Reclamă

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 vine cu întâlniri neașteptate pentru anumiți nativi din zodiac. Pentru ceilalți, motivația planurilor profesionale lipsește cu desăvârșire. Pe plan sentimental, totul merge exact cum a fost plănuit. Astrele le vor da o mână de ajutor celor care vor avea nevoie. Perioada aceasta este propice pentru planuri mărețe.

Publicat: 9 mai 2022, 6:32 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:40

Nativii din zodiac vor întâmpina dificultăți pe plan profesional și vor rezolva cu greu cele mai simple sarcini. Nu știu cum să se bucure de reușitele proprii și îi vor lua în derâdere pe apropiați. Cei dragi nu vor mai găsi sprijin acolo unde altădată îl căutau. Spre finalul perioadei, Taurii se vor simți mai singuri ca niciodată. Nu vor cunoaște calea exactă de scăpare. Conform comportamentului afișat, aceștia vor suferi de anxietate severă.

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 se axează de această dată pe sfera profesională. Deși vara vine cu pași rapizi, cei mai mulți dintre nativi devin neliniștiți din pricina resurselor finaciare. Cu toate acestea, mai sunt câțiva care vor reuși să culeagă roadele muncii mai repede decât s-ar fi așteptat. Pe plan personal, lucrurile sunt împărțite.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 îi va face pe acești nativi să se îngrijoreze din punct de vedere financiar. Deși au muncit cu vârf și îndesat, nu li se pare că au strâns îndeajuns de multă avere. Persoana iubită îi va îndemna la pauze, însă de aici pornesc și certurile. Relația devine astfel una tensionată. Încearcă să îți păstrezi calmul în momentele de cumpănă.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să iei parte activ, atât la certuri, cât și la clipele de tandrețe pe care le râvnești atât de mult.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna vine cu rutină. La locul de muncă ai impresa că nimic nu mai poate fi îmbunătățit. Deși crezi că nu contribui cu nimic la dezvoltarea firmei, vei avea parte de o surpriză. La sfârșitul săptămânii ți se vor recunoaște meritele. Deși te vezi îndreptățită, vei ceda locul unui alt coleg în semn de respect, spune Astrology.com. Impulsivitatea nu îți va da crea probleme, cel puțin pentru o perioadă.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să verifici de trei ori atunci când primești o informație, asta dacă nu îți dorești să cazi într-o capcană.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 le va aduce acestor nativi vești excelente pe plan profesional. Vara bate la ușă, iar tu îți planifici vacanța în cel mai mic detaliu. Partenerul de viață te va susține în orice demers. Acum este momentul să îi prezinți cu adevărat sentimentele tale și să afli dacă și reciproca este valabilă.

Deși nu este momentul oportun, astrele te sfătuiesc să apelezi la prieteni petnru sfaturi simple, dar de efect.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi planurile profesionale sunt date peste cap.. Cu toate acestea, dacă te găsești motivată îndeajuns, le poți rearanja exact așa cum îți dorești. Nu trebuie să te îngrijorezi, atâta timp cât simți că totul este sub controlul tău. Partenerul de viață îți va oferi câteva sfaturi importante de care este indicat să ții cont.

Chiar dacă simți că treci prin aceste greutăți de una singură, uită-te pentru o secundă în jur și vezi care este de fapt adevărul, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru acești nativi sunt prea multe momente romantice alături de partener în această perioadă. Momentele cheie ale relației vor fi presărate cu certuri. Cel mai important este să fii calmă într-o situație care poate părea fără ieșire. La finalul zilei îți vei da seama unde ai greșit și unde trebuia să lași de la tine.

Astrele te sfătuiesc să te implici activ în planurile de vacanță pe care partenerul le inițiază. Altfel, riști să ai parte de o vară la care nu te așteptai.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 le va oferi acestor nativi surprize pe plan personal. Pentru cei singuri, este posibil ca partenerul ideal să intre într-un joc amoros. Pentru cei aflați deja într-o relație, vacanța mult așteptată este chiar după colț. În ciuda efortului de a impresia colegii pe plan profesional, gândul îți zboară tot mai des către zilele libere.

Astrele te sfătuiesc să pui în balanță fiecare lucru benefic și să înlături momentele difficile cu câte un gând pozitiv, în fiecare zi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Deși acest nativ nu va suferi pe plan personal în această perioadă, la locul de muncă altfel stau lucrurile. Nu-ți vei mai găsi motivația interioară care până acum te ajuta. Colegii și șefii vor sesiza această abatare, însă îți vor mai acorda o șansă.

Astrele te sfătuiesc să apelezi la acele zile libere pe care le doreai de ceva timp. Nu este momentul opportun pentru a-ți demonstra calitățile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Această perioadă nu te va găsi într-o stare de sănătate foarte bună. O nouă discuție cu un specialist te va îngrijora peste măsură. Dacă acum simți că este momentul, trebuie să comunici chiar și cu cele mai apropiate rude. Continuă să rămâi aceeași persoană pozitivă. Cei dragi vor suferi odată cu tine, însă atitudinea pe care o vei aborda, le va oferi încredere în viitor.

Astrele te sfătuiesc să îți înfrunți frica, indiferent de consecințe. Doar tu știi cum e să lupți cu mâinile goale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru o persoană optimistă, săptămâna aceasta îți va schimba complet percepția despre viață. Este momentul să iei o decizie importantă. Cei dragi îți vor fi în continuare alături. Nu este cazul să apelezi la cei pe care abia i-ai cunoscut. Fiecare persoană din viața ta te va ajuta la un moment dat. Acum este rândul părinților. Trebuie să observi lucrurile care îți aduc beneficia, și cele care te trag înapoi.

Astrele te sfătuiesc să fii mai sigură pe tine atunci când este vorba despre binele personal. Altfel vei avea doar de suferit.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești nativi astrele vin cu surprize pe toate planurile. Îți vei crea o nouă gașcă de prieteni cu care vei călători. Partenerul de viață te va sprijini în orice demers, iar cei dragi nu te vor mai presa cu întrebări incomode. Ceea ce te-a deranjat până acum va dispărea ca prin minune. În cea mai mare parte, nimic nu îți poate deranja acum stilul de viață. Nu este cazul să te culci pe o ureche, asta pentru că ai experiență.

Astrele te sfătuiesc să îți dozezi fericirea pentru a nu rămâne surprinsă la un moment dat. Astfel de experiențe ți-au mai fost servite și nu s-au terminat tocmai bine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Nu îți vei găsi locul tău în colectivitate și îți va fi greu să duci proiectele la bun sfîrșit. Șefii îți vor oferi o mână de ajutor, însă tu nu vei cunoaște momentul oportun pentru a o primi. Dacă acum crezi că îți poți verbaliza problemele, este cazul să o faci.

Astrele te sfătuiesc să te lași ajutată atunci când simți că paharul îți este plin, în special la locul de muncă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru acești nativi, astrele vin cu vești pozitive pe plan personal. O problemă ce părea că nu are rezolvare, va fi acum foarte ușor de gestionat. Nu era cazul să iei măsuri atât de drastice. De altfel, de acum înainte vei cunoaște cu exactitate sursa tuturor nedreptăților.

Astrele te sfătuiesc să iei poziție atunci când cunoști motivul pentru care te reîntorci în aceeași situație și să încerci să schimbi macazul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×