Reclamă

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021. Racii sunt sfătuiți să nu ia decizii majore. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021 anunță o perioadă de tensiuni pentru majoritatea zodiilor. Deși toată lumea se gândește la vacanță, planurile se pot opri din cauza planetei Saturn, care vrea stabilitate. Fiecare zodie în parte trebuie să aibă grijă la finanțe.

Publicat: 30 iunie 2021, 12:31

Racii sunt afectați de planeta Saturn mai mult ca oricare altă zodie. Acest lucru poate duce la frustrări, în ceea ce privește finanțele, dar și în sfera amoroasă. Trebuie să faci o evaluare realistă a comportamentului tău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021

1 iulie este o zi care nu vine cu vești prea bune pentru nativii zodiacului. Este o perioadă în care fiecare zodie vrea evoluție, progres, dar planeta Saturn cere stabilitate. Astrele te sfătuiesc să ai grijă la fiecare pas pe care îl faci și să te gândești foarte bine ceea ce vrei de la tine și de la cei de lângă tine, scrie Astrology.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii se nasc cu instinctul natural de a fi mereu în mișcare. Azi, se pare că astrele te sfătuiesc să pui frână dacă simți că e necesar pentru că altfel vei acumula o mulțime de frustrări. Planeta conducătoare, Marte, se blochează într-o opoziție incomodă cu Saturn, care te va limita chiar și atunci când simți că poți. Acest aspect poate aduce obstacole neașteptate în proiecte cu obiective pe termen lung. Ia o pauză și evaluează situația înainte de a continua.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna iulie începe cu o energie intensă pentru nativii Taur. Ai grijă de pacea interioară și ia o pauză atunci când simți nevoia. Este posibil să te confrunți cu planuri care sunt date peste cap de oamenii de la care te așteptai cel mai puțin. Acest aspect poate provoca și tensiuni în carieră. Așadar, a venit timpul să analizezi cum trebuie lucrurile și să vezi care sunt elementele care perturbă planurile tale.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021 spune că azi te vei simți mai bine ca niciodată. Încearcă însă să nu iei parte la activități care își evidențiază capacitatea de exprimare. Din cauza lui Marte care este blocat de Saturn, este posibil să nu mai ai gândurile foarte bine puse în ordine. Chiar dacă simți că bați pasul pe loc, ai nevoie de o pauză pentru a face un progres în carieră.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Tensiunile planează asupra nativilor din zodia Rac azi. Marte este sufocat de Saturn și nu te poate ajuta prea mult, iar acest lucru poate duce la frustrări, în ceea ce privește finanțele, dar și în sfera amoroasă. Acest lucru te va ajuta însă să reevaluezi realist ce poți schimba în comportamentul tău econimic. Trebuie să rezolvi cât mai repede problemele din cuplu. Nu trec de la sine, trebuie doar să le confrunți ca să le poți depăși. Este o perioadă în care trebuie să te abții de la achiziții importante sau să împrumuți bani de la cineva.

Leu: 23 iulie – 22 august

Lucrurile încep să intre pe făgașul normal pentru tine încă din primele zile ale lunii iulie. Marte motivat de sine, care locuiește în prezent în semnul tău, se află într-o situație tensionată cu Saturn, care îți testează limitele. Acesta este un aspect ce te deranjează și își poate face probleme în planurile de viitor sau legat de independența financiară. Ia-o încet, abține-te de la actitivități riscante și fii atent la semnele transmise de organismul tău.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Azi este o zi în care te vei enerva foarte ușor. Tensiuni din trecut ies la iveală, iar frustarea își face și ea simțită prezența. Nici prezența lui Saturn nu te ajută prea mult. Stări de furie te vor încerca pe tot parcursul zilei de azi, mai ales la locul de muncă și în relație cu șefii. Oprește-te și vezi care sunt prioritățile tale în acest moment. Înainte de a lua o decizie și de a merge mai departe, dă frâu liber gândurilor tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna iulie aduce cu ea o energie puternică pentru Balanțe. Tot azi trebuie să vezi dacă relația cu partenerul de cuplu este cea care contează pentru tine sau vrei să pui cariera pe primul plan. Doar așa îți vei da seama unde ai nevoie să plusezi și ce trebuie să faci pentru a face față tuturor situațiilor de zi cu zi. Pentru a duce la bun sfârșit planurile, horoscopul zilei de 1 iulie 2021 spune că ai nevoie de un moment de liniște astfel încât să îți dai seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Azi e posibil să simți că te lovești de un zid. Marte, planeta conducătoare este blocată de Saturn și în cazul tău. Cea din urmă planetă nu te va lăsa să vezi adevăratele probleme, iar acest lucru îți va aduce conflicte cu cele mai dragi persoane din viața ta. În loc să intri în panică și să oprești tot ceea ce ai în desfășurare, fă un pas înapoi și vezi ce abordare se poate aplica în cazul fiecărei situații.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ziua de 1 iulie îți poate aduce o mulțime de probleme. Ai o mulțime de gânduri și planuri care nu și-au găsit încă o rezolvare. Poate a venit timpul să pleci într-o vacanță. Dacă acest lucru nu este posibil în viitorul apropiat, atunci te poți regăsi cu ajutorul cărților. Nu lua decizii importante în acestă perioadă. Nu este o perioadă propice pentru a face schimbări majore în viața ta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Lucrurile se perfecționează pentru tine. Saturn vrea stabilitate pentru tine, Marte vrea evoluție. Acest conflict nevăzut, va isca tensiuni în relația amoroasă în care te afli. A venit momentul să-i spui partenerului ceea ce simți cu adevărat și care sunt așteptările tale pe termen scurt. De asemenea, nu face achiziții importante pentru că e posibil să consumi chiar și economiile pe care le-ai strâns atât de greu. Nu te aventura nici la activități pe care nu le-ai mai încercat până acum și ai grijă de sănătatea organismului tău.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna iulie te va trezi la realitate. Astrele nu te vor lăsa să mai visezi cu ochii deschiși la lucruri care sunt aproape imposibil de realizat. Trebuie să conștientizezi că realitatea este alta. Și în cazul tău vor apărea tensiuni în relația cu partenerul de cuplu, dar aici factorii perturbatori sunt chiar cei din familie. Ai două variante: fie le pui la punct pe persoanele din familie care se implică fără să le ceri ajutorul, fie ții cont de sfaturile lor. Sănătatea trebuie să fie însă principala la preocupare zilele acestea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Azi vei avea probleme la locul de muncă. Tensiunile din ultimul timp explodează azi și nu te mai poți controla. Simți că ești tras înapoi de sarcinile neîndeplinite ale colegilor, iar tu vrei să evoluezi în carieră. A venit timpul să spui stop și să faci următoarea mișcare, altfel vei rămâne mult tip blocată într-un loc unde nu mai simți nicio împlinire. Vezi care sunt acțiunile care nu te lasă să ajungi acolo unde ți-ai propus. Nu le lăsa să treacă ca și cum nu există, spune horoscopul zilei de 1 iulie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×