Reclamă

Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie

În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare zodie să-și clarifice dorințele și să se bucure de ceea ce le poate oferi viitorul.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 iulie 2024, 9:09

Cu Mercur în Leu și Uranus în Taur, relațiile de iubire pot începe sau se pot intensifica în funcție de stadiul în care se află. Fiecare conexiune romantică nu va rămâne acum fără răspuns. Nativii vor face pași uriași către cele mai aprige dorințe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragoste pentru săptămâna aceasta

E important ca nativii să nu-și ignore visele și să se ridice mai sus decât ceea ce și-au imaginat. Astrele le vor oferi ajutor la fiecare pas. Cei singuri își vor găsi jumătatea, iar cei care se află deja într-o relație vor cunoaște motivele pentru care au rămas atât de multă vreme angajați într-o astfel de pasiune.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt sfătuiți să-și găsească adevărata chemare. Chia dacă în repetate rânduri au arătat curaj, de data aceasta este vorba despre relațiile amoroase. Nu trebuie să uite de propriile dorințe și este absolut necesar să pună în balanță situațiile prin care au trecut până acum. Au așteptat o lungă perioadă de timp după o astfel de persoană. Viața li se va schimba într-un mod pozitiv.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt sfătuiți să comunice direct cu partenerul de viață pentru a ști ce anume își doresc. Dacă vor să călătorească, trebuie doar să-și exprima dorința. Orice și-ar dori se poate îndeplini dacă verbalizează lucrurile pe care le au în suflet.

Este momentul să fie cât mai direcți posibil și să nu se mai lase induși în eroare de ceea ce văd în jur ca exemplu.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni iau aceeași cale în dragoste. Cu toate că uneori își anulează propriile dorințe, acum este momentul să se reîntoarcă la ceea ce vor cu adevărat. În ciuda faptului că vor regreta, este mai bine să fie sinceri. Cu cât sunt mai legați de persoana căreia îi transmit anumite cuvinte, cu atât pot fi mai onești. Șansele nu se vor lăsa așteptate prea multă vreme.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor să-și găsească adevărata valoare însă nu știu de unde să înceapă. Indiferent dacă este vorba despre ascultarea intuiției, aceștia trebuie să urmeze o singură cale, arată Yourtango.com. În caz contrar, se vor pierde pe parcurs și nu vor mai ști de unde au început planificările. Caută să creeze un spațiu sigur în care să se desfășoare. De asemenea, este important să traseze o linie imaginară pe care să nu o depășească.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au trecut la o nouă versiune a lor, însă este necesar să se asigure și că ceilalți au înțeles ceea ce își doresc cu adevărat. Chiar dacă partenerul le arată empatie, ei trebuie să revină la propria persoană înainte de a se dărui în fața celorlalți. Astrele spun că este momentul perfect pentru reflecție și validarea anumitor puncte cheie.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să-și asculte propriile gânduri. Atunci când știu că nu greșesc, se îndreaptă încrezători în viitor. Cu toate acestea, poate este momentul să aibă o reflecție mai în profunzime asupra a ceea ce dețin în prezent. Partenerul de viață își dorește deschidere, însă nu o va putea obține decât dacă aceștia știu să comunice îndeajuns de mult. Este important să înțeleagă nevoile celor din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt sfătuiți să treacă peste rutina zilnică și să se bucure de ceva diferit. Este important să fie sprijiniți în căutarea anumitor necesități pentru a-și crea viața mult dorită. Vor primi vești bune chiar de unde nu s-ar aștepta. Este important să realizeze că multe dintre necesități nu le vor primi din partea celui drag, spune Astrology.com. Acest lucru nu semnifică faptul că iubirea se termină.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt pregătiți să înfrunte schimbările din viață. Chiar dacă vor să se țină legați de trecut, viitorul îi așteaptă. Au dorința de a fi înconjurați de o mulțime de oameni, însă procesul acest trebuie cumva echilibrat. Oportunitățile pentru relații nu se lasă nici ele așteptate. Universul va îndrepta săgeți către cei mai mulți dintre Scorpioni și totul va deveni minunat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au nevoie de o pauză. După o lungă perioadă de gânduri pe sfera financiară, au șansa de a-și reclădi viața personală. Se bucură de viață și de fiecare moment pe care aceasta îl are de oferit. În fiecare zi fac un pas către o aventură pe care și-o doresc împreună cu partenerul. Indiferent dacă se află deja într-o relație sau caută altfel iubirea, astrele le vor fi alături.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru nativii Capricorn, viața romantică nu înseamnă doar întâlniri și romantism. Contează foarte mult pentru aceștia felul în care se ajută între ei cei doi parteneri. De asemenea, este importantă și percepția asupra vieții. Vor să exploreze totul cu cei apropiați și nu se lasă mai prejos atunci când au idei de propus.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Cu toate că nativii Vărsător nu se mai simt confortabil în propria relație, nu înseamnă că partenerul simte același lucru. De fapt, aceștia sunt din ce în ce mai siguri că se află pe drumul corect. Vărsătorii vor primi propuneri și idei pentru viitor, poate chiar o cerere în căsătorie. Vor fi tentați să spună nu, însă astrele sugerează să se mai gândească.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor fi întotdeauna mult mai confortabili în preajma dragostei. Știu cum să se lase cuprinși de fiorul iubirii și nu se lasă conduși de ceea ce spun cei din jur. Vor să construiască o viață împreună alături de partener și cunosc modalitatea perfectă pentru a face acest lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×