Reclamă

Horoscopul săptămânii 24 aprilie – 30 aprilie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 24 aprilie – 30 aprilie 2023 îi ajută pe nativi să-și îndeplinească cele mai mari visuri. Reușesc să-și dea seama de ceea ce își doresc cu adevărat, iar acest lucru îi face mult mai puternici pe plan social. Vor exista prietenii noi, poate chiar apropieri care înainte păreau de-a dreptul imposibile. Două zodii află care este sensul lor în viață și se vor ghida după noi reguli.

Publicat: 24 aprilie 2023, 9:54

Ultima săptămână din aprilie începe cu o energie pozitivă, una care îi va susține pe nativi să-și ducă ideile la bun sfârșit. Soarele s-a mutat în zodia Taur, acolo unde se află și Mercur în retrograd. Aceste evenimente astrale pot aduce schimbări, însă de data aceasta vorbim despre întâmplări obiective în viața tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 24 aprilie – 30 aprilie 2023

Nu a mai existat de multă vreme o perioadă atât de bună pentru toate cele 12 semne zodiacale. Soarele în Taur formează o conjuncție cu Nodul Nord, iar pe de altă parte, Mercur ( care se află în zodia Taur), face un sextil cu Marte în zodia Rac. Aceste evenimente vin pentru unii nativi cu ocazii benefice de viitor. Acest lucru înseamnă că vor avea timp să-și analizeze obiectivele pe termen lung, dacă nu au făcut-o până acum.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec ajung să se certe în această săptămână cu membrii familiei. Sectorul financiar le creează probleme, însă spre finalul perioadei totul se va echilibra. Dacă nu știi o modalitate perfectă de a-ți gestiona resursele financiare, poate ar fi momentul să participi la cursuri de acest gen.

Cheltuielile comune cu partenerul de viață încep să te irite. Ai șansa de a-ți demonstra abilitățile la locul de muncă și de a pune în aplicare planuri diverse. Pot apărea idei interesante de afaceri.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor prinde toate informațiile din zbor în această săptămână. Fiind Mercur în propriul semn zodiacal îi va ajuta să-și dea seama de momentele oportune pentru fiecare plan în parte. Încerci să-i înveți și pe cei din jur anumite lucruri, însă acești o văd ca pe un lucru ostil din partea ta. Nu te lăsa descurajată.

Poți să susții orice fel de prelegere, fără să fii nevoită să faci prea mult efort în acest sens. Tot ce ține de creativitate ți se potrivește mănușă. Ia în considerare fiecare plan pe care dorești să-l duci în viitor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni nu pot scăpa de amintirile din trecut în această săptămână. Tot ceea ce au întreprins până acum îi va urmări. Vor avea vise ciudate și se vor lăsa cuprinși de anxietate. Te gândești serios că ai anumite abilități psihice pe care nu le-ai observat până în prezent. O simplă moștenire de familie îți poate răspunde la toate aceste întrebări. Trebuie să găsești un loc liniștit pentru a medita și a te gândi la tot ceea ce te macină în acest moment. Ține cont de toate informațiile pe care le primești și încearcă să nu le risipești.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac simt mai mult ca niciodată aprecierea celor din jur. Atât la locul de muncă, dar și pe plan profesional, reușesc să-și creeze o familie adevărată. Pentru un anumit prieten s-ar putea să însemni mai mult decât ți-ai fi putut imagina. Ești încurajată de cei din jur să-și manifești planurile de viitor. Visele pe care le-ai avut până acum, s-ar putea să devină realitate dacă muncești pentru ele îndeajuns de mult.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu profită de această perioadă pentru a ieși încă o dată în evidență. Trebuie însă să-și aleagă mesajele cu grijă, asta dacă își doresc o promovare mai amplă. Cu Soarele în Taur vei avea succes în carieră și îți vei da silința pentru a-ți demonstra capacitățile organizatorice, arată Yourtango.com. Un proiect la care ai lucrat de o perioadă bună de timp se va finaliza într-un mod inedit. Munca ta va fi astfel observată și de superiori care se gândesc la o promovare pe viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor fi afectați pe plan personal în această perioadă. Este totuși un moment propice pentru organizarea călătoriilor alături de prieteni. Astfel, anumite legături pot fi din nou legate. Este posibil să iei o decizie radicală care îți va schimba complet percepția asupra vieții. Primești o veste excelentă și vei fi nevoită să dai un test pentru a-ți demonstra abilitățile. Dorești să cunoști oameni noi, de aceea te vei înscrie la câteva cursuri.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de multe momente fericite în această săptămână. Atât la locul de muncă, dar și pe plan personal reușesc să-și îndeplinească obiectivele. Șefii își vor da seama că nimic nu poate funcționa fără ajutorul lor. Astfel, vor reuși să strângă mai multe beneficii pentru viitor. Este un moment propice pentru analizarea situațiilor de viitor. Investițiile pe care le dorești realizate îți vor apărea acum mult mai clare și mai ușor de dus la bun sfârșit, spune Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Contextul astrologic din această perioadă le poate oferi nativilor Scorpion șansa de a-și rezolva problemele. Dacă ești în căutarea dragostei, trebuie să știi că acum Cupidon este cel care îți va oferi o șansă reală. Poți întâlni partenerul potrivit fără prea multe eforturi. Este momentul să te gândești și să fii disponibilă pentru ceea ce îți rezervă viața din acest punct de vedere. Ai o conexiune puternică cu cei din jur, ceea ce poate duce la prietenii foarte ușor de realizat. Întâlnești oameni noi pe care ți-i dorești aproape cât mai repede.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de investiții importante în această perioadă. Dorești să-ți achiziționezi echipamente sportive și să-ți schimbi pentru o perioadă stilul de viață. Ai putea chiar să te înscrii la cursuri și să înveți a-ți organiza o dietă echilibrată. Cu Soarele în Taur îți poți schimba chiar și rutina zilnică, ceea ce te va surprinde atât pe tine cât și pe cei din jur. Este ocazia perfectă de a vedea cum influențează personalitatea ta lucrurile din jur.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este o săptămână în care nativii Capricorn sunt sfătuiți să creeze amintiri de valoare, ceva care să dureze pe viitor și de care să se bucure la nesfârșit. Relațiile cu cei din jur sunt cele care îți oferă fericire permanentă. Poți avea parte de momente incredibile alături de partenerul de viață și nu dorești ca acestea să se mai termine. Dacă însă ești în căutarea dragostei, află că poți întâlni o persoană interesată de tine, de-a dreptul fascinată. Este un context potrivit pentru a merge la o primă întâlnire. Lasă-te dusă de val și bucură-te de astfel de momente. Te poți ocupa de un proiect creativ care îți va schimba energiile.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător își petrec mai mult timp cu familia și prietenii. Se vor redescoperi și îți vor da seama că organizarea este ceea ce îi ține cu adevărat pe linia de plutire. Dacă îți dorești să dai o mână de ajutor celor din jur, fă-o fără prea mult orgoliu. Este un moment oportun pentru a te gândi la locul în care îți dorești să trăiești de acum înainte. Poate îți vinzi casa și te muți într-un alt oraș sau orice altă ideea care să te conducă spre un altfel de viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt pregătiți să-și trăiască viața așa cum nu au mai făcut-o până acum. Sunt favorizate dialogurile lungi cu familia și prietenii, fiind o ocazie bună pentru reconectare. Vacanța de vară se apropie cu pași rapizi, iar tu îți dorești o planificare din timp a tuturor activităților. Afli că trebuie să călătorești într-o destinație exotică pentru un eveniment important.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×