Reclamă

Horoscopul săptămânii 9 ianuarie – 15 ianuarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 9 ianuarie – 15 ianuarie 2023 vine să aducă speranță în viața nativilor din zodiac. Începutul unui nou an este perioada perfectă pentru planuri negândite până acum. Tot ceea ce am crezut că nu poate fi îndeplinit, acum este cazul să fie pus în aplicare.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 ianuarie 2023, 6:07

Capricornii au parte de succes pe plan profesional, pe când Peștii cunosc exact momentul în care să-și destăinuie sentimentele. Dacă anumiți nativi știu exact cum să procedeze în diferite situații, alții se simt stânjeniți de gândurile lor. Oricum ar fi, astrele spun că acum este momentul să ne lăsăm duși de val și să-i ascultăm pe cei care ne doresc binele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 9 ianuarie – 15 ianuarie 2023

Horoscopul săptămânii 9 ianuarie – 15 ianuarie 2023 vine cu fenomene astrologice importante. Din această cauză este posibil să vedem anumite schimbări pe care nu le dorim în viața anumitor nativi. Să cerem ajutorul nu este niciodată prea târziu atunci când simțim nevoia. Cei dragi vor fi întotdeauna acolo pentru a ne oferi o mână de ajutor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 9 ianuarie – 15 ianuarie 2023 spune că nativii Berbec ar trebui să privească spre viitor fără nicio teamă că trecutul îi urmărește. Fiecare situație este unică și nu trebuie niciodată să ne comparăm cu cei din jur, indiferent de situație, arată Yourtango.com. Vei observa o ușoară schimbare de perspectivă la sfârșitul acestei perioade, iar acest lucru te va face să fii mult mai optimistă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Te simți pregătită din punct de vedere spiritual să evoluezi. Indiferent de problemele pe care le-ai întâmpinat în trecut, acum este momentul să lași totul deoparte și să vezi ce ți-a rezervat viitorul.

Aceste stări sunt perfecte pentru creearea unor situați noi în viața ta. Universul are totul pregătit pentru tine, trebuie doar să deschizi foarte bine ochii.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vei avea șansa de a-ți lua rămas bun de la anumite situații sau anumite persoane care ți-au dăunat în trecut. Cu toate că te cuprinde un sentiment de nostalgie, știi că este cea mai bună decizie pe care trebuie să o iei. O să îți asumi o vină pe care o vei lua asupra ta într-o anumită situație. Cu toate acestea, lucrurile se vor rezolva de la sine cât ai clipi. Stările bune vor continua să te însoțească pe măsura ce viața ți se va derula înaintea ochilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este momentul să te oprești pentru o secundă și să vizualizezi relațiile pe care vrei să întreții pe viitor. Care sunt planurile tale personale și ce anume vrei să construiești, sunt întrebări esențiale în acest moment, spune Astrology.com. Pe măsură ce îți întărești legăturile, devii din ce în ce mai încrezător în sine. Iubirea pentru cei dragi te va opri din a vedea lucrurile care îți fac rău.

Leu: 23 iulie – 22 august

O energie debordantă te va însoți toată această perioadă. Vei încerca să construiești multe planuri așternute pe hârtie, însă nu prea ai habar de unde să începi. Este posibil ca anumite comportamente ale celor din jur să te deranjeze. Cu toate acestea, îți dorești să rămâi în atenția celor care te cunosc de atâta vreme. Viața ta amoroasă beneficiază de ceva ajutor din partea astrelor.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Universul te împinge către o evoluție personală în această perioadă. Încearcă să ții ochii deschiși pentru a vedea fiecare oportunitate care îți răsare în cale. Pe măsură ce devii mai organizat, viața ți se așterne în fața ochilor sub o altă formă. Un telefon pe care îl primești din partea cuiva drag îți poate schimba anumite idei.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Încearcă să inclusiv în rutina ta zilnică mai multe momente personale. Deși ai impresia că tot ceea ce faci este pentru a-ți creea o viață mai ușoară, de cele mai multe ori ajungi să ignori cele mai banale dorințe. Energia pe care o vei simți zilele acestea va veni ca rezultat al unor zile petrecute alături de oameni aparte. Încearcă să alungi gândurile din trecut care te-au oprit din evoluție.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cuvintele pe care le vei rosti astăzi vor avea un impact profund asupra celor din jur. Partenerul de viață te va privi cu alți ochi, iar prietenii vor ajunge să îți ceară sfaturi. Dacă ești o persoană singură, situația din viața ta se poate schimba cât ai clipi din ochi. După o lungă perioadă în care ți-ai pus întrebări legate de această parte a vieții tale, acum totul vine cu un răspuns cert.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Comunicarea este cheia pentru nativul Săgetător, așa cum arată horoscopul săptămânii. Vor exista nenumărate ocazii în care vezi simți nevoia să-ți arăți adevărata natură. Dacă sufletul tău tânjește după naturalețe, atunci nu trebuie să reprimi acest lucru.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te simți puternică și crezi că ai toată energia din lume să dărâmi munții în această perioadă. Planurile tale de viitor au deja o legătură puternică. Tot ceea ce ți s-a întâmplat până acum în trecut pare să nu mai existe, iar tu ești cu totul o altă persoană. Dacă până acum ai lăsat anumite pasiuni ascunse, acum este momentul să le scoți la suprafață.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Anul nou vine cu efecte puternice pentru nativul Vărsător. Simți nevoia să începi cu o schimbare majoră. Vor exista modificări de locuință, poate chiar o relocare. Dacă vrei să scapi de lucrurile vechi, încearcă să găsești persoane care poate au nevoie de tot ceea ce tu nu mai consideri necesar. Acesta este un semn clar că trebuie să mergi înainte și să laș în spate ceea ce te-a supărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești acum este momentul să-și facă o curățenie generală în lista de prieteni virtuali. Noua imagine pe care vrei să o afișezi pe profilul personal este plină de sinceritate și recunoștință. Începe acest pas cu dreptul și totul va continua așa cum ți-ai dorit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×