Reclamă

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 aprilie 2022 aduce surprize inedite pentru anumiți nativi, iar pentru alții astrele anunță o perioadă de tranziție. Vor exista momente tensionate, iar zodiile nu vor putea să-și explice anumite episoade comportamentale. Va exista întotdeauna o rivalitate între anumite semne zodiacale.

Publicat: 25 aprilie 2022, 7:46 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:40

Nativii din zodiac se vor găsi depășiți de anumite situații cheie, însă răbdarea le va fi întotdeauna un aliat. Își vor găsi cuvintele atunci când trebuie, iar asta le va oferi încredere. Către sfârșitul perioadei, lucrurile se vor aranja de la sine. Cât despre cei mai norocoși, aceștia vor avea parte de surprize din partea partenerului de viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022 răspunde la întrebările mai multor semne zodiacale. Astrele spun că nu este o perioadă propice pentru realizarea planurilor pe termen lung. Cu toate acestea, cele mai multe dintre surprize îi vor face pe nativi să-și recunoască adevăratele dorințe de viitor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022 aduce nesiguranță în casa acestor nativi. Deși vei încerca în această perioadă să rămâi cu picioarele pe pământ, sentimentele tale te vor duce dincolo de rațiune și gândirea obiectivă. Nu îți va fi greu să obții lucrurile propuse cu ceva timp în urmă, iar astrele se vor afla întotdeauna alături pentru a te îndruma.

Reclamă

Află totul despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna debutează cu oportunități pe plan profesional. Deși o bună perioadă de timp te-ai arătat pesimistă, iată că acum a venit și momentul tău, spune Astrology.com. Astrele spun că este important să te agăți de fiecare persoană de viitor din viața ta.

Reclamă

Nu oferi totuși speranțe celor care te vor alături doar pentru o scurtă perioadă de timp. Încearcă să vezi întotdeauna partea plină a paharului.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022 îi găsește pe acești nativi într-o stare debusolantă. Pentru ca fericirea să revină în viața ta, astrele te sfătuiesc să-ți refaci lista de prieteni. Viitorul tău se arată nesigur în caz contrar.

Deși la momentul actual nu te îngrijorează absolut nimic pe plan profesional, spre sfârșitul perioadei ar fi cazul să iei anumite decizii importante.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi este posibil ca unele oportunități profesionale să nu vină fără un minim risc. Cu toate acestea, dacă te găsești într-o poziție importană, nu este cazul să refuzi oferta. Gândește-te la momentele în care ți-ai droit viața pe care o ai acum.

Într-o astfel de situație, viitor se trasează singur, iar tu nu ai decât de câștigat. Partenerul de viață va fi cel care te va susține, indiferent de situație, conform Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Se pare că acești nativi vor avea parte de câteva vești dezamăgitoare. Cu toate acestea, nu va exista niciun moment de slăbiciune. Puterea pe care ai acumulat-o în tot acest timp îți va servi drept scut către o viață subiectivă.

Fiind o zodie de foc, astrele te sfătuiesc să-ți stăpânești comportamentul impulsiv și să te gândești de mai multe ori înainte de a lua o decizie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022 îi va afecta pe acești nativi din punct de vedere personal. Viața alături de partenerul de viață devine o corvoadă, iar certurile sunt la ordinea zilei. Dacă la început ai crezut că veți avea un viitor, iată că timpul și-a spus acum cuvântul.

Unele persoane din grupul de prieteni îți va oferi o informație esențială ce îți va fi de folos în alcătuirea planurilor viitoare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Chiar dacă și tu te încadrezi în categoria zodiilor care vor primi vești proaste, iată că nu este totul chiar atât de tragic. Astfel realizezi că tot ceea ce credeai până acum despre o relație de lungă durată, nu este într-u totul adevărat.

Ești dispusă către compromis, însă partenerul de viață este posibil să nu acționeze precum și-ar dori să o faci la rândul tău.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Un conflict minor cu un membru al familie îți va aduce în această perioadă momente dificile. Nu vei ști cum anume să îți ceri scuze, iar vinovăția îți va pune bețe în roate. Continuă să rămâi aceeași persoană optimistă, în ciuda zilelor care vor urma.

Astrele te sfătuiesc să îți oferi clipe de liniște pentru a putea trece mai ușor peste fiecare clipă încărcată cu astfel de atitudini negativiste.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O discuție cu partenerul de viață te va ajuta să-ți împarți mai bine planurile de viitor. Acesta va dori totuși să știe dacă intră în ecuația pe care ai realizat-o. Pentru a fi sigură că alegi variant corectă, astrele vor fi acolo pentru a te conduce către semne.

Comunicarea este cheia succesului, însă de cele mai multe ori liniștea aduce cu sine răspunsuri mult mai concrete.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Optimismul și entuziasmul pe care îl vei afișa în această perioadă te va ajuta enorm de mult. În discuțiile cu cei dragi tu vei fi persoana care va da tonul. În relațiile cu prietenii vor exista mai multe momente neclare, însă tu te vei afla acolo pentru a dezlega misterul.

La locul de muncă ai parte doar de clipe încărcate, asta pentru că vacanța mult dorită se apropie cu pași rapizi, iar tu vei vrea doar să-ți lași treburile terminate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vești bune îți ajung în această săptămână, atât din partea colegilor, cât și din partea celor dragi. O rudă îndepărtată îți va dărui un cadou neașteptate. Dacă acum crezi că este momentul să-ți arăți adevărata personalitate, nu ezita.

În ciuda certurilor cu partenerul de viață, vei ști întotdeauna când să te oprești atunci când este cazul. Nu lăsa mici divergențe să-ți traseze relația.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ar fi timpul să realizezi că tot efortul depus până acum a dat roade. La locul de muncă vei fi singura care va primi laude. De altfel, le meriți din plin. Curiozitatea pe care ai afișat-o de cele mai multe ori, acum ți-a adus mai multe beneficii.

Descoperi că anumite laturi ale tale ar trebui dezvăluite doar în preajma prietenilor. Cei mai mulți te vor judeca pentru optimismul debordant.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×