Reclamă

Horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de oportunități pe care le vor putea materializa. Astrele spun că este o săptămână ce ar trebui dedicată planurilor de viitor.

Publicat: 29 noiembrie 2021, 7:03 / Actualizat: 6 februarie 2023, 16:03

Nativii din zodiac se bucură de un început de lună decembrie cu totul deosebit. Aceștia au șansa să se relaxeze și să intre în spiritul sărbătorilor care se apropie cu pași rapizi. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe nativi să nu uite de planurile pe care și le-au făcut pentru proiectele din viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 vine cu multe provocări pentru nativii care au lăsat planurile pe ultima sută de metri. Aceștia trebuie să se organizeze rapid și să-și pună în ordine lista de priorități. Cei mai mulți nativi se vor bucura de o săptămână productivă, presărată cu multe momente frumoase alături de cei dragi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Săptămâna aceasta vei avea chef să flirtezi. De aceea tu vei fi cea care face primul pas. Totuși, dacă te confrunți cu respingere, nu trebuie să te descurajezi. Prin urmare, nici în relațiile cu cei dragi nu primești aceeași afecțiune din partea tuturor. Ești într-o formă fizică din ce în ce mai bună și este timpul să începi să practici ceva mai mult sport pentru a te menține. Berbec, este timpul ca tu să faci primele mutări și să nu te mai lași influențată.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Orice ai face săptămâna aceasta, vei dori să scapi cât mai repede de tot. Dacă nu o faci, te vei confrunta cu o stare de spirit deloc plăcută. Vei fi înconjurată de prieteni în fiecare zi și te vei simți fericită. Conversațiile te vor ajuta să restabilești pacea interioară și să-ți clarifici ideile. Nu te ascunde, Taur, ar trebui să profiți la maximum de aceste influențe pozitive din viața ta. Îți lipsește energia, dar mintea ta contracarează această tendință. Relaxarea ar fi o idee bună. Profită de ocazie pentru a te plimba în mediul rural, pe plajă sau într-un parc.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Pe parcursul acestei săptămâni, dacă nu vrei să ajungi într-o relație amoroasă, ia câteva măsuri de precauție. Te-ai cam fofilat de la locul de muncă, dar ai vrut să-ți pui ordine în viață și să te întâlnești cu cineva. Dacă inima ta este la locul potrivit, poți evita complicațiile în viața ta sentimentală. Vei primi o mulțime de ocazii să strălucești, iar cei din jur îți vor accepta mai ușor ideile. Dacă ai o cerere de făcut, o slujbă de găsit sau un fost iubit de sedus sau de recâștigat, trebuie să știi că vei evolua favorabil pe toate planurile.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 spune că limitele emoționale pe care ți le-ai creat, ar putea fi puse la încercare atunci când primești o veste în această săptămână. Un fost iubit îți poate spune ceva care îți zguduie lumea, iar tu ai putea schimba modul în care vei dezvolta conexiuni în viitor. În ciuda intensității informațiilor care ți se prezintă, vei gestiona lucrurile ca o adevărată învingătoare. Mulțumește-i intuiției tale pentru că ți-a oferit încredere. Pe de altă parte, dacă ai provocat reacții negative la partenerul tău, acesta este momentul să îndrepți lucrurile. Vei avea ocazia să corectezi orice greșeală făcută.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta ai putea să te grăbești și să tragi concluzii pripite. De asemenea, vrei puțină adrenalină în viața ta. De aceea, dacă cineva îți cere să faci ceva, vei decide pur și simplu să faci totul invers. Consumi foarte multă energie având grijă de toți cei din jurul tău, încât uiți de tine. Cu toate acestea, ar trebui să te asiguri că ești bine și tu. Intuiția ta te va conduce la iubire. Dacă ai partener de cuplu, vei fi mai calmă în relația ta și mai înclinată să cauți armonie în viața ta de zi cu zi. Bucuriile iubirii își întind brațele către tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta poate fi o săptămână foarte activă și optimistă. Te simți ușurată, entuziastă și gata să mergi mai departe cu anumite subiecte, pentru că deja vezi cum beneficiile vin spre tine. Te simți calmă. E ceva nou la tine. Vei primi vești bune care se potrivesc perfect cu planurile tale. Contactele cu prietenii te vor înveseli. Ai nevoie de sinceritate și autenticitate. Vei simți o mare nevoie de a găsi mai mult echilibru în relațiile tale. Pentru că imaginația ta este într-o continuă creștere, visele și fanteziile vor fi la ordinea zilei. Vrei să te distrezi și să dai frâu liber dorințelor tale. Totul merge prea repede, așa că va trebui să încetinești lucrurile. Ar trebui să o faci fără să te simți vinovată și înainte de a te epuiza.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acum este momentul să te uiți înăuntru și să te întrebi unde mergi. Nu trebuie să planificați fiecare detaliu al următoarelor două decenii, dar ar trebui să vă faceți o idee despre unde ți-ar plăcea să fii în viitor, indiferent de modul în care ajungi acolo, adică în ce casă ai vrea să locuiești, ce fel de oameni ai vrea să ai cu tine în jur. Familia și prietenii vor căuta inspirație la tine. Un vânt de noroc te va aduce mai aproape de obiectivele tale. Carisma ta crește, spune horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți împovărată de angajamentele tale în această săptămână, dar va trece rapid și te vei simți bine că poți ajuta pe cineva. La locul de muncă, s-ar putea să descoperi că relațiile tale cu unii colegi iau o întorsătură surprinzătoare. A fi autentic și a-ți recunoaște greșelile este modalitatea de a menține încrederea în relația sentimentală pe care o ai în prezent. De asemenea, poți fi mai seriosă decât de obicei și simți nevoia să te concentrezi pe ceea ce este important. Nu-ți fie teamă să-ți arăți talentul pentru improvizație. Vei avea mai mult control pe parcursul evenimentelor și vei vedea mai clar ce pași trebuie să faci. Sfera ta emoțională este nuanțată de fericire.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Faptul că vrei să arăți o latură mai ambițioasă a ta este un efort demn atunci când vine vorba de viața ta amoroasă. Dacă îți pierzi puterea în mijlocul zilei, trage un pui de somn sau meditează puțin pentru că săptămâna aceasta să poți profita la maximum de programul tău. În loc să încerci să faci totul deodată, găsește o modalitate de a te concentra și îți vei folosi cât mai bine energia. Atmosfera astrală te poziționează la start pentru a începe noi proiecte, a câștiga contracte, a-ți cuceri sufletul pereche sau a reaprinde flacăra iubirii. Ai toate șansele de succes.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să menții un echilibru între relații mai ușoare și mai distractive și relații mai profunde și mai intime. Dacă conversațiile tale sunt întotdeauna superficiale, nu vei ști niciodată cum se simt acei oameni. Pe de altă parte, o relație care este întotdeauna serioasă nu este distractivă. Restabilirea echilibrului în viața ta amoroasă va fi prioritatea ta principală, indiferent de circumstanțele în care te afli. Horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 spune că vei aprecia sprijinul altor persoane care îți vor ușura lucrurile acasă sau alături de familie. Acest ajutor poate fi un stimul practic sau financiar. Este timpul să faci ceva sport sau să faci exerciții fizice, așa că nu sta doar la televizor, scrie Astrology.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe parcursul acestei săptămâni te vei concentra să găsești pe cineva special. Dar nu presa pe cealaltă parte, rămâi calmă și transmite mesajele cu blândețe. Familia ta va fi în centrul atenției. Vei ajunge cu ușurință la un acord și la un angajament ferm și vei fi mândră de realizările tale. Acesta este momentul să te ocupi de micile lucrări care așteaptă să fie făcute. Nu ai dificultăți în a te afirma și vei pune capăt relațiilor nesănătoase fără regrete. Dai dovadă de mai multă reținere când vine vorba de cheltuieli. Accentul acestor zile va fi pus pe câteva proiecte legate de casă, renovări, copii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână ar trebui să ai grijă ce spui pentru a nu intra în necazuri. Cuvintele tale pot fi înaintea gândurilor tale, așa că, gândește-te înainte de a vorbi. Prezența ta de spirit și răbdarea te vor ajuta enorm. În problemele relației de cuplu, o abordare atentă și răbdătoare a conversațiilor pe care le vei avea va face diferența. Lasă-ți dorințele să plutească liber, partenerul tău va fi mai mult decât fericit să le primească. Fii tu, dar ferește-te de ispite. Vei fi atrasă să urmezi îndemnuri irezistibile. Entuziasmul tău te dezlănțuie și te propulsează într-o relație pasională. Evită disputele legate de bani, proprietate sau treburi casnice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×