Reclamă

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022 vine cu vești surprinzătoare pentru unii nativi, în timp ce pentru alții aduce provocări pe toate planurile. Vor exista mici momente de rătăcire, însă spre finalul perioadei toate sentimentele vor reveni la normal. Astrele vor fi mereu prin preajmă pentru a oferi ghidajul necesar.

Publicat: 11 iulie 2022, 7:13

Nativii din zodiac își continuă perioada vacanțelor cu multe provocări pe toate planurile. Dacă la locul de muncă vorbim despre proiecte ce îi vor prinde nepregătiți, pe plan personal vor întâmpina mai multe tipuri de neînțelegeri cu partenerul de viață. Dacă nu avem timp pentru călătorii lungi, putem opta pentru câteva zile la munte sau la mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022 oferă nativilor multe șanse pentru a se dezvolta profesional. Deși vor exista proiecte noi și dificile venite din partea angajatorilor, aceștia vor reuși să facă față cu brio provocărilor. Pe plan personal, este posibil să existe mici divergențe care vor persista, arată Yourtango.com. Dacă nu sunt discutate, anumite subiecte pot crea pe viitor mari dezastre. Cei născuți sub anumite semne zodiacale vor evita conversațiile în contradictoriu. Astrele se vor arăta de fiecare dată atunci când nativi vor simți că nu pot face față singuri anumitor etape.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022 îi duce pe nativii din zodia Berbec pe tărâmul vacanțelor și al viselor împlinite. După o lungă perioadă în care au muncit fără oprire, acum este momentul pentru câteva porții de relaxare. Indiferent că mergi alături de prieteni, partenerul de viață sau chiar singură în vacanță, aceasta te va ajută să-ți reîncarci bateriile și să oferi tot ce ai mai bun pentru proiecte viitoare. Încearcă să nu dai mai mult decât poți oferi, asta pentru că la finalul zilei tu vei avea de suferit. Cu sănătatea stai mult mai bine decât credeai.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur această săptămână se arată una mult mai dificilă. Încerci să te debarasezi de tot mai multe sarcini, însă nu găsești pe cineva care să te ajute. Una dintre veștile proaste primite va veni chiar din partea unui membru de familie. Tu ești singura care poate interveni, însă ți-e frică de consecințe, spune Astrology.com.

Nu-i lăsa pe alții să se interpună în planurile tale de viitor, asta dacă știi cu adevărat ceea ce vei face. La locul de muncă se vorbește doar de vacanțe însă tu nu te poți gândi chiar acum la distracție.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Această perioadă îți aduce vești bune pe plan personal. Se pare că o rudă pe care o credeai de mult plecată îți va face o surpriză. Discuțiile interminabile din copilărie vor reveni în viața ta și tu te simți din nou pe meleagurile tinereții. Încearcă să nu te lași prea mult prinsă în senzația de moment. Cel mai probabil vei rata întâmplările care au loc cu adevărat. Dai dovadă de încăpățânare în anumite situații. Pentru o bună reconectare cu propria persoană încearcă plimbări lungi în natură.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022 te ajută să-ți organizezi mai bine viața. Atunci când vine vorba despre călătoriile în cuplu, uiți exact adevăratele problemele pe care le-ai avut de ceva vreme încoace. Nu-ți evita anumite tipare de comportament pentru a-ți minimiza reușitele. Prietenii te vor face să te simți norocoasă pentru viața pe care o trăiești acum. Dacă ești pregătită să-ți înfrunți temerile, apelează la ajutorul pe care multă vreme l-ai căutat. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, sau cel puțin, mai mult decât este cazul. Astrele te sfătuiesc să lași în urma ta persoanele care nu îți aduc niciun beneficiu real.

Află totul despre zodia Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii se numără printre acei nativi care în această perioadă vor vrea să-și demonstreze forța primită de la mama natură. Cu toate că nu se arată agresivi fizic, nu vor știi cum să-și transmită gândurile altfel decât prin țipete. Partenerul de viață va evita conflictele, iar plecarea sa te va face să-ți imaginezi lucruri care nu există. Nu uita totuși că te numeri printre cele mai blânde semne zodiacale. De aceea, este important să cunoști momentul exact în care să îți pui în scenă toate calitățile. Oamenii din jur vor da dovadă de empatie și anumiți prieteni te vor ajuta să-ți construiești planurile pentru perioaca ce urmează.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022 spune că acești nativi sunt dornici de a începe o nouă relație. Dacă ești deja alături de persoana iubită, încearcă să-ți reduci nivelul de entuziasm pentru că îl poți speria. Chiar dacă prietenii adevărați te cunosc exact așa cum ești, nu pare că primești niciun răspuns din partea persoanelor mai nou intrate în viața ta. Atunci când ai de luat o decizie cu adevărat importantă, eliberează-ți mintea de tot ce poate părea nociv. Există destul de puține șanse ca ceva mult prea nesemnificat să îți distrugă bucuria în această săptămână. Ai grijă totuși de oportunitățile pe care le primești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță această perioadă aduce doar relaxare și detașare. Odată cu vacanța pe care ți-ai luat-o, începi câteva dintre planurile personale pe care luni de zile le-ai uitat. Dacă ești singură, află care sunt compatibilități pentru zodia Balanță. Nu evita să-ți arăți adevăratele sentimente. În cazul în care nimic nu este așa cum îți dorești, poți spune întotdeauna adevărul. Te numeri printre persoanele emotive săptămâna aceasta. Pe plan profesional nu mai simți nevoia să te înhami în planuri care nu te reprezintă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022 spune că nativii Scorpioni au șansa de a-și lega noi prietenii în această perioadă. Ai șanse ca aceste legături să dureze o viață, dacă știi cum să ai grijă de ceea ce construiești pe parcurs. Partenerul de viață nu îți va înțelege anumite acțiuni, însă odată cu comunicarea, vin și problemele. Dacă ai crezut că ești norocoasă, află că motivul pentru care nu existau certuri în relația voastră este pentru că nu vorbeați îndejuns de mult. Astrele îți vor acorda o perioadă de acomodare pentru a-ți organiza gândurile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii din zodia Săgetător această săptămână aduce împliniri pe plan personal. Îți poți găsi adevărata vocație, poți adopta un animal sau chiar să-ți achiziționezi mobila mult dorită. Orice s-ar întâmpla, nimic nu-ți poate distruge fericirea. Astrele te sfătuiesc să nu arunci cu banii. Nu este cea mai potrivită perioadă penru a-ți da frâu liber pasiunii pentru cumpărături. Dacă simți nevoia să te bucuri cu adevărat, poți apela oricând la sport și mișcarea sănătoasă. Aceasta eliberează endorfine și poți zâmbi fără să îți dai seama. Pe plan profesional nu ai de ce să-ți pui semne de întrebare. Spre finalul perioade este posibil să ai anumite divergențe cu partenerii de afaceri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești nativi este o perioadă a bucuriei fără margini. Pentru cele care se află deja într-un relație, își vor regăsi sentimentele de mult pierdute. Vor afla cu stupoare faptul că sufletul pereche există cu adevărat și se vor bucura de acest lucru din plin. În cazul unei vacanțe pe ultima sută de metri, astrele te sfătuiesc să alegi un loc liniștit, fără prea mulți turiști. Pentru a-ți încărca bateriile în vederea unei noi luni de muncă, bucură-te de fiecare clipă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2022 te va răscoli pe plan profesional. Dacă până acum știai cu exactitate în ce direcție te îndrepți, de această dată te vei găsi într-o mare de alegeri. Încearcă să îți pui toate ideile într-o singură direcție pentru a vedea unde te vor duce. Nu este cazul să fii drastică cu tine însăți. Învață să ai răbdare și să ceri mult mai puține lucruri de la propria persoană.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astrele te sfătuiesc să-ți găsești echilibrul în viața personală pentru a putea avea randament și în cea profesională. Odată ce anumite bariere sunt depășite, ritmul normal al vieții nu mai poate fi îndeplinit. Dacă te simți nepregătită, indiferent de situație, caută ajutor. Pe lângă toate dificultățile în relația de cuplu, la locul de muncă ai parte de o veste proastă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×