Reclamă

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022 vine cu vești îngrijorătoare pentru cei mai mulți nativi ai zodiacului, în timp ce pentru norocoși aduce surprize neașteptate. Mai multe zodii vor avea parte de o perioadă dificilă. Astrele spun că este o săptămână îndreptată către planuri de viitor. Schimbările aduc cu ele liniștea sufletească mult așteptată.

Publicat: 14 martie 2022, 7:55 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Cei mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de vești îngrijorătoare pe toate planurile. Nu este de mirare dacă cei mai mulți își vor reface în totalitate traseul vieții. Cât despre cele mai norocoase zodii, acestea vor întâmpina surprize din partea partenerului de viață. Această săptămână este un adevărat carusel de emoții pentru toți nativii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022 va aduce cu sine multe momente tensionate. Veștile îngrijorătoare pe care le vor primi anumiți nativi, le pot marca viața cu adevărat. Cel mai important sfat este să se înarmeze cu răbdare. Cât despre cei mai norocoși dintre aceștia, zâmbetele vor continua să le ofere o notă pozitivă asupra vieții și să-i aducă într-un punct în care nu vor mai dori nimic mai mult din partea astrelor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022 va debuta cu surprize neașteptate. Dacă ai crezut că nimic nu poate merge mai bine de atât, iată că astrele îți dovedesc contrariul. În ciuda insecurităților, partenerul te va ajuta să-ți regăsești forțele, scrie Astrology.com. De asemenea, îți va oferi o propunere pe care cu greu o vei putea refuza. Încearcă să fii cumpătată și să alegi cu inima, indiferent de rezultatul final.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna începe cu vești îngrijorătoare. În ciuda aparențelor, pe plan personal totul pare că se destramă. Dacă există zodii cu un temperat vulcanic, atunci tu te numeri printre ele. Pentru că nu vei accepta atât de ușor dialogul partenerului, vei răbufni. În acest caz, astrele te sfătuiesc să apelezi la calm. De asemenea, o conversație pe o temă distinctă cu o persoană apropiată te poate ajuta. Pe plan financiar, lucruri nu sunt așezate, iar asta îți poate aduce o altă sursă de stres. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii vei reuși să îți aduni gândurile.

La capitolul sănătate, încearcă să renunți la vicii. Dacă până acum ți-ai realizat un plan teoretic, acum este momentul să îl pui în aplicare.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022 spune că Gemenii se numără printre norocoșii zodiacului. Din fericire, partenerii îi răsfață peste măsură în această săptămână, conform Yourtango.com. La sfârșitul acestei perioade vei avea parte de o surpriză la care nici nu mai visai. Vei încerca totuși să delimitezi realul de fantezie și să iei o decizie corectă. Relația pe care ți-ai format-o până acum se îndreaptă către un final fericit, încearcă să nu uiți acest aspect.

În relațiile familiale se poate așterne același tip de liniște, asta pentru că certurile nu mai sunt valabile de foarte multă vreme. Astrele îți vor fi întotdeauna alături pentru a-ți da o mână de ajutor, însă nu uita că responsabilitatea este pe umerii tăi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii vor avea mai mult ca oricând nevoie de sprijinul celor apropiați. Dacă până acum nu se imaginau în această ipostază, iată că acum a venit momentul. La locul de muncă, o veste îngrijorătoare îi va face pe aceștia să dea un pas înapoi și să-și regândească traseul profesional. Cu toate acestea, la sfârșitul acestei perioade vei fi mai mulțumită ca oricând.

Pe plan personal, te numeri printre acele zodii care se întorc întotdeauna după o despărțire, așa că vestea oferită de partener nu te va afecta. Astrele te sfătuiesc să îți acorzi și ție o clipă de introspecție pentru a realiza ce îți dorești cu adevărat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Sunt cei mai puternici nativi ai zodiacului, însă de data aceasta vor fi loviți de vești îngrozitoare care le vor aduce neplăceri. Deși au fost întotdeauna atenți la relațiile cu cei din jur, iată că o mică greșeală îi va costa întregul parcurs de până acum. Rudele și prietenii nu te vor înțelege în totalitate, însă odată ce îți arăți sentimentele, vei vedea receptivitate din partea lor.

Pe plan profesional, vor înceta contractul pe care l-au semnat acum câteva luni. Surpriza vine odată cu alegerea unei alte meserii. Încrederea de sine și forța interioară vor avea un impact puternic asupra viitorului tău, spune Purewow.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022 îi va pune pe acești nativi în imposibilitatea de a-și găsi resursele pozitive pentru a-și continua planurile. Indiferent că vorbim despre schimbarea unei noi locuințe sau alegerea unui nou loc de muncă, aceste proiecte vor fi greu de pus la punct. Sfârșitul acestei perioade nu va schimba cu nimic deciziile acestora, ba mai mult, îi va aduce într-o stare de neliniște totală.

Dacă până acum ți-ai oferit prea mult timp liber și ai amânat toate planurile importante, iată că de această dată nimic nu mai suportă zile de odihnă. Cu toate că ești muncitoare, de această dată te găsești extenuată.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță se pot considera norocoși, asta pentru că horoscopul săptămânii le aduce vești importante pe plan profesional. O investiție pe care o așteptau cu sufletul la gură va da roade în această perioadă. Astrele spun că niciodată nu este prea târziu să te apuci de strâns tot ceea ce ai agonisit până acum.

Pe plan personal vei realiza că ai luat cea mai bună decizie de până acum. Nu te vei desprinde prea ușor de partenerul de viață, dar asta pentru că nu ești obișnuită să fii singură. Odată ce ți-ai descoperit această abilitate, nu vei mai vrea să te întorci de unde ai plecat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi se vor împărți în această săptămână între grijile pe plan profesional și cele pe plan personal. Dacă la locul de muncă vestea că nu vor primi o mărire de salariu îi va lovi ca un trăsnet, pe plan personal vor înțelege că au greșit o bună perioadă de timp. Cu toate acestea, tristețea pe care ai simțit-o în ultimul timp s-a datorat fricii care te-a înconjurat.

Cei din familie te vor contrazice atunci când le vei prezenta faptele, însă nimic nu te va scoate mai bine din zona de confort, decât o călătorie. Astrele vor contribui cu micile semne care te vor ghida.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acești nativi vor avea parte de cele mai neașteptate zile. Dacă săptămâna începe cu o veste mai puțin îmbucurătoare din partea celor dragi, iată că pe măsură ce zilele vor trece, lucrurile se vor înrăutăți. Vei avea nevoie de îngrijiri medicale, asta pentru că sănătatea ta este din ce în ce mai precară în această perioadă. Cu toate acestea, nu trebuie să te temi. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă la alimentație.

Cât despre relația cu partenerul de viață, aceasta devine inexistentă pe măsură ce timpul trece. Dacă îți cauți jumătatea, află că nu ai găsit cea mai bună perioadă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 14 martie – 20 martie 2022 le aduce acestor nativi o perioadă dificilă din punct de vedere personal. Alături de familie lucrurile par să meargă într-o direcție greșită, iar partenerul de viață să fie total împotriva ta. Copiii nu îți vor da ascultare, iar tu te vei găsi responsabilă pentru tot haosul din casă. Pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să ai grijă în ce fel de proiecte te implici în această săptămână

De asemenea, vizita unei rude îndepărtate îți va provoca anxietate și te va duce într-o situație greu de controlat.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se numără printre cei care vor avea o săptămână dificilă pe toate planurile, asta pentru că tot ceea ce credeau până acum că este real, iată că în această perioadă se schimbă complet. În orice fel de situație, acești nativi nu vor reuși să-și adune gândurile și emoțiile, iar acest lucru îi va copleși.

Dacă știi că astrele te-au ajutat până acum, în această săptămână nu vei mai putea găsi sprijinul necesar. Cu toate acestea, semnele sunt în continuare în fața ta, trebuie doar să deschizi ochii !

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii se regăsesc în tabloul zodiilor afectate în această săptămână. Deși ești plină de optimism, fiecare plan început pare că nu are niciodată o finalitate. În cele din urmă începi să renunți, însă astrele vor fi întotdeauna în spatele tău pentru a-ți oferi de fiecare dată un imbold.

Pe plan profesional, cel mai indicat este să-ți verbalizezi dorințele, astfel încât interlocutorul tău să știe despre ce este vorba.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×