile importante în momente de calm, spune Astrology.com. Relația de cuplu ți se va schimba după data de 15 aprilie. Pentru nativii singuri va fi greu să-și găsească partenerul ideal.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de momente romantice în cuplu, după cum arată horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. În prima parte a lunii, totul funcționează exact așa cum îți dorești. Nimic nu va putea tulbura apele sentimentelor care te încearcă.

Nu peste multă vreme te poți confrunta cu sentimente în contradictoriu. Acestea îți pot da viața sentimentală peste cap. Evenimente neașteptate te fac să interpretezi lucrurile într-un mod mult prea dramatic. Ai grijă cum gestionezi situațiile. Ești pe punctul de a te căsători.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023 nu vine cu vești prea grozave pentru nativii Leu. Aceștia au parte de conflicte în cuplu. Anumite secrete ținute ascunse multă vreme pot ieși acum la iveală. Astrele te sfătuiesc să-ți verbalizezi nemulțumirile.

Sentimentele tale nu au nicio legătură cu furia pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului. După data de 15 aprilie lucrurile se redresează, iar discuțiile armonioase vor reveni din nou în peisaj. Dacă ești singură, ai șansa să-ți intâlnești prințul mult visat.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativilor Fecioară le va fi destul de dificil să se bucure de o relație armonioasă de cuplu. Această perioadă vine cu certuri și reproșuri în cele mai multe dintre familii. A doua jumătate a lunii complică și mai mult lucrurile.

O lipsă de satisfacție față de persoana iubită îți poate schimba cu totul părerea. Nu este un moment propice pentru a lua decizii majore în ceea ce privește viitorul. Dacă ai de gând se te căsătorești, astrele sugerează să mai aștepți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de o perioadă plină de poveste în relația de cuplu. Luna aprilie vine să-ți arate că lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp. Neînțelegerile care s-au iscat până acum nu vor mai avea niciun fundament.

Ai șansa de a-ți consolida relația cu persoana iubită și să trăiești momente magice alături de ea. Romantismul este cuvântul care predmină în această perioadă. Este un moment propice pentru planuri de viitor, mai ales în a doua jumătate a lunii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion nu au parte de lună a dragoste foarte bine aspectată. Tensiunile în cuplu vor fi la ordinea zilei. Certurile cu persoana iubită vor scoate la iveală amintiri dureroase. Chiar și cele mai mici certuri pot rupe relația. Dacă îți dorești să continui într-o astfel de manieră, trebuie să ai răbdarea necesară pentru a rezolva fiecare lucru în parte. Concluziile la care vei ajunge nu-ți vor fi pe plac.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de o lună aprilie emoționantă. Vei trăi clipe de vis alături de persoana iubită. Vei ajunge să fii răsfățată în cele mai mici detalii. Vacanțe, cadouri, îmbrățișări și sărutări pasionale. Toate îți vor reveni ție, iar tu te vei simți ca o prințesă în adevăratul sens al cuvântului.

Pasiunea din relație nu va putea fi stinsă prea curând. Pentru cei singuri, apar frustrări și angoase. Șansele de a forma un cuplu sunt foarte mici.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor avea parte de o perioadă agitată pe plan amoros. Vor apărea conflicte care vor genera tulburări emoționale. Diferențele de opinie pot provoca rupturi definitive. Dacă întâlnești pe cineva în această perioadă, va fi greu să-ți dezvălui adevărata personalitate. Încearcă să nu te entuziazmezi prea tare pentru a nu fi dezamăgită. Șansele ca o relație de cuplu să funcționeze sunt foarte mici. Astrele îți vor fi întotdeauna alături.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor avea parte o lipsă de comunicare în relație. Problemele mai vechi nu vor putea fi rezolvatea prea ușor.

Discuțiile cu persoana iubită vor fi tensionate. Partenerul îți poate reproșa faptul că ai un program mult prea aglomerat. Va fi mult mai dificil să îți exprimi sentimentele acum. Punctele tale de vedere vor fi mult mai sincere acum.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Pot apărea discuții aprinse cu partenerul de cuplu și astfel se va risipi armonia creată în tot acest timp. Va fi nevoie de o comunicare sinceră și multă înțelegere pentru revenirea la normal. Compromisurile vor fi la ordinea zilei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×