Reclamă

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022 vine cu planuri de viitor pentru anumiți nativi, iar pentru alții anunță o perioadă dificilă. Vor avea loc schimbări, chiar dacă unele vor fi dezamăgitoare pentru anumite zodii. Astrele le vor fi întotdeauna alături și vor îndruma pașii celor care simt nevoia de acest lucru.

Publicat: 18 aprilie 2022, 7:50 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:40

Nativii din zodiac vor reflecta asupra deciziilor, însă impulsivitatea îi va îndruma pe căi greșite. Își vor găsi drumul către lumină, iar acest lucru le va oferi încredere. La sfârșitul perioadei, mai multe zodii vor avea parte de surprize. Cât despre cei mai puțini norocoși, aceștia vor plânge cu lacrimi amare încheierea relațiilor amoroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022 va veni cu planuri de viitor pentru anumiți nativi, iar pentru alții va aduce vești proaste. Astrele spun că nu trebuie să rămânem dezamăgiți, asta pentru că fiecare perioadă are farmecul ei. Cu toate acestea, cei care se vor simți fără sorți de izbândă vor lua decizii necugetate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022 anunță destrămarea unei relații amoroase. Deși te vei găsi la fel de implicată ca până acum, partenerul va dori o schimbare, scrie Astrology.com. La finalul perioadei vei realiza că o veste proastă nu vine niciodată singură. Un membru al familiei va aduce un mesaj care te va zdruncina mai multe zile. La locul de muncă este cazul să-ți regăsești încrederea în sine, altfel riști să pierzi tot ce ai acumulat până acum. Dacă ai nelămuriri, colegii îți vor fi întotdeauna sprijin.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, această săptămână aduce relaxare și bună dispoziție. Dacă până acum ai trecut printr-o perioadă încărcată, este momentul să iei o pauză. Nu este nevoie întotdeauna de ajutorul tău, trebuie să știi când să-ți setezi limitele.

Pentru cei dragi nu vei crea niciodată deranj, însă pentru cei care te cunosc mai puțin poți părea diferită. Astrele spun că acum este perioada ideală pentru introspecții. Este momentul să îți faci curățenie atât în suflet, cât și în trup. O dietă sănătoasă nu va da niciodată greș.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022 vine pentru nativii Gemeni cu planuri pentru viitor. Alături de partenerul de viață trasezi aspecte care vă vor consolida relația, conform Yourtango.com. Dacă nu ești pregătită să faci pasul următor, cel mai bine ar fi să-ți asculți instinctul. Dacă ești totuși hotărâtă, atunci nu mai rămâne decât să accepți tot ceea ce persoana iubită are de oferit. În orice situație te regăsești, astrele spun că trebuie să fii sinceră.

Află totul despre zodia Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii se vor bucura alături de partener de momente relaxante. Săptămâna debutează cu zile liniștite, de vacanță. Pe măsură ce timpul trece, frustrările se acumulează, iar vorbele nerostite vor ieși la suprafață. Pentru o perioadă a sărbătorilor plină de fericire, astrele te sfătuiesc să lași orgoliile deoparte. Tot ceea ce au însemnat mici confruntări pot acum fi încheiate. Dacă perioada ia sfârșit, iar tu te simți la fel atunci este cazul să iei o decizie radicală. Nu încerca să ascunzi anumite aspecte ale vieții, asta pentru că mai devreme sau mai târziu se vor răsfrânge asupra ta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru acești nativi săptămâna debutează cu vești neașteptate. Deși îți va lua câteva zile să abordezi anumite subiecte sensibile alături de familie, finalul perioadei îți va oferi putere. Ești o zodie de foc plină de curaj, iar acum este momentul să demonstrezi acest lucru. În cele din urmă, cei dragi te vor înconjura cu dragoste și apreciere. Astrele te sfătuiesc să oferi aceeași atenție tuturor celor care îți doresc binele, fără a seta comparații.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022 le va aduce acestor nativi surprize din partea unor prieteni îndepărtați. Vor începe această perioadă cu un sentiment de liniște sufletească. Persoanele dragi cu care nu ai mai comunicat de multă vreme îți vor intra din nou în viață. Dorința de a-ți păstra valorile intacte va încolți din nou în mintea ta. Astrele îți vor fi alături atunci când vei simți că nu mai poți lua decizii de una singură.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță se vor găsi într-un carusel de emoții în această perioadă. Relația cu partenerul de viață va începe să se destrame. Cu toate acestea, astrele îți vor da o mână de ajutor, însă va trebui să interpretezi corect semnalele. Odată cu dezvăluirea propriile emoții te vei găsi eliberat de tot ceea ce îți îngreuna viața. Până atunci este important să îți înfrânezi comentariile pentru a nu distruge relații. În cazul în care nu te poți abține, încearcă să rămâi singură o perioadă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi vor avea parte de momente tensionate în relația cu partenerul de viață. Acesta nu-ți va mai înțelege capriciile de momente, iar fiecare nou pas greșit îl va aduce mai aproape de o ceartă cu tine. Pentru a nu risca o despărțire, încearcă să spui clar și concis care sunt motivele pentru care acționeazi astfel. Astrele nu te vor uita și vor încerca să îți fiecare alături la fiecare pas. Sfârșitul perioadei va veni cu înțelepciune.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru Săgetători această perioadă este potrivită pentru discuțiile lăsate neterminate alături de familie. Cei dragi îți vor acorda prezumția de nevinovăție, iar tu vei profita din plin. Înainte de a vorbi ferm convinsă despre anumite subiecte, ai grijă să ai toate detaliile problemei. Alfel, riști să cazi în extrema cealaltă și să pari axată pe un subiect necunoscut. Astrele îți vor oferi semne clare ce te vor îndepărta de tentații.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 18 aprilie – 24 aprilie 2022 le aduce acestor nativi momente tensionate în familie. O rudă apropiată îți va scoate în evidență neglijența, iar tu nu vei avea altă alternativă decât să-i aprobi spusele. Nu trebuie să-ți sacrifici întreaga viața pentru anumite aspecte pe care nu le poți controla. Totuși, ceea ce este în controlul tău se poate rezolva cu ușurință. Răbdarea este cheia succesului în această perioadă. Încearcă de asemenea să petreci mai mult timp singură pentru a-ți face o curățenie sufletească.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt cei care au parte de liniște în această perioadă. Își vor găsi forța necesară pentru a-și manifesta dorințele, iar acest lucru le va crește încrederea în sine. Pregătirile pentru sezonul estival sunt în toi, iar tu te numeri printre cele care iau parte la acest proces. Dacă vei încerca să îți găsești sufletul pereche, astrele îți recomandă să faci un pas în spate. Acum este momentul ideal să-ți demonstrezi tăria de caracter cu care ai fost înzestrată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână, nativii Pești sunt cei care vor deborda de fericire. Partenerul de viață îi va surprinde cu o vacanță de ultim moment. Dacă până acum aveai șansa de a-i refuza propunerile, iată că de această dată nu mai poți refuza. În cele din urmă vei realiza că ai luat decizia corectă. Astrele te sfătuiesc să fii mai calmă în astfel de momente, cei dragi îți vor dori întotdeauna binele, iar tu trebuie să mergi pe mâna lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×