Reclamă

Horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022 aduce vești neașteptate pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de oportunități pe plan financiar. Astrele spun că este o săptămână ce ar trebui dedicată planurilor personale.

Publicat: 15 august 2022, 7:57

Nativii din zodiac se bucură de o lună august cu totul deosebită. Aceștia au șansa să-și materializeze planuri pe care nu le-au amânat. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe nativi să nu uite că odihna este primordială în astfel de situații

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022

Horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022 vine cu multe piedici. Mai ales pentru nativii care și-au făcut planuri în trecut, dar pe care nu le-au adus la o formă concretă. Aceștia trebuie să-și găsească sursa de energie pentru a continua ce au început acum multă vreme, arată Astrology.com. Cei mai mulți nativi se vor bucura de o săptămână neașteptată din toate punctele de vedere. Aceasta va fi presărată cu multe momente de fericire.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Săptămâna aceasta vei avea chef să te gândești doar la tine. Cu toate acestea, nu este genul de plan pe care poți să-l pui în aplicare alături de cei dragi. Aceștia te vor întreba cre este situația și tu va trebui să le oferi explicații. Acceptă orice ajutor și nu te mai lăsa influențat de persoanele care nu îți sun întotdeauna aproape.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Orice ai face săptămâna aceasta, vei dori să nu dezamăgești. La muncă, încearcă să nu te aglomerezi cu prea multe proiecte. Ești optimistă, dar fii la fel de bine și obiectivă. Nu pune prea mult sentiment în orice acțiune pe care o îndeplinești. Dacă vei încerca să-ți organizezi timpul, le vei rezolva pe toate.

Ai grijă și de sănătatea ta, spune horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pe parcursul acestei săptămâni, îți vei da seama că planurile vechi încep să prindă altă formă. Deși ai uitat de ele într-o anumită măsură, iată că un simplu eveniment îți amintește de ele. Horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022 spune că inima ta este un motor care pornește la fiecare compliment pe care îl primești. Fii mai dură cu tine, indiferent de relațiile pe care ți-ai dori să le creezi. La locul de muncă vei încurca anumite proiecte, dar spre finalul totul se va înțelege de la sine, spune Yourtango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022 spune că limitele pe care ți le impui acum, îți vor deveni piedici mai târziu. Fostele iubiri încearcă să-ți acapareze din nou viața. Vizualizează unde te afli acum și încearcă să îți dai seama dacă ești fericită sau nu. În caz contrar, știi ce ai de făcut. Astrele te vor ghida la fiecare pas.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta ai putea să-ți începi planurile pe care le-ai amânat de-a lungul verii. Listele pe care le-ai creat în luna iunie trebuie să prindă contur și acum este ocazia ideală. De asemenea, ai nevoie de o pauză de la agitația orașului. Chiar dacă ți-ai propus câteva țeluri, acestea nu pot vedea lumina zilei dacă tu nu ești odihnită. O mediație completă te poate rupe de realitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta poate fi o săptămână foarte productivă, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. La locul de muncă te simți fără vlagă, asta pentru că ai treburi de rezolvat mai multe treburi decât ți-ai fi imaginat. Nu mai amâna cele mai dificile proiecte. Dacă lași totul pe ultima sută de metri, greșelile nu vor întârzia să apară. Îți aduci aminte de câteva momente nostalgice din liceu. O conversație cu o veche prietenă te întristează.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 15 august – 21 august 2022 spune că acum este momentul să te apuci de o dietă sănătoasă și un regim de lungă durată.  Nu trebuie să fie totul realizat în detaliu. Știi ce ai de făcut, trebuie doar să pui în aplicare. Încearcă să mergi cu pași mici, altfel totul se va pierde. Familia și prietenii îți vor fi alături. Îți vor da o mână de ajutor atunci când vei avea nevoie. Încearcă să ai grijă de sănătatea ta în special pentru a putea avea grijă și de ceilalți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți copleșită de probleme în această săptămână. Atât la locul de muncă, dar și pe plan personal ai parte de discuții. Ai impresia că partenerul nu este un sprijin real. O discuție în doi te poate ajuta. Ascultă și punctul lui de vedere pentru a vedea care sunt punctele comune. Nu este cazul să exagerezi acolo unde nu trebuie. O ieșire în oraș cu cea mai bună prietenă îți va schimba starea de spirit fără prea multe cuvinte.

Află totul despre zodia Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Faptul că vrei să arăți o latură mai romantică de a ta nu este un semn de slăbiciune. Dacă până acum ai fost puternică în relații, acum trebuie să te lași răsfățată. Atunci când ești singură ajungi să creezi o retrospectivă a ceea ce ai trăit până acum. Dacă ești căsătorită, un anunț îl poate șoca pe partenerul tău. La locul de muncă, șansele să ai parte de o mărire de salariu sunt mult mai vizibile în această perioadă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să găsești un răspuns la o problemă pe care mulți o consideră irelevantă. Dacă îți dorești o relație, sufletul tău știe cel mai bine cât de mult trebuie să se implice. De asemenea, corpul îți spune atunci când are nevoie de o vacanță, indiferent cât de mult ți-ai plăcea la locul de muncă. Ești persoana pe care se bazează toată lumea, însă nu trebuie să abuzezi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe parcursul acestei săptămâni te vei gândi doar la vacanță. Asta înseamnă că-ți vei acorda timp pentru tine. Din păcate, planurile pe care le-ai creat în ultimul moment nu vor mai avea șansa să fie scoase la lumină. Nu dispera dacă nu găsești soluția ideală la o problemă mai veche. Prietenii îți vin în ajutor chiar dacă pactul pe care l-ați create se află încă în picioare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână ar trebui să ai grijă ce spui celor apropiați. Familia se poate întoarce împotriva ta, iar prieteni te vor privi dintr-o nouă perspectivă. Cu toate acestea, acum este șansa ta să strălucești cu adevărat. Mai devreme sau mai târziu toată lumea ar fi știut acest lucru. Oricum ar fi, tu bucură-te de viață fără să privești înapoi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×