Reclamă

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022 vine cu vești excelente pe toate palierele pentru toți nativii din zodiac. Toată lumea va avea parte de o perioadă propice pentru realizarea planurilor propuse acum ceva vreme. Astrele le vor acorda nativilor răbdarea necesară pentru a-și duce la bun sfârșit orice fel de idee și nu le vor pune în cale niciun fel de piedici.

Publicat: 11 aprilie 2022, 7:23 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:41

Nativii din zodiac vor avea parte de o săptămână excelentă din toată punctele de vedere. Își vor găsi vocea interioară și vor da frâu liber sentimentelor. Această perioadă îi va ajuta în a-și definitiva sentimentele în legătură cu partenerul de viață. Cât despre cei singuri, săgeata lui Cupidon îi va atrage ca un magnet, iar ei nu se vor opune câtuși de puțin. Nicio lacrimă nu va fi vărsată în această săptămână.

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022 va aduce vești extraordinare pentru toți nativii din zodiac. Nimeni nu va rămâne fără un plan bine pus la punct. Astrele îi vor ghida la fiecare pas, iar ei vor interpreta semnele atât de bine, încât se vor surprinde singuri. Cu toate acestea, la sfârșitul acestei perioade este posibil să existe turbulențe.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022 vine cu vești excelente în plan familial. Toate grijile pe care ți le-ai creat până acum vor dispărea. Vei profita de buna dispoziție a tuturor și vei face un anunț inedit, scrie Astrology.com. Alături de partenerul de viață, nimic nu pare să vă distrugă pacea interioară. Cel mai bine este să continui pe acest făgaș. Pentru nativii singuri, astrele spun că acum este momentul să facă primul pas. Încrederea este cuvântul de bază în această perioadă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna debutează într-o manieră cu totul specială. La locul de muncă, primești o veste pe care o așteptai de ceva vreme. Pe plan personal, partenerul te surprinde cu o călătorie relaxantă într-un loc inedit. Dacă ți-ai droit o schimbare în bine, acum a venit. Încearcă să te bucuri de fiecare moment, clipele de acest gen sunt unice. Astrele te sfătuiesc ca pentru moment să lași problemele deoparte. Doar tu știi cât ai muncit pentru aceste zile de răsfăț.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022 le aduce nativilor Gemeni pace pe plan personal, dar și vești așteptate de multă vreme pe plan profesional. Roadele muncii tale de câteva luni se vor culege acum, conform Yourtango.com. Dacă simți nevoia să vorbești cu cineva apropiat în această perioadă, astrele îți recomandă să te îndrepți către o rudă apropiată. Dacă vrei totuși să-ți păstrezi secretele, atunci poți nota fiecare gând într-un jurnal. În orice situație te regăsești, exprimarea dorințelor este mai bine să nu rămână la nivel de ideal.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii se vor bucura de reușitele pe toate planurile în această perioadă. Pentru cei mai mulți, această săptămâna vine cu surprize din partea prietenilor, a oamenilor dragi. Acest lucru înseamnă că relațiile începute acum puțină vreme se vor consolida. Pentru o mai bună comunicare cu cei de lângă tine, adevărul este întotdeauna soluția probemelor. Astrele te sfătuiesc să nu-ți lași personalitatea sensibilă să fie un impediment. Toată lumea va dori să fie în apropierea ta, indiferent de comportamentul pe care îl afișezi.

Leu: 23 iulie – 22 august

În ciuda faptului că ești o zodie de foc plină de idei creative, în această săptămână te vei lăsa pe mâna partenerului de viață. Nu vei mai dori să-ți pui mintea la contribuție și vei accepta orice plan va fi sugerat pe parcurs. Alături de cei dragi vei petrecere un sfârșit de săptămână așa cum ți-ai imaginat. Astrele vor încerca să-ți semnaleze câteva piedici ale unor perioade viitoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022 îi va găsi pe acești nativi în cea mai bună formă. Vor începe munca de recontrucție a noului sine. Vor avea grijă să nu se abată de la drumul pe care și l-au ales și vor face acest lucru cu mare luare aminte. Dorința de a-și construi un stil de viață sănătos îi va ghida înspre realizarea idealurilor. Astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să-și mențină argumentele, indiferente de criticile aduse de cei din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță vor trebui să ia decizii importante alături de partenerul de viață. Relația amoroasă merge pe o traiectorie propice, iar planurile de viitor vor trebui trasate cât de curând. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc să nu se grăbească. Pentru nativii singuri, distracția este la ordinea zilei. Odată cu inițierea primelor conversații și până la stabilitarea unei cine romantice, totul pare că merge perfect.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi se vor găsi într-o perioadă plină de surprize de moment. Partenerul de viață le va oferi un cadou neașteptat. Pentru cei singuri, propunerea venită din partea persoanei mult visate nu va putea fi refuzată. Cu toate acestea, astrele recomandă calmitate în această săptămână. Deciziile luate în momentele de impulsivitate nu sunt întotdeauna cele mai potrivite. Pentru a putea să-ți canalizezi adevăratele nevoi, i-ați o clipă de singurătate, doar cu tine.

Află de câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acești nativi își vor începe săptămână cu vești de mare amploare la locul de muncă. De asemenea, evenimentul mult așteptat din familie va fi gata să înceapă. Pentru a-ți planifica fiecare lucru în detaliu, astrele te sfătuiesc să-ți creezi liste. Încearcă să nu te lași acaparată de planurile ce vor veni peste tine ca un uragan. Tu știi că ai puterea să rezolvi orice fel de problemă, nu renuța la niciun fel de angajament pe care îi dorești finalizat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 11 aprilie – 17 aprilie 2022 le aduce acestor nativi momente de relaxare în relația de cuplu. Toate furtunile par să fi încetat, iar tu încerci să bucuri de situația prezentă. Nu te culca totuși pe o ureche, asta pentru că partenerul de viață tinde sa-ți reproșeze anumite aspecte. Încearcă să îți dai seama în această perioadă dacă te afli într-o zonă totală de conform. Nu trebuie să-ți sacrifici viața pentru câteva clipe de plăcere. Astrele îți vor fi alături și te vor învăța să-ți asculți vocea interioară, acea parte din tine care îți va spune întotdeauna adevărul.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii nu puteau lipsi din lista nativilor care se vor simți excelent în această perioadă. Primăvara își intră în drepturi, iar acest lucru se observa și în cadrul zodiacului. Dacă vei încerca să îți găsești sufletul pereche, astrele îți recomandă fix săptămână 11 aprilie – 17 aprilie. Familia te va sprijini în orice demers, însă nu te va scuti de câteva sfaturi la finalul perioadei. Orice fel de plan ai îndreprinde la locul de muncă, acum trebuie executat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În toată această săptămână, nativii Pești vor avea doar de cules roadele muncii. Nu se vor mai stresa din niciun punct de vedere, iar acest lucru îi va relaxa atât fizic, cât și psihic. În cele din urmă, vor putea respira ușurați și se vor bucura singuri sau alături de partener de toate reușitele. Pentru viitor, planurile sunt deja trasate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×