Reclamă

Horoscopul săptămânii 20 martie – 26 martie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 20 martie – 26 martie 2023 vine cu schimbări majore pentru anumite semne zodiacale. Contextul astrologic lasă în urmă multă energie, determinare și curaj. Nu vor exista momente de cumpănă, asta pentru că nativii vor avea șansa de a închide unele capitole din viața lor. Oportunitățile vor apărea la fiecare pas, iar astrele vor fi acolo pentru a da o mână de ajutor celor în nevoie.

Publicat: 20 martie 2023, 9:26

Toate zodiile vor avea parte de aspecte benefice în această săptămână. Vor ajunge sub forma unor mici succese care se vor materializa în planuri de viitor. Nativii se vor bucura de progres în diferite sectoare ale vieții, iar oportunitățile de a finaliza cu succes unele etape vor fi întotdeauna la orizont. Energia îi va însoți la fiecare pas, fiind astfel determinați pentru a continua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 20 martie – 26 martie 2023

Deși multe contexte sociale îi vor pune pe nativi în dificultate, vor face față cu succes oricăror provocări. Lucrurile care în prezent par să fie dificile, nu se vor lăsa așteptate în cele mai multe dintre situațiile de viitor. Astrele trag un semnal de alarmă către sectorul legat de sănătate. Mici controale periodice te vor ajuta să ții totul sub control.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de momente cruciale în sectorul carierei. Se vor simți motivați să reia sarcinile pe care le-au amânat de-a lungul timpului. Noi oportunități profesionale le vor activa încrederea de sine. Este un moment propice pentru deschiderea unor capitole amoroase de viitor. Este cazul să recurgi la planuri cu adevărat îndrăznețe. Bucură-te de momentele pe de experiențele trăite și lasă-te în voia sentimentelor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 20 martie – 26 martie 2023 spune că nativii Taur au șansa de a-și îndeplini un obiectiv măreț. Poate fi vorba despre un examen important, o etapă din viață sau orice rezultatul care le aduce beneficii.

Contextul astral îți aduce în viață o persoană cu care deții o legătură karmică de nedesprins. Ai șansa de a căpăta un foarte bun prieten sau un iubit. Depinde de tine ce îți dorești acum și pentru o perioadă lungă de timp.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni primesc vești extraordinare pe plan financiar. Horoscopul săptămânii 20 martie – 26 martie 2023 spune că reușesc să aibă câștiguri suplimentare de care se vor bucura ulterior. Este activ și sectorul relațiilor și iubirii. Noi experiențe te vor motiva să continui chiar și atunci când simți că lucrurile nu se îndreaptă în favoarea ta. Vei găsi că te poți distra, dar poți și munci pentru ceea ce îți dorești. Vei dori să practici activități în mod constant, spune Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de succes pe plan profesional. Primesc ajutor atunci când îl cer, asta pentru că și-au găsit un mentor care îi poate ghida la fiecare pas. Vor deschide capitole noi de care se vor bucura și pe plan personal, alături de partenerul de viață. Dacă e vorba despre propria afacere, astrele spun că vei lansa un produs nou care va avea parte de aprecieri și laude pe termen lung.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 20 martie – 26 martie 2023 spune că ai șansa de a realiza lucruri mărețe pe plan profesional. Găsești metode eficiente de a te face remarcată și astfel ai mai mult timp liber pentru a te bucura de reușite. Vei călători atunci când îți dorești, asta pentru că ți-ai strâns o sumă importantă de bani pentru un răsfăț pe cinste. Dacă nu ești determinată să pleci imediat, poți aștepta până la planificarea unei vacanțe mai îndelungate. Prinzi o ofertă pe care nu trebuie să o ratezi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au șansa de a încheia vechi capitole pe plan personal și de a deschide altele noi. Relația de cuplu va fi dusă la următorul nivel, însă nu se știe încă natura acestuia. Pentru persoanele singure, acestea se vor simți atrase de oameni noi, povești de dragoste la început de drum, arată Yourtango.com. Puterea personală de atracție este la cote maxime. Este important să îți evaluezi resursele pentru a nu rămâne fără energie la final de drum. Un proiect măreț te așteaptă în curând.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 20 martie – 26 martie 2023 spune că nativii Balanță vor avea parte de schimbări mici, dar care vor avea un impact major în viitor. Vei primi informații care îți vor schimba viața și rutina zilnică. Noile obiceiuri te vor elibera emoțional de legăturile care nu mai sunt necesare. Sectorul relațiilor este foarte bine împământenit în prezent. Poți relua legătura cu oameni din trecut care îți vor aduce prietenii noi. O nouă relație de cuplu se poate transforma în povestea ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se simt atrași de activități pe care nu le-au mai încercat până în prezent. O nouă pasiune poate pune stăpânire pe tine. Vei vrea să duci acest hobby la următorul nivel. Un proiect la locul de muncă te poate ține pe baricade mai multă vreme decât ai crezut. Acest aspect vine cu sarcini diferite și responsabilitățile pe care nu le credeai posibile. Poți încheia afaceri și astfel te vei îmbogăți.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt tentați să petreacă mai mult timp în familie, asta pentru că toate contextele astrologice duc spre sectorul locuinței. Un proiect de renovare se va finaliza în curând. Te poți apuca de o curățenie de primăvară pentru a-ți elibera atât spațiul locativ cât și spațiul personal. Ai parte de o aventură romantică pe care o poți începe cu multă pasiune.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor rezolva în această săptămână probleme legate de documente. Ești motivat să faci ordine și curățenie în viața ta și să lași deoparte ceea ce te supără. Poți actualiza anumite tranzacții și astfel te bucuri de reușită. Începi un nou capitol legate de casă și familie, Poți începe cu un animal de companie, îți poți redecora locuința sau te poți muta cu o persoană specială.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de oportunități financiare pe care nu le credeau posibile. Se simt determinați și motivați pentru a ieși din zona de confort. Se creează noi aspecte favorabile în zona de familie. Primești o invitați pe care nu este cazul să o ratezi. Unele surprize care îți vor bate acum la ușă te vor mulțumi pe deplin. Odată ce ți-ai descoperit puterea, poți să profiți de aceasta pentru a fi fericită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de stimulare fizică în toată această perioadă. Ai mai multă energie ca de obicei și te pui pe picioare mult mai ușor. Depui un efort considerabil, însă rezultatele sunt pe măsură. Pot apărea noi oportunități financiare, poate fi vorba despre un nou loc de muncă, o vânzare sau o afacere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
o statuetă dragon pe o masă roșie alături de monede
Horoscop lunar
Horoscopul chinezesc pentru luna iunie 2024. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie
Se pare că prima lună de vară se va desfășura într-un mod extrem de rapid pentru fiecare nativ în parte. Citește horoscopul chinezesc pentru luna iunie 2024 și află ce rezervă astrele în cazul...
2
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
4
O sală de clasă cu o tablă pe care este scris Succes
Timp liber
Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a. Cele mai frumoase urări și gânduri la sfârșit de gimnaziu
În ziua absolvirii, în care se încheie un ciclu academic, emoțiile sunt intense. Elevii, profesorii, părinții, cu toții au trăiri intense și sărbătoresc parcursul pe care l-au avut împreună. Dacă vrei să bucuri un...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-un costum portocaliu stă în picioare într-un avion privat
Horoscop
2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Energia astrologică reușește să atingă doar doi nativi atunci când vorbim de partea financiară. Află care sunt acele 2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Este extrem de benefic să...
PARTENERI
×