Reclamă

Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023 le aduce nativilor din zodiac surprize neașteptate. Aceștia vor rezolva probleme pe care le-au tot amânat. Pentru cei mai puțini norocoși vor apărea probleme la locul de muncă. Astrele le vor sta tuturor alături și le vor oferi oportunități. Cu toate acestea, trebuie interpretate pentru a putea fi prima dată vizualizate.

Publicat: 6 februarie 2023, 7:00

Nativii din zodiac au șansa de a-și îndrepta greșeli din trecut. Nu vor exista multe momente ca acestea, așa că acum este cazul pentru introspecții. Prietenii sunt cei care vor avea întotdeauna cele mai bune sfaturi. Cele mai multe dintre deciziile luate vor trebui totuși luate în singurătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023 aduce cu sine îndreptarea unor greșeli

Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023 nu va rămâne fără răspuns. De altfel, situațiile de acum vor decide viitorul nativilor. Mulți vor încerca să-și găsească o cale sigură de a reveni la vechi obiceiuri ce le-au adus șanse reale în clipe asemănătoare. Nu este cazul să se instaleze frica sau anxietatea dacă lucrurile nu vor ieși așa cum au fost plănuite.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul Berbec reușește în această săptămână să-și înfrâneze pasiunile. Deși crezi că nu este momentul, nu va mai exista un altul mai bun în viitor. Planurile tale coincid cu cele ale prietenilor, iar asta nu poate decât să te bucure. Astrele spun că trebuie să-i tratezi pe toți cu egalitate, asta dacă nu aștepți un răspuns similar. Rezultatele nu vor înceta să apară, la locul de muncă fiind cele mai vizibile. Sănătatea este posibil să îți dea bătăi de cap, însă cu doar câteva controale de rutină vei ști exact de unde să pornești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023 spune că priorităților tale s-au schimbat. Vor exista câteva clipe de ezitare, însă știi exact pe ce drum trebuie să mergi acum.

Situațiile care te-au adus în această poziție vor reveni, însă astrele îți vor fi mereu alături pentru a te îndruma. Este cazul să închizi anumite capitole din viața ta pe care ai încercat să le repari. Nu este momentul să exagerezi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea oportunități nemaiîntâlnite pe plan profesional. Gândurile care îți vin acum în minte te vor ajuta să-ți stabilizezi și viața personală. Situațiile prezente vor contribui fără doar și poate la un viitor așa cum ți-l imaginai. Dacă nu găseai un moment mai bun să ajungi cu picioarele pe pământ, atunci acum este acela, arată Yourtango.com. Ai grijă totuși cum îți alegi cuvintele în anumite discuții. Acestea pot degenera, iar tu nu te vei mai scălda în aceleași ape.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023 crea anumite dispute între nativii Rac și anumite rude din familie. Ai șansa să-ți expui punctele de vedere, însă nu dorești să deranjezi. Nu trebuie să te mai temi de acum înainte, fiecare cuvânt pe care îl vei rosti va fi interpretat într-un singur fel. Ești interesată să acorzi primul ajutor atunci când cei de lângă tine cer asta. Ca să poți face față trebuie să te înarmezi cu răbdare. Nu îți îngădui să dai un pas în spate, atunci când tot ce-ți dorești este să mergi drept înainte.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această săptămână te va răsplăti pentru toate momentele de singurătate pe care le-ai avut până acum. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi care îți vor prezenta o lume cu totul diferită. Spre finalul perioadei așteaptă-te la un apel important. Relațiile pe care le-ai avut în trecut îți pot bântui prezentul pentru o scurtă perioadă de timp. Fă-ți ordine în gânduri și lasă să se evapore tot ceea ce găsești că este prea mult de dus.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară această săptămână îi găsește mai mult decât împliniți la locul de muncă. Acum ai șansa să afirmi și o faci din toată inima. Nu evita discuțiile în contradictoriu, îți pot aduce și ele un beneficiu. Spre finalul perioadei, personalitatea ta îți poate crea probleme în momente cheie, spune Astrology.com. Dacă ți-ai propus să te apuci de mișcare și dietă, știi exact persoana la care trebuie să apelezi pentru a-ți oferi o mână de ajutor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor încerca să rămână pozitivi în momente mai puțin plăcute din viață. Liniștea care te-a caracterizat întotdeauna acum va fi tulburată de un eveniment important. Dacă la început nu-l vei lua în seamă, pe parcurs te va debusola. Planetele se vor alinia și pentru tine către finalul perioadei. Trebuie să iei în considerare o scurtă conversație cu cei în care ai încredere. O bună practică ar fi notarea gândurilor într-un jurnal.

Află tot ce trebuie să știi despre Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt puți acum în fața unui fapt împlinit. Dacă ai nevoie de timp pentru a-ți pune gândurile în ordine, nu ezita să apelezi la o vacanță mai lungă. Încearcă să te concentrezi doar asupra lucrurile care îți merită cu adevărat entuziasmul. Trebuie doar să ai șansa de a scăpa de tot ceea ce nu îți face bine. Viața personală îți este dată peste cap de un eveniment neașteptat. Dacă cei dragi simt că au nevoie de tine în aceste clipe, este cazul să acorzi puțină atenție.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător relațiile sentimentale vor avea mai mult sens în această perioadă. Ai descoprit cu adevărat ce îți dorești și te îndrepți în acea direcție. Pentru nativii care sunt deja într-o relație serioasă, pot apărea certuri fără precedent. Dacă nu îți alegi cu grijă cuvintele, pot apărea rupturi. Astrele îți vor sari în ajutor, însă este posibil să nu vizualizezi semnalele într-un mod corect.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Această săptămână îți readuce energia pe care ai crezut-o pierdută. Laudele care îți vor fi prezentate îți vor mări așteptările. La locul de muncă nimic nu poate merge mai bine. Nu ești condusă decât de sentimente pure care te vor plasa pe primele locuri în topurile preferințelor șefilor. Prietenii sunt întotdeauna dispuși să-și împartă secretele cu tine, cea care are întotdeauna o vorbă de spus tuturor celor care au nevoie.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt atrași de energii pozitive. Oricare ar fi planul tău în această săptămână, ai șansa de a-ți vedea totul transformat în realitate. Nevoia ta de a împărtăși toate secretele va putea fi văzută ca obscură. Totuși, nu ezita să iei în considerare un control la psiholog. O persoană dragă îți poate cere ajutorul, iar tu ești gata să-l oferi fără a pune prea multe întrebări.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână te va încărca de energie pozitivă. Știi exact ce ai de făcut la locul de muncă pentru a-ți mări șansele de promovare. De asemenea, o afacere personală este pe cale să înflorească. Dacă îți cauți sufletul pereche, acum ai șansa să întâlnești pe cineva cu totul special.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×