Reclamă

Horoscopul săptămânii 10 aprilie – 16 aprilie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 10 aprilie – 16 aprilie 2023 aduce noroc pentru toți nativii din zodiac. Taurii sunt pe cale să primească o sumă importantă de bani, pe când Săgetătorii întâlnesc noi persoane în viața lor. Fiecare va avea propriul lui drum după care va trebui să se ghideze, iar astrele le vor fi întotdeauna alături pentru a le oferi o mână de ajutor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 aprilie 2023, 9:21

În această perioadă vor exista foarte multe șanse de prosperitate, mai ales pe plan personal. Este o săptămână excelentă pentru transformare, iar nativii vor trebui să profite de ceea ce specialiștii le arată pentru viitor. Există dorință de aventură, șansa ca fiecare pas făcut până acum să se modifice în funcție de dorințele fiecăruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 10 aprilie – 16 aprilie

Află ce previziuni astrologice primești din partea astrelor pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Fiecare va avea parte de oportunități și provocări diferite și unice, asta dacă vor urmări cu atenție sfaturile venite din partea specialiștilor. Săptămâna care urmează se anunță una plină de precauție pentru unii nativi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să se vindece la un nivel spiritual foarte înalt. Trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ pentru a putea vedea lumea într-o altă versiune. Ai șansa de a primi premii și aprecieri la locul de muncă, iar asta îți aduce încredere de sine. Te umpli de pozitivitate atunci când ești în preajma oamenilor de suflet. Atunci când Venus intră în Gemeni, conexiunea pe care o simți față de partenerul de viață se schimbă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă îți dorești să ai parte de liniște sufletească, este cazul să iei o pauză de la social media. Toate știrile pe care le-ai urmărit în ultima vreme tind să te afecteze. Încearcă să-ți înțelegi dorințele la un nivel mult mai profund. Ai șansa de a-ți arăta calitățile în fața unor oameni pe care până acum nu i-ai mai întâlnit, arată Yourtango.com.

Ești foarte activă aproape de sfârșitul perioadei, iar acest lucru îți oferă energie. Ești înconjurată de o energie plină de senzualitate.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni încearcă să-și îndrepte energia către planuri creative. Motivația pe care o primesc din partea celor din jur îi ajută să se elibereze de gândurile negative. Vei avea șansa de a cunoaște o persoană care îți va schimba complet viața.

Încearcă să te îndepărtezi pentru o perioadă de timp de toate lucrurile care te agită. Astrele îți sugerează te gândești la o vacanță prelungită. Sentimentele pe care le ai te pot încărca atât pozitiv cât și negativ.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt nevoiți să își seteze limite înainte de a pretinde cerințe de la cei din jur. Chiar dacă este vorba despre persoanele din familie sau prieteni, toți vor avea o surpriză. Zilele ce vin vor fi pline de împliniri pe plan personal. Norocul îți surde atunci când realizezi că tot ceea ce ai nevoie este maturitatea personală, spune Astrology.com. Ai șansa de a proiecta mai multă iubire personală.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 10 aprilie – 16 aprilie 2023 spune că nativii Leu au universul de partea lor în toată această perioadă. Îmbrățișează spiritualitatea și își doresc să meargă mai departe pe drumul vieții. Pasionali și plini de generozitate, își vor întâlni sufletul pereche mai curând decât își imagineazp. Vor să înceapă sesiuni de meditație, iar acest lucru le va schimba complet percepția asupra vieții. Venus intră în Gemeni, iar popularitatea ta va crește cu această ocazie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au șansa de a scăpa de tot ceea ce au trăit în trecut. Pentru cei singuri, au șansa de a cunoaște persoana potrivită. Nu-ți fie teamă să-ți arăți sentimentele, asta pentru că sinceritatea este întotdeauna binevenită. Pe plan profesional vei avea parte de surprize atunci când Venus intră în Gemeni și lucrurile iau o altă întorsătură. Beneficiezi de tot ajutorul pe care îl poți primi, asta dacă îți înclini balanța către planuri pozitive.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și schimbe atitudinea în toată această perioadă. Încearcă să spui cuvinte frumoase celor din jur iar relațiile se vor schimba. Acest climat cosmic te va obliga să fii inspirată și să-i inspiri la rândul tău pe cei din jur. Jupiter te ajută să devii mai activă și să celebrezi aceste situații inedite cu prietenii. Apreciază romanțele și poveștile frumoase de dragoste și vezi în care dintre acestea te încadrezi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă iei în considerare toate lucrurile care vor avea loc în această perioadă, trebuie să știi că nativii Scorpion au parte de o energie debordantă. Vei câștiga toate concursurile în care te vei implica, iar sănătatea ta fizică și emoțională nu va mai fi pusă în pericol. Jupiter devine activ, iar acest lucru te va ajuta să-ți găsești un drum mai lin în viață. Relațiile cu cei din jur se vor transforma în săptămânile ce vor urma.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător caută noi modalități pentru a-și crește încrederea de sine. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți atunci când își aleg partenerul de viață. Nu trebuie să fie o persoană cu un ego la fel de mare ca al lor. Atunci când creativitatea intră în acțiune, nu-și mai doresc să iasă din această energie inspirațională. Prietenii te încurajează să creezi noi sectoare ale gândurilor și sentimentelor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își doresc liniște și pace în detrimentul oricăror altor lucruri. Încearcă să te conectezi cu sinele pentru a primi suport din partea astrelor. Partenerul de viață are grijă de sănătatea ta fizică și emoțională. Energia pe care o transmiți celor din jur te împinge să-ți observi propriile defecte și calități. Încearcă să adopți un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au șansa de a crea noi relații de prietenie, iar acest lucru nu poate decât să îi bucure. Nu-ți fie teamă să-ți vezi propriile defecte, pe măsură ce acestea apar la suprafață. Ai grijă de tot ceea ce ai creat până acum și luptă pentru ce îți dorești. Este cazul să-ți reorganizezi mintea. Energia pe care o emani în această perioadă se poate transfera în acțiunile pe care le manifești. Ai încredere pe care nu ai mai simțit-o până acum.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești învață să se aprecieze pentru lucrurile bune din viața lor. Atunci când ai o reușită, află că te poți bucura de această datorită faptului că ai muncit din greu. Este cazul pentru o scurtă relaxare. Ești foarte activă, iar acest lucru nu poate decât să-ți aducă energie. Serile vor fi puțin mai dificile, asta pentru că îți aduce aminte de toate planurile pe care nu ai reușit să le duci la bun sfârșit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×