Reclamă

Horoscopul săptămânii 1 mai – 7 mai 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 1 mai – 7 mai 2023 va veni pentru nativi cu unele limitări și frustrări, însă toate se vor rezolva în timp. Gemenii pot descoperi un secret păstrat cu grijă de către familie, ceea ce îi va aduce în pragul disperării. Astrele vor îndruma fiecare zodie în parte, însă depinde de acestea să ia cea mai bună decizie pentru viitor. Luna mai debutează într-un context astrologic plin de provocări.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 mai 2023, 9:08

Fiecare dintre etape va fi legată de comunicare sau de relația cu cei din jur. Șansele ca nativii să-și regăsească puterea și încrederea de sine sunt nenumărate. Previziunile astrologice pentru prima săptămână a lunii mai vine atât cu vești îmbucurătoare, cât și cu unele dezamăgitoare. Se formează unele blocaje și în sectorul călătoriilor. Vor avea loc discuții importante cu privire la viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 1 mai – 7 mai 2023

Începutul perioadei vine cu ghinion pentru unii nativi, însă spre finalul săptămânii lucrurile se vor schimba. Citește horoscopul de mai jos pentru a vedea cum vor fi zilele următoare atât pe plan personal, cât și profesional.

Specialiștii îți dezvăluie previziunile pentru carieră, dragoste, sănătate, dar și bani. Astfel, vei avea o mică idee despre cum ar trebui să acționezi în continuare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor primi în această perioadă mai multe informații ca de obicei. Există șansa de a relua legătura cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp. Încearcă să analizezi fiecare aspect al acestei relații și vezi dacă este benefic să continui. Jupiter în propria ta zodie va aduce modificări în relațiile cu cei din jur, mai ales cele familiale. Dacă de obicei preferi faptele concrete în locul promisiunilor, alta va fi situația acum. Nu este cazul să te lași amăgită de povești frumos împletite.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 1 mai – 7 mai 2023 spune că lucrurile bune ți se vor întâmpla atunci când vei comunica fiecare idee cu sinceritate. Este posibil să fii chiar tu în centrul atenției în această perioadă. Nu trebuie să ai totuși o atitudine arogantă. Chiar dacă ochii vor fi ațintiți asupra ta, păstrează șansele de a-ți construi relații frumoase, fără nepotisme.

Este posibil să întâmpini unele dificultăți atunci când dorești să creezi relații noi. Este moment să-ți regândești grupul din care ai făcut până acum parte pentu a nu-ți afecta integritatea morală.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea de păstrat informații confidențiale în această săptămână. Vor fi detectivi în propria poveste și vor ridica suspiciuni. Este posibil ca un lucru descoperit să-ți schimbe întreaga viață. Ești văzută într-o altă lumină de către cei din jur. În carieră, totul va dura un pic mai mult decât te-ai fi așteptat, iar eforturile pe care le depui sunt fără doar și poate mult mai mari. Este posibil ca lucrurilr mici să ajungă să te enerveze la finalul perioadei. În ciuda așteptărilor tale, multe planuri nu se vor îndeplini.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor fi în centrul atenției toată această săptămână. Este posibil să primească o mărire de salariu, sau chiar sunt rugați să participe într-un consiliu de strângere de fonduri. Un eveniment social important îi va aduce într-un context pe care nu l-au mai încercat până în prezent, spune Astrology.com. Această situație poate veni cu blocaje emoționale. Este posibil să dureze o perioadă lungă de timp până își vor reveni din această stare de anxietate. Dacă pleci mai devreme de acasă, indiferent în ce context, ai grijă să lași în urma ta doar curățenie. Nu vei ști niciodată ce musafiri îți vor trece pragul. Trebuie să fii pregătită pentru orice fel de context personal.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de schimbări în carieră. Se vor simți copleșiți de foarte multe activități, convorbiri și mesaje. Gestionarea fiecărui proiect va lua mai mult timp și vor face un efort în plus pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. În plan social, îți va crește popularitatea. Este posibil să descoperi o nouă modalitate de a face bani, iar șansele de profit să fie mult mai mari decât te-ai fi așteptat. Nu te gândești însă la riscuri. Este posibil să pornești într-o nouă afacere cu mult prea mult optimism. Nu trebuie să lași entuziasmul să-ți acapareze gândirea logică.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au parte de o săptămână propice în ceea ce privește viața de familie. Își vor schimba perspectiva și vor vedea lumea cu alți ochi. O singură întâlnire îți va schimba complet ideile. Ești mult mai răbdătoare și mai înțelegătoare decât arătai până acum, arată Yourtango.com. Persoana cu care te vezi te va încărca de optimism. Cu toate acestea, doar puțină libertate și încredere te vor ajuta fără doar și poate să îți construiești relațiile benefice pentru viitor. Ai șansa de a-ți demonstra abilitățile la locul de muncă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor funcționa pe pilot automat în această perioadă. Cu toate că îți dorești să rezolvi cât mai multe dintre situații, nu vei putea. Ai șansa de a face toate lucrurile într-un mod pasiv, asta pentru că atenția ta se îndreaptă către oportunități financiare mult mai mari decât până acum. Trebuie totuși să-ți prioritizezi sănătatea și relaxarea. Poți adopta unele obiceiuri mai sănătoase și să fii mai activă psihic și fizic. Totul se poate schimba dacă implementezi măcar una dintre ideile pe care le dorești.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion tind să se atașeze mai mult de cei din jur și să-și creeze legături de viitor. Această săptămână vine cu momente de introspecție. Relația cu partenerul de viață trece la următorul nivel. Dacă ești singură, ai șansa să vezi ce îți dorești cu adevărat. Neptun în Pești îți dezvoltă creativitate și dorești să te implici în mult mai multe proiecte sociale. Astrele spun că te poți apuca de un proiect personal. Nu este exlus să ai parte de o informație relevantă pentru zilele ce vor urma.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își vor îndrepta atenția către sectorul personal. Dacă până acum ai avut șansa de a lucra de acasă, din această săptămână trebuie să te reîntorci la birou. Vestea bună este că te vei revedea cu oamenii pe care ai ajuns să îi îndrăgești încă de la începutul carierei tale. Este posibil să-ți dorești amenajarea locuinței, dar să nu ai timp pentru astfel de planuri. O persoană dragă îți oferă o mână de ajutor și astfel îți vei da seama cine îți este cu adevărat alături în clipele dificile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de multe momente romantice în această săptămână. Este ocazia perfectă pentru a-și demonstra capacitățile de parteneri ideali. Ai șansa de a participa la un concurs de fotografie sau orice altă formî de artă. Este o șansă unică pentru a cunoaște persoane noi. Încearcă să-ți păstrezi totuși și obiceiurile sănătoate. Pentru a te încărca de energie pozitivă trebuie să ai mereu la îndemână oamenii potriviți, dar și conversațiile care să te antreneze în direcția corectă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o perioadă cu multe blocaje emoționale. Este posibil să regândești anumite trasee și să observi care au fost situațiile care te-au adus în momente de cumpănă. Poți discuta cu membrii familiei despre clipele mai intense pe care le-ai trăit până în prezent. Analizezi și modul de gestionare a banilor și observi că investițiile nu au avut niciodată loc. Mediul înconjurător îți poate provoca stări de neliniște. Astrele îți recomandă o vacanță.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au probleme de comunicare în această perioadă. Un mesaj important îți va ajunge mult prea târziu. Te simți responsabilă din această cauză, însă nu este cazul să îți faci prea multe probleme. Lucrurile vor reveni la normal pe parcursul zile. Un prieten îți va oferi o informație pe care o așteptai de multă vreme și care va întregi povestea pe care o știai deja. Discuțiile cu persoană dragă te vor face să realizezi că ai făcut tot ce ți-a stat în puterea pentru a rezolva anumite situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×