Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie

Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023 aduce nennumărate surprize pentru nativii din zodiac. Energia se va simți mult mai diminuată în a doua jumătate a lunii, atunci când este sesizată o stare mai pasivă. Astrele le vor da o mână de ajutor celor mai puțini norocoși, iar aceștia nu vor rata șansa.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 iunie 2023, 6:36

Prima lună de vară aduce șanse de comunicare mult mai bune cu cei din jur. Evenimentele sociale îndeamnă nativii să iasă din zona de confort. Acțiunea din viața amoroasă îi va lua pe cei mai mulți prin surprindere. Cu toate acestea, nu vor trece trece nepăsători prin tranzitul lui Venus în Rac din 31 mai 2023. Cei mai mulți vor deveni mai protectivi unii cu alții și mai dornici să-și arate dragostea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragoste pentru luna iunie 2023

Venus se arată foarte confortabil în zodia Rac, condusă de Lună. Astfel, nativii pot deveni foarte ușor emoționali și sensibili în această perioadă. De asemenea, vor fi precauți în comunicare și gesturi până pe 18 iunie, atunci când apare Luna Nouă. Citește horoscopul de mai jos pentru a vedea cine se va bucura de relațiii intense, cine își va găsi o nouă iubire și cine va avea ghinion în dragoste luna aceasta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de armonie și legături puternice în cuplu. Petrec timp prețios cu partenerii pentru a-și întări credințele sufletești. Spre jumătatea lunii, probleme legate de locul de muncă sau alte îndatoriri te țin departe de cel drag. Posibil să apară probleme. Pentru cei singuri, este o lună perfectă. Sfatul este să petreceți mai mult timp cu partenerul, fără compania altor prieteni, doar voi doi. Nu vă grăbiți spre căsătorie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Prima jumătate a lunii s-ar putea să nu fie atât de satisfăcătoare pentru nativii Taur. Este cazul să-și controleze anumite temperamente și clipe de impulsivitate. Nu lăsa egoul să-ți strice relația. Cei singuri pot întâlni persoana perfectă, poate chiar sufletul pereche. Fii tu, poartă-te confort caracterului tău și instinctului.

Nu încerca să fii ceva ce nu te reprezintă. Cea de-a doua jumătate a lunii este perfectă pentru cei care vor să se căsătorească.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni duc lipsă de armonie în relație, asta în prima jumătate a lunii iunie. Comunicarea este cheia. Comunicarea deschisă și onestă. Să-ți înțelegi partenerului, să vă respectați dorințele este cheia unei relații potrivite.

Cea de-a doua jumătate a lunii va aduce aromonie în relație. Cei singuri se vor simți foarte îndepărtați de realitate. Poate ar trebui să se gândească la iubirea de sine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac merg mai mult pe prietenie în prima jumătate a lunii. Nu va fi o perioadă propice pentru iubire. Urmează apoi o distanțare ușoară față de partener, pentru cei care se află într-o relație. Cel mai important este să vorbești despre problemele care te deranjează, în loc să le ascunzi sub preș. Va fi nevoie de foarte multă răbdare și pace.

Cei singuri vor fi mult prea derăbdători să se implice în relații amoroase. Nu este momentul oportun să înceapă ceva serios. Poate este mai bine dacă ar amâna planurile de nuntă.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Prima jumătate a lunii va fi excelentă pentru nativii Leu. Relațiile de cuplu vor merge mai bine ca niciodată. Dorința față de partener și camaraderia vor face casă bună împreună. Este posibil să vă petreceți vacanța doar voi doi, departe de agitația orașului.

Dă tot ce ai mai bun în favoarea unui viitor luminos. Spre sfârșitul lunii, te vei găsi sub presiunea treburilor casnice. Astrele te sfătuiesc să fii calmă și răbdătoare. Pentru cei singuri, este o perioadă perfectă pentru distracție. Dacă îți dorești să fii loială, adoptă o astfel de atitudine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să aibă grijă de relațiile lor în iunie 2023. Încearcă să nu intervii și să nu-ți sfătuiești partenerul în nicio privință. Spațiul într-o relație este perfect pentru păstrarea armoniei. Parteneriatul tău traversează o perioadă mai puțin plăcută.

De aceea, încearcă să adaugi mai multă pasiune. Încearcă să faci lucrurile puțin diferit. Cei singuri întâlnesc persoane interesante și se bucură de compania acestora, spune Yourtango.com. Încearcă să nu te arăți prea intruzivă. Nu te implica în relații de lungă durată încă de la început.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este o lună perfectă pentru nativii Balanță care se află deja într-o relație. Este cazul ca împreună cu partenerul să plecați în vacanță alături de familie.

Respectați-vă dorințele, fiți iubitori și răbdători. De asemenea, aveți grijă cum vorbiți în fața celorlalți, unul despre celălalt. Cei singuri vor avea de petrecut un timp excelent alături de partenerii aleși. Este o perioadă perfectă pentru a fi cerută în căsătorie, însă ai grijă dacă îți dorești cu adevărat acest lucru.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor avea o lună decentă în materie de dragoste. Pentru cei care se află deja într-o relație, este important ca lucrurile să fie ținute într-o manieră cât se poate de senzuală și interesantă, arată Astrology.com.

Pentru cei singuri vor apărea partide perfecte. Poate chiar vei începe să ieși la mai multe întâlniri cu aceeași persoană. Nu te grăbi spre un angajament de durată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se găsesc pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Este posibil să oferi mai puțin atenție ca de obicei celui pe care îl iubești. Spre sfârșitul perioadei, anumite diferențe între voi vor ieși la iveală. Va trebui să depui un efort în plus pentru a menține pacea și armonia. Cei singuri se vor simți bine în propria piele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor fi protejați în luna iunie. Cu toate că vor avea foarte multe lucruri pe cap la locul de muncă, vor reuși să nu aducă problemele acasă. Chiar dacă vor apărea mici divergențe, acestea se vor regla în favoarea ta.

Cei singuri au șansa de a întâlni pe cineva din trecut și sentimentele ascunse să revină la suprafață. Încearcă să înveți din greșeli și fii mai deschisă și pozitivă de data aceasta, asta dacă îți dorești ca relația să funcționeze.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna iunie va începe cu mici divergențe în cuplu pentru nativii Vărsător. Încearcă să-ți respecți partenerul, fii mai drăgăstoasă și iubitoare, iar lucrurile se vor repara de la sine.

Cei singuri ar trebui să se ocupe mai mult de dietă și o viață sănătoasă. Încearcă să eviți orice fel de obligație luna aceasta. Dacă te afli într-o relație, oferă timp și nu grăbi lucrurile, poate vei regreta mai târziu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești trebuie să învețe să-și protejeze relațiile. Petrece timp de calitate cu partenerul și nu te aștepta la lucruri mărețe. Cu toate acestea, o cerere în căsătorie nu este de evitat. Cei singuri sunt sfătuiți să se distreze alături de prieteni. Dacă există cineva special în viața lor, trebuie să fie mai iubitori și mai darnici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×