Reclamă

Horoscopul săptămânii 19 decembrie – 25 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 19 decembrie – 25 decembrie 2022 vine să le arate nativilor din zodiac că răbdarea poate fi găsită chiar și atunci când nu știm unde să o căutăm. Perioada sărbătorilor de iarnă îi ajută pe aceștia să conștientizeze importanța celor dragi în viața lor. Toate cheltuielile neprevăzute vor aduce totuși o gaură în bugetul de anul viitor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 decembrie 2022, 9:08

Vor exista foarte multe momente de extaz în această săptămână. Acestea se vor diminua pe măsură ce zilele de sărbătoare se apropie. Nu trebuie să renunțăm așa ușor la lucrurile pe care le dorim schimbate în viața noastră. Dacă există piedici, acestea vor fi trecute cu brio. Se anunță povești frumoase de relatat în noaptea dintre ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 19 decembrie – 25 decembrie 2022

Horoscopul săptămânii 19 decembrie – 25 decembrie 2022 aduce o perioadă de tranziție pentru anumiți nativi din zodiac. Cei care vor căuta schimbările, le vor găsi cu greu. Pe plan profesional lucrurile nu merg tocmai roz, asta pentru că sărbătorile de iarnă reușesc să-i sperie pe cei mai mulți. Este cazul ca în zilele de odihnă să se profite de liniște pentru a apela la odihnă. Aceasta vine cu un scop clar.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În această perioadă te irită totul. Este însă mai important să te concentrezi pe motivul pentru care ai aceste reacții în avans. Însă lucrurile nu sunt așa rele dacă privești imaginea de ansamblu. Ai parte de noroc în sfera finanțelor. Poți cere o mărire de salariu ori un împrumut cu dobândă mai mică. Sau poate aduni resurse pentru o cauză umanitară . Trebuie să-ți mobilizezi forțele, indiferent în scot le folosești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Te concentrezi asupra unui obiectiv și încerci să-l finalizezi. Nu ești prea des preocupat de ceea ce cred alții, însă acum observi o urmă de schimbare. Este însă o excepție. Simți că trebuie să faci compromisuri în fața unui coleg care ți-a provocat neplăceri în trecut.

Lucrurile sunt destul de iritante, dar nu este momentul să alegi rezolvarea lucrurilor printr-un conflict. O înțelegere bruscă și uimitoare a lucrurilor te va face să vezi viața diferit. Va fi ca și cum s-a aprins lumina și toate gândurile negative au dispărut din fața ta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Faci conexiuni valoroase și știi exact în ce direcție să te îndrepți. Nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul, poate că nici măcar nu vă aflați în același loc. Sau poate vrei să petreceți o seară romantică împreună când el vrea să iasă în oraș și nu știți cum să comunicați. Pe de altă parte, ai putea să te întâlnești cu un prieten din copilărie și să îți ofere un sfat important.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai mai multe întâlniri minunate în această perioadă. Probabil ți-ai ținut până acum relația de dragoste departe de familie, însă cumva s-a aflat și acum este timpul să îți prezinți partenerul. Nu trebuie să-ți fie teamă de reacții. Pe plan profesional, speri să termini ce ai de făcut înainte de  sărbători pentru ca liniștea să se aștearnă și în viața ta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Lucrurile ar putea fi destul de complicate în această perioadă. Într-un fel, este exact ceea ce ți-ai dorit. Este posibil să fii chemat la birou pentru mici modificări la final de an. Sau este posibil să înlocuiești pe cineva care nu poate să ajungă. Vei merge însă la o petrecere unde te vei distra grozav ori ieși cu partenerul la un concert extraordinar, spune Yourtango.com. Ține de tine cum îți prioritizezi lucrurile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Situația îți este favorabilă pe plan personal în această perioadă. Problemele de la locul de muncă ți-ar putea întrerupe planurile, însă știi exact când să te oprești. Vei fi nevoită să lucrezi în plus chiar dacă ți-ai terminat treaba. Nu trebuie totuși să exagerezi. Rudele îți vor veni în vizită ori va trebui să-ți aștepți prietenii la aeroport. Încerci să-ți faci mai mult timp pentru a le arăta celor dragi cât de mult îi iubești. Munca nu este întotdeauna totul.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai parte de emoții puternice în relația de cuplu. S-ar putea să afli o veste nu prea bună despre un accident sau lucruri care s-au stricat de când nu ai mai oferit ajutor. Planurile tale vor fi astfel întrerupte pentru că trebuie să faci reparații. Indiferent că vorbim despre locul de muncă sau locuință, acestea vor trebuie începute. Totodată, membrii familiei tale au nevoie să îi însoțești pentru a-și rezolva treburile. Nu te lăsa condusă de prejudecăți.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te afli într-un loc mai bun, chiar dacă simți nevoia urgentă de a te întoarce la locul de muncă. O vacanță bine meritată este tot ceea ce îți trebuia. Ai de traversat unele obstacole legate de construcții, vreme, trafic, așa că ai nevoie de multă răbdare, spune Astrology.com. Veniturile tale ar putea să crească anul viitor, așa că vrei să fii mai încrezător în forțele proprii. Îți vei dezvolta abilități și vei găsi oportunități de a câștiga mai bine, iar asta îți va crește încrederea în sine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Progresele făcute vor fi apreciate de șefi. Vrei să cumperi un anumit obiect, pe care însă nu-l găsești dar nu este vina ta. Intenția contează de cele mai multe ori. Poți să-ți extinzi căutările în mediul online sau să mergi în mai multe locuri. Primești multe complimente ca urmare a progreselor pe  care le-ai făcut în acest an, iar prietenii și rudele te vor lăuda la fiecare pas. Aceste sentimente sunt autentice, așa că deschide-ți brațele pentru a le primi cu bucurie. Renunță la disimulări.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Răbdare și spiritualitate, acestea sunt două cuvinte redate de astre pentru tine. Ai putea să exagerezi cu anumite aspecte. Probabil alegi direcția greșită și te simți brusc dezorientat. Ia lucrurile încet și cu răbdare în această perioadă. Aprinzi lumânări de binecuvântare pentru familia și prietenii tăi. Ai putea participa la o slujbă de sărbători sau la un ritual aparte, tot ceea ce îți va face sufletul să se simt împăcat.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Găsești răspunsurile pe care le cauți, însă nu acolo unde credeai. Ai putea să fii puțin obosită din cauza entuziasmului și a activităților din ultima perioadă. Goana după cadouri nu e tocmai simplă. Ai nevoiede mai multă odihnă dar nu vrei să ratezi niciun moment de distracție în familie. Te întâlnești cu un grup mare de prieteni la o petrecere în oraș și dintr-o dată nu te simți în largul tău. Este o ocazie excelentă să cunoști persoane noi și interesante, însă anxietatea îți joacă feste.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dai și primești în perioada următoare.Trebuie să fii în două locuri deodată dar pentru că așa ceva nu este posibil, vei  dezamăgi pe cineva. Poate prietenii care vor să te vadă, iar tu îți dorești să petreci mai mult timp alături de familie. Totodată, vei primi laude din partea superiorilor. S-ar putea să-ți ofere un cadou pentru efortul tău. Dacă îți cauți un nou loc de muncă, acum vei primi o ofertă de nerefuzat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×