Reclamă

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 vine cu întâlniri neașteptate pentru anumiți nativi din zodiac. Pentru ceilalți, motivația planurilor profesionale lipsește cu desăvârșire. Pe plan sentimental, totul merge exact cum a fost plănuit. Astrele le vor da o mână de ajutor celor care vor avea nevoie. Perioada aceasta este propice pentru planuri mărețe.

Publicat: 9 mai 2022, 6:32 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:40

Nativii din zodiac vor întâmpina dificultăți pe plan profesional și vor rezolva cu greu cele mai simple sarcini. Nu știu cum să se bucure de reușitele proprii și îi vor lua în derâdere pe apropiați. Cei dragi nu vor mai găsi sprijin acolo unde altădată îl căutau. Spre finalul perioadei, Taurii se vor simți mai singuri ca niciodată. Nu vor cunoaște calea exactă de scăpare. Conform comportamentului afișat, aceștia vor suferi de anxietate severă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 se axează de această dată pe sfera profesională. Deși vara vine cu pași rapizi, cei mai mulți dintre nativi devin neliniștiți din pricina resurselor finaciare. Cu toate acestea, mai sunt câțiva care vor reuși să culeagă roadele muncii mai repede decât s-ar fi așteptat. Pe plan personal, lucrurile sunt împărțite.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 îi va face pe acești nativi să se îngrijoreze din punct de vedere financiar. Deși au muncit cu vârf și îndesat, nu li se pare că au strâns îndeajuns de multă avere. Persoana iubită îi va îndemna la pauze, însă de aici pornesc și certurile. Relația devine astfel una tensionată. Încearcă să îți păstrezi calmul în momentele de cumpănă.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să iei parte activ, atât la certuri, cât și la clipele de tandrețe pe care le râvnești atât de mult.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna vine cu rutină. La locul de muncă ai impresa că nimic nu mai poate fi îmbunătățit. Deși crezi că nu contribui cu nimic la dezvoltarea firmei, vei avea parte de o surpriză. La sfârșitul săptămânii ți se vor recunoaște meritele. Deși te vezi îndreptățită, vei ceda locul unui alt coleg în semn de respect, spune Astrology.com. Impulsivitatea nu îți va da crea probleme, cel puțin pentru o perioadă.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să verifici de trei ori atunci când primești o informație, asta dacă nu îți dorești să cazi într-o capcană.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 le va aduce acestor nativi vești excelente pe plan profesional. Vara bate la ușă, iar tu îți planifici vacanța în cel mai mic detaliu. Partenerul de viață te va susține în orice demers. Acum este momentul să îi prezinți cu adevărat sentimentele tale și să afli dacă și reciproca este valabilă.

Deși nu este momentul oportun, astrele te sfătuiesc să apelezi la prieteni petnru sfaturi simple, dar de efect.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi planurile profesionale sunt date peste cap.. Cu toate acestea, dacă te găsești motivată îndeajuns, le poți rearanja exact așa cum îți dorești. Nu trebuie să te îngrijorezi, atâta timp cât simți că totul este sub controlul tău. Partenerul de viață îți va oferi câteva sfaturi importante de care este indicat să ții cont.

Chiar dacă simți că treci prin aceste greutăți de una singură, uită-te pentru o secundă în jur și vezi care este de fapt adevărul, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru acești nativi sunt prea multe momente romantice alături de partener în această perioadă. Momentele cheie ale relației vor fi presărate cu certuri. Cel mai important este să fii calmă într-o situație care poate părea fără ieșire. La finalul zilei îți vei da seama unde ai greșit și unde trebuia să lași de la tine.

Astrele te sfătuiesc să te implici activ în planurile de vacanță pe care partenerul le inițiază. Altfel, riști să ai parte de o vară la care nu te așteptai.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 9 mai – 15 mai 2022 le va oferi acestor nativi surprize pe plan personal. Pentru cei singuri, este posibil ca partenerul ideal să intre într-un joc amoros. Pentru cei aflați deja într-o relație, vacanța mult așteptată este chiar după colț. În ciuda efortului de a impresia colegii pe plan profesional, gândul îți zboară tot mai des către zilele libere.

Astrele te sfătuiesc să pui în balanță fiecare lucru benefic și să înlături momentele difficile cu câte un gând pozitiv, în fiecare zi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Deși acest nativ nu va suferi pe plan personal în această perioadă, la locul de muncă altfel stau lucrurile. Nu-ți vei mai găsi motivația interioară care până acum te ajuta. Colegii și șefii vor sesiza această abatare, însă îți vor mai acorda o șansă.

Astrele te sfătuiesc să apelezi la acele zile libere pe care le doreai de ceva timp. Nu este momentul opportun pentru a-ți demonstra calitățile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Această perioadă nu te va găsi într-o stare de sănătate foarte bună. O nouă discuție cu un specialist te va îngrijora peste măsură. Dacă acum simți că este momentul, trebuie să comunici chiar și cu cele mai apropiate rude. Continuă să rămâi aceeași persoană pozitivă. Cei dragi vor suferi odată cu tine, însă atitudinea pe care o vei aborda, le va oferi încredere în viitor.

Astrele te sfătuiesc să îți înfrunți frica, indiferent de consecințe. Doar tu știi cum e să lupți cu mâinile goale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru o persoană optimistă, săptămâna aceasta îți va schimba complet percepția despre viață. Este momentul să iei o decizie importantă. Cei dragi îți vor fi în continuare alături. Nu este cazul să apelezi la cei pe care abia i-ai cunoscut. Fiecare persoană din viața ta te va ajuta la un moment dat. Acum este rândul părinților. Trebuie să observi lucrurile care îți aduc beneficia, și cele care te trag înapoi.

Astrele te sfătuiesc să fii mai sigură pe tine atunci când este vorba despre binele personal. Altfel vei avea doar de suferit.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești nativi astrele vin cu surprize pe toate planurile. Îți vei crea o nouă gașcă de prieteni cu care vei călători. Partenerul de viață te va sprijini în orice demers, iar cei dragi nu te vor mai presa cu întrebări incomode. Ceea ce te-a deranjat până acum va dispărea ca prin minune. În cea mai mare parte, nimic nu îți poate deranja acum stilul de viață. Nu este cazul să te culci pe o ureche, asta pentru că ai experiență.

Astrele te sfătuiesc să îți dozezi fericirea pentru a nu rămâne surprinsă la un moment dat. Astfel de experiențe ți-au mai fost servite și nu s-au terminat tocmai bine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Nu îți vei găsi locul tău în colectivitate și îți va fi greu să duci proiectele la bun sfîrșit. Șefii îți vor oferi o mână de ajutor, însă tu nu vei cunoaște momentul oportun pentru a o primi. Dacă acum crezi că îți poți verbaliza problemele, este cazul să o faci.

Astrele te sfătuiesc să te lași ajutată atunci când simți că paharul îți este plin, în special la locul de muncă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru acești nativi, astrele vin cu vești pozitive pe plan personal. O problemă ce părea că nu are rezolvare, va fi acum foarte ușor de gestionat. Nu era cazul să iei măsuri atât de drastice. De altfel, de acum înainte vei cunoaște cu exactitate sursa tuturor nedreptăților.

Astrele te sfătuiesc să iei poziție atunci când cunoști motivul pentru care te reîntorci în aceeași situație și să încerci să schimbi macazul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×