Reclamă

Horoscopul săptămânii 22 august – 28 august 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 22 august – 28 august 2022 aduce zile cu mult soare pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de surprize venite pe toate planurile. Astrele spun că este o săptămână perferctă pentru începerea de noi proiecte. Nu este momentul acum să aducem în prezent toate clipele de neplăcere ce odată ne-au umbrit gândurile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 august 2022, 7:37

Nativii din zodiac se bucură de un sfârșit de vară cu totul special. Aceștia sunt pregătiți să-și înceapă anumite planuri pe care și le-au dorit cu ardoare. Totuși, este bine ca precauția să fie centrul tuturor gândurilor în aceste zile. Dacă observi că ceva nu funcționează exact așa cum îți dorești, poți schimba oricând planul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 22 august – 28 august 2022

Horoscopul săptămânii 2 august – 28 august 2022 vine cu multe oportunități. Pentru nativii care și-au dorit de multă vreme un plan concret, acum poate fi vorba despre așa ceva. Astrele îi ajută să-și găsească inspirația pentru a continua ce au avut în minte încă de la început, arată Astrology.com. Cei mai mulți își vor forma o părere despre cum va arăta viitorul în următoarele luni. Acestea pot fi presărate cu surprize din cele mai neașteptate locuri.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 22 august – 28 august 2022 va aduce cu sine surprize neașteptate pe plan amoros. Dacă ai crezut că nimic nu poate merge mai bine, iată că astrele pun ceva la cale. În ciuda grijilor pe care le manifești, partenerul te va ajuta să-ți recapeți forțele. De asemenea, îți va prezenta modalități de a fi fericită, feluri în care nu ai bănuit până acum. Încearcă să fii mai deschisă și să alegi înțelept.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna se arată una prolifică. În ciuda aparențelor, pe plan personal totul apare sub semnul întrebării. Dacă există zodii cu un temperat vulcanic de necontrolat, atunci tu te numeri printre acestea.

Pentru că nu vei accepta atât de ușor prezentul, vei răbufni. În acest caz, astrele te vor trimite pentru o secundă în cadrul fostelor relații. De asemenea, o conversație cu o prietenă apropiată îți va deschide ochii.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 22 august – 28 august 2022 spune că Gemenii se numără sunt norocoșii acestei perioade. Din fericire, aceștia vor avea șansa de a-și etala forțele în orice domeniu, conform Yourtango.com. La sfârșitul acestei perioade vei avea parte de un moment de cumpănă. Vei încerca totuși să delimitezi ceea ce-ți dorești cu adevărat de ceea ce visezi cu ochii deschiși. Relația pe care o ai în prezent nu îți mai aduce satisfacții. În relațiile cu cei apropiați se poate forma o discrepanță. Astrele îți arată drumul simplu pe care poți călca oricând.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii vor avea mai mult noroc ca oricând. Dacă până acum nu se imaginau în această ipostază, iată că este momentul să arată tot ceea ce pot. La locul de muncă, o colegă îți poate juca feste și trucuri pentru a-ți pune bețe în roate. Cu toate acestea, la sfârșitul acestei perioade vei realiza cine ți-a fost alături și cine te-a îmbrâncit. Pe plan personal, lucrurile au ajuns să fie puse sub semnul întrebării. Astrele te sfătuiesc să îți acorzi clipe de sinceritate în tihnă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Sunt cei mai protectivi nativi ai zodiacului, însă de data aceasta vor merge pe cont propriu. Deși au fost întotdeauna atenți la cele mai mici detalii, acum totul pare să se schimbe. Rudele și prietenii nu te vor mai recunoaște. Pe plan profesional, dai dovadă de multă tenacitate. Ai grijă cui îi destăinui secrete aflate în ani de cercetare. Încrederea de sine și forța interioară vor avea un impact puternic asupra celor din jurul tău pe viitor, spune Purewow.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 22 august – 28 august 2022 îi va pune pe acești nativi într-un joc periculos al sentimentelor. Indiferent că vorbim despre schimbarea unei relații sau amânarea unei despărțiri, totul pare că stă atârnat de un fir de ață. Sfârșitul acestei perioade nu va schimba prea mult peisajul, însă va veni cu gânduri de pace.Dacă până acum ți-ai oferit prea mult timp de odihnă, gândește-te că și tu ai nevoie de astfel de momente. Cu toate că ești muncitoare, trebuie să mai spui stop.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este o perioadă extrem de nefastă pentru nativii din zodia Balanță. O investiție pe care o așteptau cu sufletul la gură nu va avea efectul scontat în aceste momente. Astrele spun că niciodată nu trebuie să te arunci cu capul înainte. Pe plan personal ai mai mult noroc. Vei realiza că ai luat cea mai bună decizie de până acum. Nu te lăsa înșelată de mici daruri primite de la subalterni. Odată ce ți-ai descoperit latura puternică, folosește-o.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi se vor împărți în această săptămână între familie și locul de muncă. Cu toate acestea, surprinzător este că vor reuși să ducă la bun sfârșit cele mai multe dintre planuri. Toate lumea se arată mândră de tine. Cei din familie îți organizează o petrecere surpriză. Nu este cazul să minți atunci când ți se cere să spui ceea ce îți dorești cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acești nativi vor avea parte de cele mai intense momente. Dacă săptămâna începe cu o veste bună, pe parcursu lucrurile se schimbă complet. Vei avea nevoie de îngrijiri, însă îți va fi mult prea teamă să ceri acest lucru. Astrele te sfătuiesc să ai mai mult curaj. Relația cu partenerul de viață devine una anostă, iar tu nu știi cum anume să scapi de sentimentele care te încearcă în ultimul timp.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 22 august – 28 august 2022 le aduce acestor nativi o perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Alături de familie lucrurile par să meargă într-o direcție perfectă, dar la locul de muncă nimic nu funcționează. Subalternii nu îți vor da ascultare, iar tu te vei găsi responsabilă pentru tot haosul din cadrul proiectului. În relația de cuplu ai ultimul cuvânt de spus, iar asta dă dovadă de putere. Vizita unei prietene îndepărtate îți va readuce la viață multe amintiri pierdute..

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se numără printre cei care vor avea o săptămână relaxantă pe toate planurile, asta pentru că tot ceea ce credeau până acum că este dificil, iată că acum se va schimba. În orice fel de ipostază, aceștia vor reuși să-și adune gândurile și emoțiile într-un singur loc. Dacă știi că astrele ți-au fost până acum alături, în aceste momente nu mai este cazul să te îndoiești de puterea lor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii se regăsesc în tabloul zodiilor lipsite de vervă în această săptămână. Deși ești plină de optimism, ai o modalitate de a nu duce spre sfârșit niciunul dintre proiecte. În cele din urmă ajungi să renunți și să-ți dorești o altă cale de ieșire. Pe plan profesional ai șanse mari să primești mărirea de salariu mult dorită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×